Nasterea lui Pupi
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
La multe lunite pui mic,sa cresti mare si sanatos
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
La multe lunite pui mic,sa cresti mare si sanatos
poze si filmulete
povestea nasterii
AngeliquedeS spune:
Azi a implinit Pupicu 8 luni.
Nu pot sa imi imaginez cand si cum au trecut aceste 8 luni. in lunile acestea am ras cat n-am ras in toata viata mea si m-am jucat cum nu m-am jucat cred nici cat am fost copil
Puiul meu drag, mamica ta te iubeste enorm. Esti sufletul ei scump. Iti iubeste ochisorii tai frumosi si albastri si verzi si cenusii si gropita din obrajorul stang care e mai pronuntata decat cea din dreptul si gropita micuta pe care o faci in coltul stang al guritei si sprancenutele care se ridica a mirare si nasucul tau butonel ridicat in sus cu narile triunghiulare si gurita ta bobocel care e toata numai un zambet si un ras si perisorul moale de pe capsor si pufuletul care iti acopera tot trupusorul si manutele cu gropite si talpitele tale dulci si tot ce esti tu.
A meritat sa te asteptam atat de mult si sa ne zbatem atata pentru tine, nu stiu cum am trait inainte sa te am.
Azi ma jucam cu tine si te tineam de manute sa pasesti si ti-am simtit pulsul la manuta stanga, nu pot descrie ce sentiment am avut.
Doamne Dumneze, ai grija de puiul meu, vegheaza-l Doamne si tine-l sanatos!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ancadragoman spune:
Ange sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucuri.
La multe lunite inainte Pupi!!!!
poze si filmulete
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AngeliquedeS spune:
Ce sa mai zic... cu al meu fecior cel mai bine e daca il plimb prin casa de manute sau daca sta calare pe mine in poala mea, altminteri daca il las si plec e jale mare. Nu va imaginati ca atunci cand spun ca il las si plec il las pe el in casa si eu plec aiurea. Pur si simplu dc ma ridic de langa el sau il las pe jos. Se pune pe un urlat de numa numa. Daca ma vede stand pe jos, vine taras pe coate si se aseaza in poala mea. Ar sta cu orele acolo, sa-si roada jucariile. In scoala generala pana la sfarsitul liceului am avut o catelusa caniche, Lili, care cum ma vedea ca stau pe jos venea si se aseza in poala mea. MAi, exact asa face fi-miu, cred ca e reicarnarea lui Lili
Daaaar... am citit pe DC blogul unui tatic si tare bine spunea acolo, daca nu il tin in brate si nu il alint acum cat emic si are doar cateva kg (ma rog, al meu bate deja spre 10 aproape) cand o sa o fac, la majorat? Si asa e. Poate va veni momentul cand o sa tanjesc sa stau cu el si nu o sa mai vrea el sa stea cu mine. O sa imi fie dor de momentele in care ma cauta cu ochisorii si ma tine cu manutele de gat sa ma pape, ca de pupat nu stie inca, o sa imi fie dor de manutele lui ridicandu-se spre mine si de tropaitul lui marunt cand galopeaza de-a busilea sa ma prinda ca sa nu ii scap, alunecand din cauza parchetului cand cu o labuta cand cu alta. Si stiu ca m-ar durea crunt daca l-as vedea indiferent fata de mine.
Puiul meu, te iubeste mami enorm!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
emabucuresti spune:
Ce fel frumos de a descrie dragostea pe care i-o porti lui Pupi!
Felicitari pentru povestea cu happy-end a incercarilor de a il avea pe bebelusul acesta frumos!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
AngeliquedeS spune:
Si a implinit 2 ani - poze party http://zicolorata.blogspot.com/2009/12/party.html