ce sa mai fac

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by nick1000969

multumesc Dulcetica, chiar ca mi-ai dat un avant si mai scos din intuneric, sau mai ajutat sa am incredere mai multa in mine.
Mi-a placut mult articolul.
Apropo de bogat, chipes, e opusul, dar e baiat bun cum zice ea si familist.
Good luck!

mm

povestea asta pare sablon in Canada, si am intilnit multe cupluri in situatie! culmea, in majoritatea femeia e cea care pleaca din cuplu, motivat sau nu; probabil ca aici deverseaza si frustrari acumulate in Romania, cind nu avea cum sa plece din motive financiare si culturale uneori, si aici se simte in stare sa traiasca singura si sa-si intretina copii); cuplul ajunge aici, el se ocupa de job, munceste sa intretina familia, ea incepe sa se simta neglijata si cauta pe linga ce-i lipseste- asta e una din variante; aici nu exista cultul familiei, cuplurile se fac si desfac cum lenjeria uneori (mai ales in Quebec); incepe povestea cu garzi partajate, copii din 2-3 relatii adunati...as zice ca e un mediu propice cind vrei sa "incepi sa-ti traiesti viata";
nu inteleg de ce te cranponezi si vrei s-o aduci inapoi, ca peste ceva vreme sa se repete povestea; vezi-ti de viata, ocupa-te de copil in continuare (nu are cum sa-ti ia copilul, dupa legislatia de aici), poti obtine garda partajata in care sa colaborezi cu ea fara rachiuna si dusmanie pentru cresterea copilului!

stiu ce spui, eu am cunoscut singuratatea doar aici in Canada; al meu sot e plecat uneori cu lunile, alteori saptamini, iarna e mult pe acasa, el s-a concentrat pe partea profesionala, eu am ramas cu restul: terapii copil/activitati copil, casa, masa de intretinut, job cind ajung sa prind cite un contract si a'meu e pe acasa....; doar ca asta ne-a sudat relatia in loc s-o subrezeasca!

sunt sigura ca in ceva vreme (fara sa te arunci rapid orbeste in prima relatie ca sa-i demonstrezi ei....)ai sa-ti gasesti alta partenera, si vei fi mai fericit!

bafta!

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

nu trebuie scuzati nici barbati si nici femeile care isi inseala partenerul,dar trebuie intelesi pt ca au motivele lor,care poate le intelegem sau nu ele exista.Eu cunosc un caz de casnicie care a durat 17 ani in care amandoi au gresit,el recunoscandu-si vina si incercand sa o impace.Ea facand pe ascuns si jurand mereu ca este fidela,si reprosandu-i lui infidelitatile ,care se intamplau mai mult din cauza lipsei de atentie din partea ei.El o credea bolnava(ea prefacandu-se pt a avea aventuri cu diferiti doctori)incercand sa-i faca toate placerile, pt ca ea sa-l ierte si sa fie fericita.Bineinteles ea profita de toate ocazile,cheltuind o gramada de bani.Dupa 17 ani,el se indragosteste de altcineva,spunandu-i sotiei adevarul de la inceput, care de ciuda il baga in datori.Lui i-a fost mila de ea si nu i-a spus nimic, acceptand tot ce face ea,intelegand-o.Ah...mai vreau sa va spun ca ea de vreo cativa ani cand el ii spunea "TE IUBESC"ea spunea ca nu poate sa-i spuna acelasi lucru.De cand s-au despartit nu a trecut o data ,cand vorbeau sa nu-i reproseze ca a lasat-o,profitand de pe urma divortului din plin.Nici macar dupa un an si jumate de cand s-au despartit nu recunoaste adevarul despre faptul ca l-a inselat.El a aflat gasindu-i cateva jurnale, dupa ce s-au despartit,si ramanand ingrozit cand le-a citit,ea scriind intamplarile picante cu amanuntu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Nick,
povestea ta seamana f mult cu a nasilor mei:15 ani impreuna, 10 ani de casatorie, o fetita de 8 ani, traiesc la milano.
nasa s-a cuplat cu sefu ei, nasu a inteles care-i treaba dupa vreun an, in noiembrie 2007 au divortat, acum in ianuarie fac si partajul si gata. fiecare cu viata lui.

judecand dupa experienta lor eu ti-as sugera sa pastrezi o relatie cat mai civilizata cu sotia ta(care dupa parerea mea nu v-a renunta la sef)pentru a putea fi aproape de copil.
nasii mei au terminat relatia f urat cu certuri,interventii ale parintilor ei (cu care locuiau), scandal, un "accident" de masina, politie...in final nasu nu-si mai poate vedea fata

bafta multa si sa ne spui ce hatarare ai luat!

P.S. cineva iti spunea ca ai sanse mari sa iti faci o alta relatie, si eu cred asta, vad ca esti un om deschis

silvi

Mergi la inceput

Nick mai spunene ceva.Ce s-a mai intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nick1000969 spune:

E gata.
Dupa ce au aflat socrii, si nu au obiectat prea mult,(au vrur sa stea de tot aici si eu le-am spus ca nu e momentul acum caci jobul mergea cam prost,iar soacra a spus ca momentul ii cand zice ea nu cand zic eu, si unde mai pui ca fiica lo era deja de 1 an de zile cu altul, si noi umlam sa cumparam si casa. Bine ca nu am luat.) a apucat mai mult curaj.
Oricum zic ca e mai bine asa, decat sa se intrebe cum ar fi fost.
Nu voi avea sansa s-o vad cu cinci copii la masa, cand el va avea copii.
Oricum, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne intelegem cu divortul, si sa ne ajutam sa trecem mai ussor prin asta. Si noi si copilul.
Dumnezeu sa ne ajute.

Mergi la inceput

Dumnezeu sa va ajute Nick!Poti sa crezi ca cu timpul,o sa ajunga sa ii para rau,pt ce a stricat acum,dar este problema ei!Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput