Aspirante optimiste >20 (240)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aci sunt...ma dusai pana in bucatarie ca aveam de gand sa fac prajituri azi dar....sunt asha de euforica incat nu-mi mai arde de nimic!!
astept sa ma linistesc si apoi oi mai vedea. in aceste momente nimic nu mi se mai pare atat de important, adica orice ar fi, poate sa astepte, ca eu tr sa ma bucur!!! adica oi merita dupa atatea luni de chin!!

haideti ca dau de baut!! eu nu beau:))

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

sa va spun: stiti ca am mai facut un test pe 26, ca nu am mai avut rabdare. atunci as fi avut 28 de zile. dar daca nu s-a vazut nimic in primul moment l-am aruncat, nu am asteptat. acum, cand am vazut ca asta se coloreaza, m-am dus la masa, ca era lumea asezata, insa evitams a-mi privesc sotul sa nu cumva sa-si dea seama. era un pic acolo...o liniuta fff slaba, asta in primele secunde. deja speranta incoltise bine in sufletul meu.
cand m-am dus dupa masa, adica in 4-5 minute, ca nici nu stiu cum am mancat de repede, l-am vazut asha cum il vedeti si voi!!
si acum m-am dus sa-l caut pe celalalt in gunoi si l-am gasit!! are o linie fff pala pe el, dar este acolo!! deci an 2 teste pozitive!!

fff important!!
totul pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

caludinna nici eu nu beau.....dar da-ne laptic...ca cred ca nici arianna nu bea alcool ; i-ai spus sotului?
arianno io ma sa fie bb! la unele mamici li se pozitiveaza mai greu...depinde cand ai ovulat!

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Eu SIGUR pot sa beau

Asa caaaa , turnati in mine , hai toate gravidoasele

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

pai sa dau si laptic atunci:)
oare eu la ce odisee tr sa ma inscriu??
daca i-am spus sotzului?? pai cum puteams a ma bucur singura?? eu nu pot sa tin un asemenea secret, ca radeam singura, s-ar fi prins, desi uitase ca -mi luase test dcu 20 de minute inainte.
le-am spus si socrilor si parintilor si celei mai bune prietene si am de gand sa spun la toata lumea!!!

fff important!!
totul pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cand ai avut UM? uite un site fain..
http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

U.M. 28.11.2007
D.P.N. 01-03.09.2008
dupa calculele mel, dar avand in vedere ca Cm meu era neregulat....oricum, mai devreme de 10 dec nu are cum sa fie conceput ca nu am facut nimic, doua luni.
am si deschis odiseea de septembrie-octombrie 2008!!
va astept acolo!!!
bineinteles, ca inca nu plec de aici, ca voi mi-ati fost alaturi in toate tanguieile mele si va iubesc mult!

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

fete frumoase!

bebi te pup si nu fi supi pe fete...ele te iubesc tare mult si le pasa de tine. daca nu te bagau in seama si nu-ti stiau problemele era mai bine? hai...capu' sus si vino inapoi la noi pe forum, te asteptam cu drag sa ne mai scrii.

dyanira pe mine ma doare putin mijlocul si am o stare proasta...parca nici nu ma pot bucura de minunata veste. putin balonata si un nod in gat si parca sunt asa...pe alta planeta Auzi...noi la care odisee ne ducem ca eu am DPN 3 septembrie. Ce bine ca am pe cineva asa aproape de mine

claudinna felicitari fata! Pai...mergi asa ape burta...dintr-o data ne trezim ca faci test si e si pozitiv. Bvoooooo cand ai avut UM? Poate esti si tu mana-n mana cu mine si cu aryanna

oanasm, marynik, arianna....pup fetele!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

oana, vreau si eu un ticker ca al tau, pls!!
tu iei ceva?? acid folic, vitamine? faci ceva special?

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

giulianna, hai mama si al odiseea de septembrie - octombrie, ca abia am deschis-o
se pare ca avem data probabila a nasterii ff apropiata!!
eu ma simt f bine, doar usoara greutate in partea de jos a abdomenului, sanii insa...ei mi-au dat de furca rau. adica aveam uneori niste dureri...si acum sunt ff sensibili, in rest nu am nimci, pt moment...

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput