CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Tania felicitari, la cat mai multe succese! Ce fac mandrele? Va pregatiti de party pt Bianca?
Dana din cate vad esti intr-o dispozitie tare "optimista" . . Eu iti urez multa sanatate!
jo si la noi a nins, dar s-a oprit. Ma uitam pe fereastra si imi aminteam ca asa a inceput si in ianuarie. Se pare ca DD s-a gandit ca ai facut destula miscare atunci.
Adriana nu stiu nik de gradi cu pricina.
Mada bine ca te-a linistit in legatura cu durerile de la operatie, dai cu nospa la nevoie.

we placut!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fiquelle, capsule cu zinc se gasesc la orice farmacie - recomand flacoanele portocalii de la Walmark

Camelia, felifcitari pt donsoara mare!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alina, ce baiat frumos si mare!!!!!

Jone, poze de la impartitul prajiturilor nu ne pui???

Tania, ce mai fac fetele? Felicitari pentru pasente!!!!

Anqelique, ce frumos e Pupi!!!!! Am tras cu ochiul de ceva timp, si e atat de dragalas!!!!

Camelia, lunga printeza mica la 6 luni!!!! Cum ai inceput diversificarea? Finul meu acum incepe, si eu am cam uitat...au inceput cu mere si biscuite si peste o sapt vor sa inceapa cu cerealele...

Fiquelle, felicitari pentru bebica din burtica!!! Prietena mea e tot in 13 sapt si speram sa mai nasim o data!!!! Poate o fetita

Noi ne bucuram de vremea frumoasa, azi avem program incarcat, tenis si gimnastica (David, eu si sotul il asteptam la o cafea), nu am mai stat pe acasa de mult...nu am mai gatit de mult...noroc cu cine a inventat restaurantele!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Camelia,beton filmuletul;tiza noastra,ca orice fetita,e mai infipta,o tine zdravan pe surioara ei.Alexut e rusinos,fricos ori ii e teama sa nu-i faca rau ca tot l-am atentionat,nu stiu ce sa zic din toate astea,insa o pupa pe Anabela si fuge sau se fereste sa nu-l atinga,desi face jdemii de giumbuslucuri ca s-o distreze...Oricum,mi-au placut mult fetitele tale,sa va traiasca.
Dar asa repede diversificarea sau n-ai alaptat-o exclusiv?Ca daca i-ai dat lapte praf,atunci inteleg...Sa nu crezi ca te critic,doar intrebam,ca nu sunt la curent.De luni incep si eu cu Anabela,cu fainos(cereale)cu lapte -ca sa-i raspund si sanzianei(conform Academiei Americane de Pediatrie;cauta acolo,pe site,sanzi,si gasesti muuulte informatii,eu de-acolo l-am diversificat pe Alex fara nici un sfat de la pediatru si mananca exceptional,ca la cartea nutritionistilor).Anabela are acum 6,6 luni,dar ea merge pe alte criterii,ca e prematura...
Fug ca s-a trezit unul din "dusmani"

Mergi la inceput

Alina si Angelique,v-am admirat puii,voiam s-o scriu mai pe larg,dar daca nu zic nimic sa nu considerati nepasare...din pacate,acum nu apuc sa va adresez toate complimentele pe care le merita;am citi si povestea nasterii lui Pupi.
fug,chiar nu mai pot sa stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sanziana, mamacita, multumesc de aprecieri, va dati seama cum creste inima in mine

Noi ne preagatim acum de botez, il facem pe 2 martie la Rustic.

Pupaaam!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Multumim pentru arecieri.
Ca sa le raspund Sinzianei si mamacitei, Teo nu a mai vrut tatzi de la 4,5 luni, a fost o perioada cand v-am spus ca stagnat o luna si nu a luat nik in greutate, asa ca am inceput cu lapte praf de la 3 luni, tatzi doar noaptea, de la 4 luni am inceput sa-i dau sucul de morcov, apoi mar si portocala. De la 5 luni papam supa de legume (morcov, telina, patrunjel, pastarnac) la care am adaugat treptat dovlecel, cartof, carnita, ficatel, acum urmeaza oul. Tot pe la 5 luni i-am introdus cerealele - seara, acum o saptamana am inceput sa-i dam si iaurt in care ii pun cereale sau biscuite ras. Cam asta mananca Teo acum, ii alternez zilele cu carnita/ficat cu cele cu supa simpla. Legumele pasate le las piure, iar inainte de acesta ii dau cateva linguritze de supa strecurata de legume, ca sa se invete copilul cu doua feluri de mancarica la pranz.

we placut!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna, fetelor.

Sanzi, merci de urari, dar sa stii ca inca nu mi-a zis sexul, sa dea domnul sa ai gura aurita, ca eu fetita imi doresc mai mult(iar)Am vazut pozele de la ziua lui David, si am vazut-o si pe Bianca Tatianei acolo, alaturi de multi alti copii frumosi...iar tu ai un flacau maaaare si frumoooos!

Cami, si eu am vazut filmuletul, scumpe fetele tale; eu si Sofia suntem fane ale filmuletului de la spital, pe care Sofi l-a luat model de viata, dar declara ca ea nu va veni doar in vizita la mine la spital, ea vrea sa stea acolo, cu mine si cu bebe..nu concepe sa stea cateva zile acasa cu tati, ea vrea in spital, cu mine...sper sa inteleaga pana la vara si sa nu faca scandal prea mare atunci!

Adriana, desi este in zona mea, eu nu stiu nika de acea gradinita. Banuiesc ca e o gradi particulara? pt ca tarifele de la particulare mi s-au parut destul de mari in toamna, cand am cautat eu gradi pt Sofi...nu neg faptul ca au conditii, dar sunt multe gradinite de stat care arata impecabil si au educatoare super ok. Dar daca tu te-ai hotarat pe particulara, succes!

O saptamana buna va doresc tuturor.

MADALINA 13+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Sanziana, mamacita, multumesc de aprecieri, va dati seama cum creste inima in mine

Noi ne preagatim acum de botez, il facem pe 2 martie la Rustic.

Pupaaam!!!

Si noi, pe 1 martie, cand subsemnata schimba si prefixul(40 ani).A,la"New Safari",unde i-am facut si lui Alexut si a iesit super,de ne-au furat si altii modelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

madalina, nicidecum nu e particulara.nici eu nu vreau la particulara.stiu ca e si in zona mea.e vorba de gradinita M.A.P.N.-ului si sotul lucreaza in armata iar colegii i-au zis ca sunt multumiti de ea.dar am zis ca poate stiti ceva de ea.eu merg abia in martie sa fac cerere asta daca imi convine cum arata, cum e cu vacantele.etc.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput