Aspirante optimiste >20 ani (243)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
Ramona tu in ce zi a cm esti? Cand ai facut primul test si a iesit negativ?
Oanate asteptam
my pictures
visul
pai...mi-a venit cm la inceputul lunii decembrie ppt prima data dupa chiuretaj dar nu a venit dintr-o data ci intr-o zi o picatura...in alta 2...apoi pe 5 seara mi-a venit in mod normal si m-a tinut vreo 3 zile...apoi cand am considerat eu ac ar fi perioada fertila....am prestat si nu prea...adica max de 2 ori....primul test l-am facut cu 4 zile inainte de data cand asteptam CM...adica duminica trecuta...si al doilea l-am miercuri seara...2 teste sure check si nimic....nici cea mai mica urma...eram in stare sa ma uit cu lupa.....dar tocmai pt ca nu aveam simptome si faceam comparatii cu data trecuta nu aveam sperante....asteaptam sa vin acm dar am zis sa mai fac un test ...insa tocmai pt ca nu ma asteptam am luat pastile pt durere de cap...respectiv fiola de algocalmin chiar ieri....iar aseara s-a pozitivat putin testul...apoi altul..si apoi si azi dimineata....deci cm trebuia sa vina dupa calcule miercuri-joi daca era la 28 de zile.....
pot sa spune ca ceva kestii prin burta am avut dar le-am pus pe seama unei racelila ovare pt ca...de carciun am fost in budapesta si am umblat cu picioarele inghetate....in acelasi timp e posibil ca bebe sa se traga de atunci
...si sa fi fost o ovulatie intarziata....sper sa nu fie extra....am mai gasit pe forumu-uri si acum mparca m-a luat un val de ganduri in privinta asta....
...asteptam sa vedem dublu din nou!!!
oanaiacovita spune:
Pai Ramona nu-ti mai fa ganduri rele...mergi maine si iti fa un test de sange si mergi si la un medic pentru mai multa siguranta...
Noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa fie bine...

Oana
te asteptam
my pictures
visul
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by oanasm
crisa imi pare rau de z1...dar ls ca vine luna viitoare si atunci o faci lata
arianna , oano aceeasi situatie? fara cm? of..ce-i cu dereglarile astea mai?..la dr nu mergeti?
ramoncza felicitari mamitzi!!!!!! sarcina usoara, la termen si bb sanatos iti doresc!!!!
Oana6+
o noua viata
Oana...

eu maine dimineata merg sa fac un bhcg...iar pe joi -vineri merg la dr.
pupici pt bb.
....dak da Doamne-Doamne !http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
oanasm spune:
ramona nu te mai gandi la prostii!!! s-ar putea sa fi ovulat mai tarziu..mai ales ca asta e primul cm...deci io zic sa nu te gandesti la extrauterina..dureri si eu am avut si inainte de data la care trebuia sa vina cm, dar si dupa..si acum uneori am asa rar cate o senzatie de atsa..deci..nu-ti fa griji airea ca superi pe bb!!! fa un bhcg..repeta-l la 48h, du-te la un eco joi, vineri si ai grija de tine..nu fa
, nu fa baie, doar dus..si mai incet cu efortul!!! te
si numai bine! asteptam vesti de la tine!
Oana
6+ 
o noua viata
ramonzca79 spune:
multam pt incurajari fetelor....pt mine ramen enigma lipsa simptomelor dar sa zicem.....ca daca stau sa ma gandesc bine gasesc cate ceva,,,asta e....la medic merg degeaba acum ...e devreme..peste ca o sapt poate...
...asteptam sa vedem dublu din nou!!!
oanaiacovita spune:
Dar e liniste pe aici, nu gluma...![]()
Unde ati disparut fetelor....![]()

Oana
te asteptam
my pictures
visul
yubi spune:
Pupici la toate fetele
Felicitari Ramona ! Daca apare a 2 liniuta ,nu conteaza cat e de colorata,inseamna ca e bebe.Nu toate gravidutele au simptome.O colega s-a dus la control pt. ca nu-i venise ciclul si a descoperit ca era gravida in 2 luni (avusese ciclu peste sarcina o data).Nu a facut test de sarcina inainte pt. ca era sigura ca nu avusese cand sa ramana in luna respectiva si stia ca avusese cm.Nu a pastrat sarcina
,dar asa e in viata -unele se chinuie si sa ramana si sa-i tina si altele care au sarcini foarte usoare renunta fara motiv.![]()
Arianna_M spune:
quote:
Dar e liniste pe aici, nu gluma...
Unde ati disparut fetelor....
Oanate asteptam
my pictures
visul
eu sunt pe aici.....astept ziua de maine...
Arianna_M spune:
quote:
Arianna iti tin pumnii sa fie totul ok...
Oanate asteptam
my pictures
visul
Multumesc Oana..

si la tine sa de-a Domnul sa fie bine.