Aspirante optimiste >20 (240)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

claudinna eu iau la recomandarea dr vit Materna, acidfolic+fier si duphatson; in rest incerc sa mananc sanatos, sa beau laptic si fff important nu mai fumez (eu eram o fumatoarede numa...cam 1 pachet pe zi)..in rest...nimik...am grija sa nu prea fac efort...si dr a zis maare atentie la raceli!!!
aa..tickerul il faci pe
http://babystrology.com/tickers/

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Oana dar "o noua viata" cum ai scris?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

Oana dar "o noua viata" cum ai scris?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

da reply a mesaju meu si o sa vezi cum apare..si io asa m-am prins

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc mult oana!
eu as vrea sa iau acid folic, ca am citit ca e f important exact acum, in rest...am luat utrogestan din Z17 -Z26...o sa incerc sa beau ceva lapte, ca eu nu prea lke aveam cu astea...si sa mananc mai sanatos...
o sa merg la medic imediat dupa sarbatori, probabil pe 7-8 ianuarie...
fetelor, acum gata cu distractia, ma duc sa fa c prajiturele:)) dar pentru altii.. eu o sa o las mai usor!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mi-am schimbat tickerul

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor , am si eu o problemuta dak puteti sa imi raspundeti:mie stiti ca nu mi-a venit CM de mult timp , iar acum de vreo 3 saptamani am o scurgere alb- galbuie ca o pasta.
Aveti idee ce poate fi?
Si inca o intrebare : mi-a zis o prietena ca ma poate duce sa ma vada doctorul PELIN d la Filantropia . IL cunoaste cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Vai nu pot sa cred!!!!Claudinna iubito!!!!!Ce fericire , ce bucurie!!!!Sa fii fericita si sa-ti DEA DUMNEZEU O SARCINA FARA PROBLEME!!!Dupa ce m-am trezit si eu si mi-am luat tb care e in crestere(bine nu ca asta e vreun semn!!) intru si ce citesc!!!Bravo, ma bucur enorm pentru tine.
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor,

am fost astazi la o noua ecografie la Hyperclinica Medlife si in concluzie sarcina mea s-a oprit in evolutie de la 4s+3z. Doctorita a fost foarte draguta si s-a ocupat de mine mult timp, mi-a facut toate masuratorile, s-a uitat si la ovare....ce mai...super tare doctora si mi-a spus ca fiind saculetul atat de mic pot sa elimin sarcina fara sa mai fie nevoie de chiuretaj....sper sa nu ajung la chiuretaj totusi. Ca o concluzie, la cat de frumos si curat mi s-a parut clinica, acolo ma voi duce la urmatoarea sarcina, au si spital, deci voi putea sa nasc acolo, chiar daca e mai scump eu zic ca merita banii.

acum nu-mi ramane decat sa astept sa se declanseze avortul, iar peste 7 zile sa ma duc din nou la control. m-am resemnat deja, oricum de la inceput am simtit ca ceva nu este in regula, dar am sperat pana in ultima clipa.

va pup si va doresc numai bine.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

claudinna, FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Iti doresc tot binele din lume.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Acum, normal..am venit eu ati plecat toate!!!Mai mai mai!!!Arianna, Oana, Claudinno,Marynikule ce-mi faceti?
Pling sa stiti
Uite-asa Asa va purtati cu o posibila femeie gravida?
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Mergi la inceput