problema fetita 5,7 ani
Raspunsuri - Pagina 2
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Sper ca spun o prostie,oare o fi abuzat-o cineva,nu neaparat viol?
Gaby,nu te supara,asta mi-a trecut prin cap cand am citit,dar cred ca sunt paranoica.
nu ma supar... dar sper ca nu s-a intamplat asa ceva. Ea este mai tot timpul sub supraveghere, la gradi nu avea cum, fiindca baietii si fetele merg separat la wc,si in rest e sub ochii mei. Daca e weekend la taicsu, acolo fiul meu n-o scapa nici o clipa de sub control. Si acolo taicsu n-o stege la fund, asta stiu sigur:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Si acolo taicsu n-o stege la fund, asta stiu sigur:(
Pai poate aici e raspunsul, compenseaza acasa ptr momentele in care e incomfortabila acolo.
Invat-o sa se stearga singura, poate ajuta
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by Gabi_K
Si acolo taicsu n-o stege la fund, asta stiu sigur:(
Pai poate aici e raspunsul, compenseaza acasa ptr momentele in care e incomfortabila acolo.
Invat-o sa se stearga singura, poate ajuta
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Explicatia asta mi se pare foarte plauzibila.Cred ca pe undeva pe aici e adevarul.
Gabi_K spune:
nuuu, asta a fost in primavara-vara de vreo 2-3 ori, venea acasa cu chilotii murdari, insa de atunci nu mai face kk in alta parte, nici la gradi, nici la ticsu, numai acasa, sau daca e cu mine undeva. M-am gndit si eu la varianta asta, dar atunci cand venea acasa, schimbam chilotii si o spalam automat, fara mare tamtam.
Incerc s-o invat sa se stearga, dar e speriata:( si incepe sa planga s-o sterg eu...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Lorenza spune:
O obsedeaza ideea de curat,daca refuza sa faca in orice parte daca nu e cu tine,ca nu pot sa cred ca nu-i vine sa faca decat acasa.
Hm,interesant,o fi traumatizat-o teribil ca statea cu chiloteii murdari la taica-su cand mergea.
Nu vad decat pericolul sa devina o persoana constipata.
Lona spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
O obsedeaza ideea de curat,daca refuza sa faca in orice parte daca nu e cu tine,ca nu pot sa cred ca nu-i vine sa faca decat acasa.
Hm,interesant,o fi traumatizat-o teribil ca statea cu chiloteii murdari la taica-su cand mergea.
Nu vad decat pericolul sa devina o persoana constipata.
Scapi ieftin cu chilotii!
Fiu-meu (11 ani) voia acum cativa ani buni alta pijama in fiecare seara. O vreme m-a prostit, apoi am facut regula - la 2 zile.
Nu m-am intrebat niciodata de ce - cred ca face parte din mofturile copilariei. Raspunsul lui este ca ii place cum miroase cand e "noua", dar nu cred ca e numai asta.
Oricum, din cauza asta are nu mai putin de 18 "costume", si toata lumea este relaxata cand trebuie sa-i faca un cadou, nu da gres nimeni cu o pijama!!
anabordea spune:
Eu zic sa nu-ti faci griji ca si a mea, la nici 4 ani face identic.Daca nu spal la chiloti de mi s-a acrit...si cati strang de prin casa dupa ea...Si la lucruri face la fel se schimba si de 7-8 ori pe zi...Cred ca e o chestiune de pitic pe creier sau pur si simplu au prea multe toale...caci chiar au...
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
kittygreeneyed spune:
Din ce-am observat eu, "piticii pe creier" la copii au ca punct de plecare ceva ce i-a impresionat f. tare sau traumatizat. De ex. faptul ca cineva i-a vazut chiloteii murdari si a facut o remarca tipica de "om mare" de genul "vai ce murdara esti!", inclusiv la gradi (educatoare/ingrijitoare). Sau altceva ce a facut-o sa se rusineze. Eu cred ca vrea sa "scape" de ceva de tot schimba chiloteii. Incearca sa o intrebi in mod direct daca exista altceva ce o deranjeaza, sau povesteste-i o "istorioara" cu un copil care a patit nu stiu ce si a fost totul bine dupa ce a povestit mamei. Si mai ales, fii atenta la orice remarca a ei. Nu-i minimaliza problemele cand iti spune ceva, pentru ea sunt reale.
Si tine-ne la curent. Nu vreau sa te sperii, dar de obicei cei care abuza copiii sunt tocmai cei care ar trebui sa-i supravegheze...
Kitty, mamica de Adi si Robi 
Pozne de pitici