Minunatele Scorpiutze (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bine v-am gasit dragelor.

....si ma tot laudai ca ne e bine.........ne-a prins si pe noi boala. David e de doua zile cu febra. Ieri noapte a vrut sa doarma cu noi in pat. M-am trezit pe la 4 ca ardea ca un coptor langa mine....peste 39. Toata ziua a avut pe la 38.5 aseara i-a mai scazut. Si azi dimineata era undeva pe la 38. L-am sunat acum cica e mai bine dar era in pat (cat de bine i-o putea fi daca el sta in pat?).........Daria plangea si Selin a raspuns la telefon.

Monica drum bun!! si vacata placuta.........ne "vedem" de acasa, nu??
Dodo ai incredere pana la urma fa fi totul bine!
Ana copilasii ce mai fac??.........iti doresc spor la munca si cat mai putin stress, ca nu-i bun si nu se merita!
Nina si tu tot ocupata??

Umflatel drum bun si mult succes in lume noua!!

Gata e pauza de pranz.............v-am pupat!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mira multumesc.
Multa sanatate si refacere rapida lui David.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
Mihaela, drum bun in continuare sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine
laurici, sanatate multa printesei tale
mira, of...e greu cand au febra...sanatate multa davidutului si celor doua printese sa nu ia si ele pe toti
gabi,ana si va multumesc de urari...numai bine si voua si copilashilor
Nina si urez LA MULTI ANI! de pe-acum cristinucai, sa creasca mare si sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu tot ce-si doreste

va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

laura, de ce nu ii faci si un vaccin antigripal?si eu l-am avut pe razvan primul an de cresa cu rosu in gat luna de luna.acum e mult mai bine.muci face tot timpul, dar am batista bebelusului.e minunata.si cand e doar racit ii dau niste pastile homeopate si ii trece.am mai scapat de ei si dupa operatia de polipi intr-adevar dar de facut tot face.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Da, sunt ocupata pana peste cap, dar tot trag chiulul un pic sa va citesc si sa va salut.
Gabi, exact cand ai nevoie mai multa si te astepti mai putin sa primesti ajutor, acesta va veni neintarziat, ai sa vezi !
Cineva, acolo sus, va iubeste !
Ana, am avut -27 grade C, dar n-am iesit afara pe acel ger. Am admirat de la fereastra pomii incarcati de promoroaca si florile de gheata de pe geam. Cristina intreba, "Wow, cine a facut florile astea asa faine ?".
Am iesit la sanius, abia duminica, pe 6 ian. Am sa va anunt cand am pozele pe net.
Iti doresc spor la treaba si serviciu usor, sa nu te stresezi prea tare !
Monica, in sfarsit, reusiti sa va luati zborul !
Calatorie placuta, sa ajungeti cu bine acasa, in Ro !
Sigur, Alex si Ruxi se vor bucura de zapada ce este in Bucuresti !
Multumesc pentru urari ! Sanatate si tot ce va doriti, si voua !
Mira, insanatosire grabnica lui David si tinem pumnii sa nu se imbolnaveasca si printesele !
Cum ti-a raspuns Selin la tel. ?
Laura, insanatosire grabnica Teolinei scumpe ! Probabil este ea mai sensibila cu gatul.
Multumesc pentru urari ! Sanatate si tot ce va doriti, si voua !
Apropo, de fetita cu stea in frunte ! Chiar am poze cu ea, cu o steluta pe frunte, din noaptea de Revelion. Inainte avea o floricica, acum, chiar o stelutza si pus.
Adriana, la Razvan ii place zapada, se pare.
Spor la treaba si tie, ca stiu ca ai nevoie la cata treaba ai !
Georgi, cum e cu nametii ? Ai reusit sa ajungi la scoala ?
Din ce vad eu la tv, in sudul tarii este mult mai multa zapada ca la noi. La noi nu a nins dinainte de Craciun, dar la frigul ce e, se mentine bine zapada.
Esme, ce faci, cum esti ? In ce sapt. de sarcina esti ? A inceput sa miste bb ? Cand mai mergi la eco ?
Sanatate si sarcina usoara in continuare !
Lory, tu pe unde esti ?
Sper ca sunteti bine !
Pisicuta, multumim pentru urari !
Sanatate si tot ce va doriti si voua !
Mihaela, calatorie placuta si sa ajungeti cu bine in Spania, unde sa gasiti ceea ce cautati !
Vanina, unde esti, ce faceti ? Sunteti bine ?
Fetelor, va doresc o zi faina in continuare si va pup !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sa dea bunul DD Nina.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Anina, sa iti traiasca minunea care maine va prinde al 6-lea trandafir in buchetul vietii!

LA MULTI MULTI ANI FERICITI Cristinucai!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, la multi ani pentru cristinuca pentru maine, sa fie sanatoasa si voi la fel sa va bucurati de tot ce e mai bun si mai frumos.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna scorpiutze.
Multa munca pe-aci pe la noi vad...
Ana si spor la secretareala
Adriana si tie si sa ai spor.
Cuscra sa ai drum bun fara aveturi neplacute
Mihaela drum bun in continuare.Esti aproape de mine acum.Ocoliti Oltul cat puteti in drumurile voastre ca-i jale cu zapada.Colac peste pupaza de 2 zile e si ceata...
Laura sanatate Teolinei.Nush ce sa zic de gatul micutzei.Am patit-o si eu anul trecut dar pana la urma si-a format imunitatea cat de cat si anul asta am fost mai linistite vad...
Nina da....la noi e multa zapada si ajung cu greu la scoala.Luni si marti am mers cu microbuzul, azi am mers cu masina si am fost fortata sa ma bag putin la zapada cu masina sa evit o tamponare.Am iesit impinsa repede si a fost OK.Problema e cum scriam mai sus , ceata densa .
Vreau sa zic ca sunt portiuni de drum unde zapada e pe margine mai inalta decat masina mea .Iar in curtea scolii sunt adevarati munti de zapada...Pe week-end au anuntat 10 grade, si se va mai topi sper...Va pun si poze facute duminica:
http://family.webshots.com/album/562031763bXQwUW

Va si fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'Neata fetelor!!! Bine v-am regasit!!!

La multi ani,Cristinutza!
Sa cresti mare, sanatoasa, si numai bucurii sa-ti aduca viata! Te pup!
Anina, sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea! Petrecere frumoasa va doresc!
Monica, drum bun!
Eu iar am tras chiulul...am inceput anul cu alergatura...
Voi ce mai faceti? Cum mai stati cu frigul?Am tot vazut la tv si m-a luat groaza dar macar acolo cativa fulgi sau macar un pic de zapada , nu refuz!Indurati-va si de mine!!!Aici e foarte cald si daca o tine tot asa cred ca in martie mergem la maneca scurta!
Ano,ti-am citit peripetiile cu prajiturile!Esti mortala!
Laura,Georgi,Mira,Dodo-pui,Esme,Adriana, ce mai faceti?
Va doresc tuturor o zi frumoasa si calda! Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput