Aspirante optimiste >20 (242)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

In ce zi esti Alinusca? Claudina tie din a cata zi dupa ovulatie a inceput sa-ti creasca temperatura? Sau ...ma rog...sa ramana constanta in fiecare zi?

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Mai cu mersul la dr e mai greu aici.Sa-ti spun de ce.Trebuie sa te programezi inainte...macar cu doua zile.Si...eu am zis ca astept sa vad in weekend daca nu vine merg luni musai.SI la laborator nu ma pot duce fara sa-mi recomande dr. Idiotenii.Adica nu e ca in Romania daca veau sa ma duc la laborator sa-mi verific ceva , ma duc..aici tre sa merg la medic intii si sa-mi recomande el..sa fac analiza aia.
E..e nebunie.Plus ca e infiorator de frig..si nu am nici un chef o sa rezolv saptamina viitoare cla.Pina una alta m-au apucat durerile de burta...alea intre 9-11...care de 4 zile incoace imi anunta cm..si dupa ora 11 se opresc.
Grea viata.
Claudinna la mine sint moi sinii..adica nu sint ca inainte de cm...cind se mai intareau.Sfarcurile sint numai in pozitie de ''atac''
Crisa
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Oana la ce medic mergi in Iasi?

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

medeea, eu nu mi-am luat temp ca am piedut termometrul:) eram si eu curioasa, dar nu l-am mai gasit...eu ziceam asha, din ce am mai citit ca peste 37 e sarcina

acum am duc sa ma intind in pat ca nu am stat delok azi:)
va pup si poate intru mai pe seara,d ar avem niste musafri si slabe shanse...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Fetelor nu mai e nimeni aici?
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

CrisaS , cred ca nu mai este nimeni, si eu vroiam sa fac cinste la fete ca azi e ziua mea.

PUPICEI LA TOATE FETELE

Mergi la inceput

Noname...La multi ani sa fii fericita si iubita!!!!
Sa te treaca cineva si pe tine pe lista , mai fetelor...care faceti onoarea..ca eu nu vreau sa ma bag sa stric ceva pe-acolo!!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Fetelor am pierdut la sfarsitul lunii mai o sarcina la aproape 2 luni.Pana acum ne-am protejat, din cauza ca am vrut sa mai astept.Ultimul ciclu mi-a venit pe 15 decembrie.Dupa pierderea sarcinii ciclul imi venea cam intre 27 si 33 de zile.In noaptea de revelion am vrut sa incepem cu dreptul si nu ne-am protejat.E posibil oare sa fi ramas insarcinata?Eu de obicei simteam cand ovulez, insa in decembrie cred ca am si racit, am usturimi cand urinez si nu mai stiu cand am avut durerile de ovulatie.
Sper sa fi inceput anul cu dreptul si sa fie bebe.Nu mai am rabdare pana trec cele 7 zile sa fac testul.Se vede oare la urina sau trebuie sa fac direct BHCG?
Pup,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

noname, LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Ramo2007 trebuie sa treaca cel putin 10 zile DPO,pentru testul de sarcina din urina,dar cel mai sigur dupa 14 zile .Stiu ce inseamna sa nu mai ai rabdare,eu luna trecuta am facut 8 teste de sarcina Sper ca luna aceasta sa fiu mai rabdatoare,nu de alta ,dar nu mai vreau sa fiu dezamagita.

Mergi la inceput