problema fetita 5,7 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Sper ca spun o prostie,oare o fi abuzat-o cineva,nu neaparat viol?
Gaby,nu te supara,asta mi-a trecut prin cap cand am citit,dar cred ca sunt paranoica.

nu ma supar... dar sper ca nu s-a intamplat asa ceva. Ea este mai tot timpul sub supraveghere, la gradi nu avea cum, fiindca baietii si fetele merg separat la wc,si in rest e sub ochii mei. Daca e weekend la taicsu, acolo fiul meu n-o scapa nici o clipa de sub control. Si acolo taicsu n-o stege la fund, asta stiu sigur:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Si acolo taicsu n-o stege la fund, asta stiu sigur:(

Pai poate aici e raspunsul, compenseaza acasa ptr momentele in care e incomfortabila acolo.
Invat-o sa se stearga singura, poate ajuta
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by Gabi_K

Si acolo taicsu n-o stege la fund, asta stiu sigur:(

Pai poate aici e raspunsul, compenseaza acasa ptr momentele in care e incomfortabila acolo.
Invat-o sa se stearga singura, poate ajuta
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Explicatia asta mi se pare foarte plauzibila.Cred ca pe undeva pe aici e adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nuuu, asta a fost in primavara-vara de vreo 2-3 ori, venea acasa cu chilotii murdari, insa de atunci nu mai face kk in alta parte, nici la gradi, nici la ticsu, numai acasa, sau daca e cu mine undeva. M-am gndit si eu la varianta asta, dar atunci cand venea acasa, schimbam chilotii si o spalam automat, fara mare tamtam.
Incerc s-o invat sa se stearga, dar e speriata:( si incepe sa planga s-o sterg eu...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

O obsedeaza ideea de curat,daca refuza sa faca in orice parte daca nu e cu tine,ca nu pot sa cred ca nu-i vine sa faca decat acasa.
Hm,interesant,o fi traumatizat-o teribil ca statea cu chiloteii murdari la taica-su cand mergea.
Nu vad decat pericolul sa devina o persoana constipata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

O obsedeaza ideea de curat,daca refuza sa faca in orice parte daca nu e cu tine,ca nu pot sa cred ca nu-i vine sa faca decat acasa.
Hm,interesant,o fi traumatizat-o teribil ca statea cu chiloteii murdari la taica-su cand mergea.
Nu vad decat pericolul sa devina o persoana constipata.

Scapi ieftin cu chilotii!
Fiu-meu (11 ani) voia acum cativa ani buni alta pijama in fiecare seara. O vreme m-a prostit, apoi am facut regula - la 2 zile.
Nu m-am intrebat niciodata de ce - cred ca face parte din mofturile copilariei. Raspunsul lui este ca ii place cum miroase cand e "noua", dar nu cred ca e numai asta.
Oricum, din cauza asta are nu mai putin de 18 "costume", si toata lumea este relaxata cand trebuie sa-i faca un cadou, nu da gres nimeni cu o pijama!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Eu zic sa nu-ti faci griji ca si a mea, la nici 4 ani face identic.Daca nu spal la chiloti de mi s-a acrit...si cati strang de prin casa dupa ea...Si la lucruri face la fel se schimba si de 7-8 ori pe zi...Cred ca e o chestiune de pitic pe creier sau pur si simplu au prea multe toale...caci chiar au...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Din ce-am observat eu, "piticii pe creier" la copii au ca punct de plecare ceva ce i-a impresionat f. tare sau traumatizat. De ex. faptul ca cineva i-a vazut chiloteii murdari si a facut o remarca tipica de "om mare" de genul "vai ce murdara esti!", inclusiv la gradi (educatoare/ingrijitoare). Sau altceva ce a facut-o sa se rusineze. Eu cred ca vrea sa "scape" de ceva de tot schimba chiloteii. Incearca sa o intrebi in mod direct daca exista altceva ce o deranjeaza, sau povesteste-i o "istorioara" cu un copil care a patit nu stiu ce si a fost totul bine dupa ce a povestit mamei. Si mai ales, fii atenta la orice remarca a ei. Nu-i minimaliza problemele cand iti spune ceva, pentru ea sunt reale.
Si tine-ne la curent. Nu vreau sa te sperii, dar de obicei cei care abuza copiii sunt tocmai cei care ar trebui sa-i supravegheze...

Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici

Mergi la inceput