ce sa mai fac

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by aura_m
....si nu cred ca ti-ar conveni ca unul dintre copiii tai sa iti vina acasa cu o femeie deja maritata cu un copil de 15 ani si sa mearga la munca sa creasca copilul altuia.

AURA

Nu am decat un singur comentariu la cele sublianiate mai sus: .

PS -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Evit sa ma bag in certuri online, dar aura_m controleaza-ti limbajul inainte sa inceapa lumea sa te raporteze la moderatori. Consecinta va fi ca vei capata o anumita reputatie si e greu sa scapi de ea.

In cazul particular prezentat de tine, indiferent cine are sau nu dreptate pare ca familia se implica prea mult. Sau si mai rau familia e de vina pentru ca i-a dat totul pe tava. De la o varsta incolo fiecare face ce vrea. Inclusiv sa se combine cu o femeie "populara" si sa serveasca multe paharele. E clar ca traiul cu maica-sa nu il atrage mai mult.

"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

In fine fiecare le stie pe ale lui, fiecare stie ce are in familie. Chiar daca voi primi un avertisment din partea moderatorilor oricum nu ma afecteaza pentru ca aceasta interventie va fi si ultima. Daca voi mai intra pe acest forum doar ca sa citesc povestile sau problemele altor persoane dar parerea o voi tine doar pentru mine. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva si as avea o rugaminte sa se revina la subiectul initial. Pentru mine, am ajuns la concluzia ca rufele murdare se spala in familie, sanatosi sa fim sa le ducem pe toate. Eu oricum va multumesc ca mi-ati citit postarile, voi lua seama si de critici, nu port pica nimanui si asa vreau si din partea voastra, sa nu imi purtati pica si sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva.
Eu va doresc in noul an multa sanatate, ca este cea mai buna decat toate, sa va bucurati alaturi de familie, copii si cei dragi voua.
La revedere

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu trebuie sa nu mai scrii pe forum, ci doar sa nu ataci persoane ci idei. Fraza cu "taci din gura si nu comenta" a sunat foarte agresiv.

Noi sa fim sanatosi...sa ne dam cu parerea aici.

"Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

P.S.- Eu cred ca m-am exprimat destul de clar, nu mai vreau dicutii despre ce am scris, am facut " mea culpa" va rog sa imi respectati dorinta si sa se revina la subiectul initial, asa cum si eu ma voi tine de cuvant si nu voi mai scrie in acest forum sau cel putin o perioada de timp, oricum nu cred ca va plange nimeni dupa mine si nu va simti nimeni lipsa mea. Daca vreti sa imi scrieti sau sa ma criticati va rog sa o faceti in "Mesaje private", nu mai vreau si alte discutii, acestea sa fie macar in particular.
Va doresc toate cele bune.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

AURA, eu vorbesc si tac atunci cand doresc eu si nu atunci cand imi ordona altii; eu nu ti-am spus tie sa taci (ca sa-ti permiti si tu sa-mi raspunzi la fel), ci ti-am sugerat sa-i lasi pe cei din anturajul tau sa-si traiasca viata asa cum doresc. ce vor face fetele mele in viitor nu te priveste pe tine si nici nu cred ca e cazul sa-ti dai cu presupusul desi la asta te pricepi f bine. Daca peste ani vor veni acasa cu unul insurat care are deja copii, atunci inseamna ca nu-mi voi fi facut bine datoria de mama ; nu stiu ce reactie as avea vizavi de o astfel de situatie(ar fi culmea si chiar ridicol sa fac scenarii) , tot ce stiu este ca indiferent ce vor face, fetele mele vor ramane fetele mele pana cand voi muri, le voi ajuta si spriji in orice situatie se vor afla si voi avea grija sa le respect intimitatea, dorintele, visele, partenerii; Daca fac sacrificii pt. ele este pt. ca le iubesc mai presus decat orice exista in univers.Tie probabil iti este foarte greu sa intelegi cum vine treaba asta pt. ca esti ocupata sa gasesti o vrajitoare care sa-l dezlege pe cumnatu' de farmecele nenorocitei aleia. Ma retrag din discutie.nick, scuze inca o data ca am navalit astfel.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Buna Nick,
Tu spui ca acum ti-ai dat seama ca o iubesti?Nu cumva este un mecanism care se cheama simtul proprietatii dezvoltat ,orgoliu ranit sau rutina?Obisnuinta e a doua natura, asa ca acum cind echilibrul e perturbat simti acut nevoia sa-l restabilesti.Desi in mod normal ar trebui sa accepti ca va fi o schimbare in viata si poate nici nu va fi chiar asa rau, disperarea te impiedica sa vezi ca nici in casnicie nu era chiar perfect.Da , sa fii cu copilul tau e un argument bun si desi se spune ca o sa ai grija de el,ca bla ,bla ,bla categoric nu mai e ca inainte.Sint oameni atasati de copiii lor care suporta greu despartirea.Depinde cit are si copilul?
Vestea buna e ca nici ei nu-i va fi chiar roz in paradis.Gindeste-te ca el cu 4 copiii cind va vedea 4 fete triste,eventual lacrimi pe obraji ar putea fi deturnat de la marea iubire.In plus 24 din 24 de ore nas in nas ,omoara si pasiuni gen Romeo si julieta.Plus pirturi,scarpinat in fund, vase de spalat,dat cu aspiratorul,facturi, pensii alimentare ,uneori 5 copiii la masa si prin casa....asta romantism.
Daca totusi tii neaparat s-o aduci pe Esmeralda retur,tu stii,presupun ca trebuie studiata concurenta. Cum e?Jeep,atletic,multi bani ,sarmant si cu simtul umorului? Daca o tii cu forta mai rau vrea sa plece ,asa ca eu zic sa nu te milogesti.Barbatul trebuie sa fie barbat adevarat!Fii dur!Cind vede ce cerere are din toate directiile i se pare ca-i tare.
Tu vrei aliati din socrii tai?E adevarat ca romanul nu e genul care divorteaza .Era si o vorba:la crima ma gindesc dar la divort nu. Esti chiar patetic...chiar te interreseaza pararerea lor?Evident singele apa nu se face.Buna ,rea e fata lor si o sa o sustina indiferent ce sateliti are pe orbita. Daca-ti plingi de mila gresesti!Din semnatura rezulta ca ai 38 de ani.Scuza-ma la 38 barbatii arata perfect si ele incep sa aiba primele riduri.Mai prost moment sa te lase nu si-a gasit.Posibilitatea sa te cuplezi in 5 minute cu una de 30 este de 97,63%. Astea de 30 au chef de viata ,volubile,etc. Incerc sa te incurajez sa vezi si partea buna.Decit intr-o casnicie trista mai bine libertate...de actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by dulcetica
Daca-ti plingi de mila gresesti!Din semnatura rezulta ca ai 38 de ani.Scuza-ma la 38 barbatii arata perfect si ele incep sa aiba primele riduri.Mai prost moment sa te lase nu si-a gasit.Posibilitatea sa te cuplezi in 5 minute cu una de 30 este de 97,63%. Astea de 30 au chef de viata ,volubile,etc. Incerc sa te incurajez sa vezi si partea buna.Decit intr-o casnicie trista mai bine libertate...de actiune.

dulcetica

Super, dulcetica!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nick1000969 spune:

multumesc Dulcetica, chiar ca mi-ai dat un avant si mai scos din intuneric, sau mai ajutat sa am incredere mai multa in mine.
Mi-a placut mult articolul.
Apropo de bogat, chipes, e opusul, dar e baiat bun cum zice ea si familist.
Good luck!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by nick1000969

Apropo de bogat, chipes, e opusul, dar e baiat bun cum zice ea si familist.
Good luck!

mm

Familist?Buna poanta!
Problema e ca relatia nefiind bazata pe aspecte superficiale,gen dormit cu capul pe lingou,se pare ca e pe bune .Deci pregateste-te de dating a lot ,chat, etc.Atentie sporita mister charming cind gasesti una vii aici si povestesti ,sa ne dam acordul!
Cu nevasta pastreaza o relatie civilizata, ceea ce-ti va garanta ca nu va sabota legatura cu copilul tau si de cite ori se va certa cu familistul o sa-si aminteasca ce a avut si ce-a pierdut.Familistul e de origine canadiana ?
Hai ca poti!

Mergi la inceput