Aspirante optimiste >20 ani (243)
Raspunsuri - Pagina 10
CrisaS spune:
Se pare ca a aparut si prima gaviduta pe anul 2008!

Ai numarul de ordine 1..pe 2008.
Felicitari.
Daca e acolo si doua e clar.La noi n a fost!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
oanaiacovita spune:
Fetele....va astept cu
calda...
Ramona felicitari....esti prima graviduta pe anul asta...hai ca un test poate da gres...dar doua...nu prea cred....![]()
Mai fa unul si de dimineata...pentru linistea ta.....
Oricum felicitari...

Oana
te asteptam
my pictures
visul
oana_oana26 spune:
Ramo, felicitari,
Asa cum zicea si Crisa, daca apare a doua liniuta, oricat de pala e inseamna ca e bebe
BRAVO
claudinna spune:
Salut!
Felicitari Ramona!!! e f clar ca esti gravi!! poate ai ovulat mai tarziu decat stiai tu
te asteptam la odisee!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
Arianna_M spune:
Neatza!
Feliciari Ramona....esti cu bb in burtika!
mai fa si testul femina azi si ai sa vezi k iese mai bine a doua liniutza.
vedeti fetelor k a aparut si prima
-dutza !
....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
oanasm spune:

crisa imi pare rau de z1...dar ls ca vine luna viitoare si atunci o faci lata
arianna , oano aceeasi situatie? fara cm? of..ce-i cu dereglarile astea mai?..la dr nu mergeti?
ramoncza felicitari mamitzi!!!!!! sarcina usoara, la termen si bb sanatos iti doresc!!!!
Oana
6+ 
o noua viata
oanaiacovita spune:
Oana mea neata...

Pai la doctor nu are rost sa ma mai duc...stiu ca am probleme...astept sa imi vina o data sa incep numaratoarea pana in z16 sa iau duphston...
Oricum cred ca ma mai tine asa in tensiune ca si azi tot 36.9 e tb-ul...
Tu ce faci?
Cum te simti?
Oana
te asteptam
my pictures
visul
ramonzca79 spune:
fetelorrrrr.am facut si cel de-al treilea test azi dimineata.."clue femina"...s-a pozitivat dar la fel de pal....nu-ti trebuie ochelari sa vezi liniuta dar lumniva mai puternica da...so...?????care e problema????
de ce nu am simptome?????de ce asa slab pozitiv????cred ca sunt nebuna....spuneti-mi va rog ce stiti despre extrauterina....se pozitiveaza testul la fel..???alte simptome afara de o durere care am auzit ca apare mai tarziu pe la 6-8 sapt care ar mai fi.....
ma tenteaza sa merg la un test de sange maine dimineata...am facut si da atrecuta si mi-a dat rez in 2 ore...si nici nu cots amult ci 10 ron...
oricum...multumesc din suflet pt urari si....bine-ar fi sa fie bine....dar eu sunt atat de ametita acum pt ca nu-mi vine a crede....nu tu simptome...nu tu teste la timp adica sapt trecuta./....hm...vom vedea
...asteptam sa vedem dublu din nou!!!
oanaiacovita spune:
Ramona tu in ce zi a cm esti? Cand ai facut primul test si a iesit negativ?
Oana
te asteptam
my pictures
visul