Aspirante optimiste >20 (242)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by medeea_vs

Fetelor m-ati facut asa curioasa cu temperatura asta de in seara asta ma duc sa-mi iau una bucata termometru.Chiar daca nu e relevant ca eu sunt dupa ovulatie dar sa vad si eu cum e ca nu mi-am luat-o niciodata. Deci daca tot creste dupa ovulatie e bebe?

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

ramane constanta dupa ovulatie la o valoare crescuta. daca nu scade, e bebe. daca scade la loc, vine ciclul. in privinta valorilor... fiecare cu ale ei. eu asa am in jur de 37.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by alinushca

marinik, ai fugit de mine?
eu am avut 37.1 zilele astea si azi 37.2 asta inseamna ca e bebe?

Si eu 37.04...si 8 zile de intirziere...ce inseamna ca sint doi?:))))
A... am uitat eu am si teste negativve.
Buna fetele mele dragi!!Ce faceti?
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fetele,
eu sunt tot in asteptare, Z 37, nici urma de urati, nu mai fac nici teste ca ma crizez rau daca mai vad o liniuta
Cum v-am zis, am dacut pe 1 ian un bhcg care a iesit 8,3, deci clar, nu e bebe e intarziere

Mergi la inceput

Roxana bine ai venit la noi.Sa stii ca sintem fete de gasca!!
Alinusca...nu cred mami ca e o regula cu tb mare sa si fie bebe.Uite-te la mine, exemplul cel mai concludent.
De fapt dr mea de aici mi-a si zis s-o las moale cu tb ca ea nu da doi bani pe ea.
Aia din Romania chiar m-a incurajat la table..de temperatura.Nu mai stiu ce sa crd.Eu o s-o iau totusi.
Va pupizez.
Maryniku , cred ca a plecat la munte, s-a dezapezit!!!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_oana26

Fetele,
eu sunt tot in asteptare, Z 37, nici urma de urati, nu mai fac nici teste ca ma crizez rau daca mai vad o liniuta
Cum v-am zis, am dacut pe 1 ian un bhcg care a iesit 8,3, deci clar, nu e bebe e intarziere

Si eu Oana sint tot in asteptare , desi nu mai suport anumite chestii...care mi se intimpla inainte de ciclu.Respectiv am o stare de irascibilitate continua, sinii ma dor si sfarcurile sint fff sensibile...dar nu sint tari.Si ma enerveaza starea asta de asteptare.Nu o mai suport.
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Crisa de ce nu faci un ecograf sa vezi ce-i acolo? Poate elucidezi misterul.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai oana draga, dar de unde 8.3 ? tot se impune intrebarea asta. cand mergi la doctor ? urma de urati ?

CrisaS, pai fiecare doctor are parerile lui si fiecare pacient la fel pe ale lui. Eu inca nu am experienta cu astea ca e abia a 2 luna cand imi iau TB dupa ovulatie. Data trecuta cand am avut valorile astea eram . asta e tot ce stiu.
mai vorbim pe la noapte. acu tre sa dau piept cu geru.

Mergi la inceput

Si uite-asa am ramas eu iar singura!!!!mai ce magii fac!!!!
Oana dar bhcg daca e 8 nu e bebe? Cit tre sa fie ? Parca auzeam aici si de valori de 2 si ceva si a fost bebe.La tine cu 8 cum nu e bebe?
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!!
multumesc mult winter!!
bine ai venit roxana si sa stai cat mai putin aici!
alinushca, pai aia e temp de bebe, in ce zi esti??
crisa, nu stiu ce sa zic la tine...dar sa stii ca si mie imi sunt sfarcurile moi:)) plus temperatura aia...chiar asha, un test de sange nu potzi face? adica e prea de tot intarzierea aia si poate esti dintre persoanele carora li se pozitiveaza testele de urina mai greu...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Deci, am fost la dr luni, pe 31 dec cand eram in ziua 33 si la echo s-a vazut ceva care ar semana a sac gestational si o chestie care parea a fi folicul dominant sau corp galben pe un ovar
M-a pus dr sa fac un test de urina acolo, care evident a iesit negativ (mai aveam si eu acasa o trupa intreaga de teste cu o singura liniuta)
Pe 1 ian am facut Bhcg, la lab respectiv fiind considerat ca val normala la femeia negravida pana la 10,
Am vb cu dr la tel si ea zice ca inseamna ca nu e bebe si sa mai astept pana Joi, Vineri
Azi am sunat-o si i-am zis ca nu au venit uratii, asa ca ne vedem maine dimineata

Mergi la inceput