Minunatele Scorpiutze (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata minunatelor!
Speram sa avem si sa aveti o zi mai buna decat cea de ieri.
tot .

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Mira,imi pare rau de David ca e bolnavior!Insanatosire cat mai grabnica!Gatul e de vina?Tu ii lasi singurei pe toti trei in casa?
Copilasii mei...ce sa faca?Ca de obicei.Acuma Luana are o noua chestie:a primit cadou de la sora-mea un set de parfumuri pentru fetite,4 sticlute si fiecare are cate o printesa Disney,pe una e Alba ca Zapada,una Cenusareasa,pe Belle si ultima e Aurora.Si in ficare zi se da cu cate o printesa...si sa fereasca sfantul sa gresesc printesa,ca e o ordine anume,iti dai seama....Alex maine are olimpiada de mate pe scoala.La teze a luat note bune:la romana 9.50 si i-a trecut 10 in catalog,iar la mate a luat 10 curat.Cam cu asta ma laud...in rest,multam' Domnului!,sunt sanatosi!Spor la treaba si tie!
Ninocika...si cine face florile alea pan' la urma?Ca nu ai raspuns....hehehehehehe...tare dulce si simpatica e Cristinuta!!!!Saru-mana de sfat si sa sti ca nu ma stresez prea mult!
Uau,Georgi,ce simpatica e Stefi infofolita....parca e ursulet!Ce de zapada....si-i atat de fain!Auzi?Mustaciosu' e al tau ca bradul?May Georgi...tare faine sunt pozele si mi-am amintit de copilarie.Aia cu derdelusul mai ca m-a emotionat asa tareeeeee.....Amintiri frumoase!Pupam pe ranjita de Stefi frumoasa!

Fetiliiii.....va pup si mai vorbim,bine?!iaca-sa,printre picaturi si ferestre......

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Va salut si va pe toate, minunatele mele scorpiute!

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritei de azi, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa dea Dumnezeu sa aiba parte in viata de tot ce-i mai bun!

Mihaela, drum bun in continuare si sa ajungi cu bine la destinatie, de unde-ti asteptam mesajele.

Miramulta sanatate Davidutului tau si devirusare rapida! Nu dispera, ca iarna-i lunga, din pacate!

Monacalatorie frumoasa sa ai si-o vacanta de vis pe plaiuri mioritice!

Dodonu fi disperata, ca nu sti niciodata ce aduce clipa care vine! Si sunt niste vorbe intelepte care spun: "orice sut in fund, este un pas inainte" si "in tot raul este si un bine" asa ca poate, in curand, sotul tau va gasi ceva mult mai bun decat ceea ce a avut, si-atunci o sa va bucurati pentru ce s-a intamplat!... Sper!

Pe toate celalalte va dulce si va doresc numai bine si multa sanatate!

Eu am inceput anul cu stangul , am avut niste zile sinistre si nu pot iesi din starea asta de depresie in care ma aflu. Si, ca si cand toate astea nu ar fi destul, astazi prietene mea cea mai buna si draga ar fi trebuit sa implineasca 37 de ani, insa, din pacate, mi-a luat-o Dumnezeu acum 5 ani si inca n-am reusit sa inteleg DE CE???... Colac peste pupaza, zilele trecute se mai ia si-o disperata de mine ca nu-i place cum ma exprim pe forum si ca nu judec suficient de adanc atunci cand scriu, asa ca ... sunt la pamant! ... Norocul meu ca mi-am adus la lucru "albumele" de familie si-mi mai ostoiesc necazul uitandu-ma la ingerasii mei!

http://good-times.webshots.com/album/562053289OaWCaM

Nu ma luati in seama, doar am simtit nevoia sa ma descarc putin! ....

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc pentru urari, fetele mele minunate !
Sanatate si numai bine si voua !
Va scriu ce el-am scris si mamicilor de 2002.
Ma scuzati, dar eu numai asta am in cap, acum, fetita mea are 6 ani, e viitoare scolarita ! Nu mai este mica, mica.
Nu-mi vine sa cred ca am o fetita atat de mare ! Chipul ei dormind imi aminteste de ea, cum era, cand era bb. Are aceeasi pozitie la somn, pe spate cu manutele ridicate la nivelul capusorului sau pe o parte cu manutele sub obrajor. E atat de dulce....imi place atat de mult sa o privesc, sa o pupacesc cand doarme. Candva, ma gandeam ce fain ar fi sa putem opri timpul in loc, sa ne putem bucura mereu de minunile noastre cand sunt mici, superdragalasi si atat de legati de noi. In ultimele 2 saptamani, insa, am observat la Cristina o evolutie brusca, in limbaj in special, in comportament, dar si in gandire. Nu stiu, daca voua vi s-a intamplat sa observati anumite treceri de la o etapa de dezvoltare la alta. Poate si unde am stat acasa mai mult timp impreuna in astea 2 saptamani, ori....pur si simplu, se vede ca a implinit 6 ani si intra intr-o noua etapa, aceea de pregatire pt. scoala. Incep sa ma obisnuiesc cu ea si altfel, decat micuta mea fetita, scumpa si dulce. Pentru nimic in lume nu as vrea sa pierd evolutia ei pe mai departe.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat acest dar minunat, minunea mea pe Pamant, Cristina ! Sper sa-i ofer in continuare aceeasi dragoste si bucurie pe care ni le ofera si ea, zilnic.
La multi ani, iubita mea mica ! Sa ne traiesti, sa ne incanti sufletele mereu si mereu !
De ziua ei, Cristinuca si-a dorit cercei cu floricele din pietricele, cum a mai vazut la fetite, ea avand cercei tip bobita. Si dorinta ii va fi implinita de una din perechile ei de nasi, care i-au aflat dorinta.
Noi i-am cumparat o cutie cu mai multe jocuri pt. copii, tip, "Sus-jos", "Piticot", "Nu te supara, frate" si multe altele, un Domino, o carte de scris litere si cifre cu printesele Disney, cateva lucrusoare noi si dulciuri fara zahar.
Diseara petrecem in familie cu pizza si prajituri, de ziua ei. Maine petrecem la gradi si sambata, acasa, unde, deja, am inceput amenajarea camerei pt. petrecere.
Sper sa-si aminteasca cu placere si de aceasta aniversare, ca de fiecare de pana acum.
Va doresc o zi frumoasa si o seara si mai frumoasa, alaturi de cei dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pisicuto,lasa ce a fost si priveste inainte...Iti doresc sa ai zile senine si bucurie!
Ninocika,sper sa nu uiti sa pui poze cu cercelusii,cadourile si cum s-a distrat sarbatorita..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

hellooo, helllooo....... suntem si noi prin zona, bolnavioare si cu tratament..... dar incet ne revenim.....

Am intrat sa-i uram Cristinutei, La Multi Ani ! cu sanatate si fericire... Nina, draga sa va traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa si voua sa va dea D-zeu putere sa puteti sa-i oferiti tot ce are nevoie.... va pup cu drag........

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

LA MULTI ANI CRISTINUCA!!!Sa cresti mare sa-ti bucuri parintii mereu si sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume
Nina multi ani inainte printzesei tale.Citeam ce-i scris si parca imi citeam gandurile...Si eu gandesc asa de muuulte ori seara cand ma uit la ea cum doarme. Taaare repede trece timpul.Peste nici o luna implinim si noi 4 ani si nu stiu cand naiba s-a dus.... la voi si petrecere frumoasa
Pisicutza atata timp cat ai minunile tale cred ca poate fi mai usor, nu?Stiu ca fiecare lucru sau persoana are locul lui in inima noastra dar....viata e scurta si nu ti-o mai amari.Mai ales din pricina cuiva de pe forum.Cu atat mai putin din cauza asta.
Mira sanatate la pui ca aseara am uitat
Ana da ala inalt ca bradu' si mustacios e al meu .Altul n-am gasit si l-am luat pe-asta..Eeeeeeee...poza aia la derdelush.....am facut-o cu lacrimi in oki...E derdelushul pe care m-am dat toata copilaria mea si tare m-am bucurat sa vad alta generatie cum chiuie si se zbenguie pe-acolo...Daca ar fi fost dupa mintea mea as fi stat pe derdelushul ala pana as fi inghetzat bocna si eu si hainele de pe mine asa cum stateam in copilarie...Dar m-a luat mustaciosul pe sus ca eram cu copila dupa noi.Nah...Cat despre zapada....M-am saturat!!!Si ne mai si freaca un ger in fiecare zi de ma ia draq prin statie asteptand microbuzul spre si de la scoala.
Aaaaa si felicitari la baiatul tau istet
Lauriciule cum stati cu micii?
Va pe toate.Io inca n-am papat pe seara asta asa ca fug acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor pe toate
noi am ajuns acasa cu bine, va multumim de urari...tare bine e acasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Nina, iubita,
mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau, pentru ca acelasi lucru l-am sesizat si eu la puiutii mei! Cand vin de la lucru lesinata de dorul lor, parca sunt altii, parca au crescut nedrept de mult cat am fost departe de ei, parca au evoluat si ma simt prinsa intr-un iures de evenimente care-mi umplu sufletul, dar pe care nu le pot compila atata de repede pe cat trebuie.
Mi se pare ca invata prea repede, ca prea devreme au devenit baietei si ma intreb undes bebelusii mei care-mi tzoncaneau cu atata placere la san, care asteptau sa primeasca absolut orice de la mamai ... Asera m-am trezit cu Ducu c-a fecut pipilica singurel la WC-u, a tras apa si-a pus si colacul la loc ... si are doar 2 ani si 3 luni, pentru numele lui Dumnezeu! Abia seara, cand isi bea lapticul din biberon si adoarme, mai aminteste ceva de bebelusul meu mic si dolofanel de "ieri" ... (Daca va uitati la prima poza din albumul "Craciun 2007" veti vedea la ce ma refer ...)

Georgi, Ana, multumesc pentru gandurile bune si pentru incurajari si promit sa tin cont de ele si sa nu va mai intristez cu nebunelile mele!

Mona, bine ai revenit pe plaiurile natale si sper sa ai o vacanta de zece ori mai faina decat ai visat-o! Apropos, prin care zona geografica a tarii te situezi acuma???

V-am pupacit pe toate!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA MULTI ANI Cristinuta multa sanantate sa cresti mare si cuminte si sa aduci numai fericire parintilor tai!! Nina sa-ti traisca fetita ta cu stea in frunte!!

....eu ca deobicei cu intarziere. M-am gandit toata ziua ieri la voi dar nu am reusit sa ma ating de calculator. Cand l-am deschid s-a pus David calare pe el si nu a mai fost chip.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput