Aradence minunate! (87)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Monica, poze nu ne pui? ![]()
Clau, voi ce-ati facut de Revelion?
Sarbatori fericite! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA pai am puse en gros prin dropshots-uri,ca nu v-ar ajunge o saptamana sa le vizionati
Doar ca nu-s prea artistice,am pus la gramada,mai mult sa le vada si prietenele si rudele din departari.
De Revelion si Ziua Dianei aici:http://www.dropshots.com/DIA2
Si de Craciun aici:http://www.dropshots.com/moni5 Avem si filme cum a venit Mosh Craciun la noi si Diana i-a spus si poezii
Plus am avut doua zile musafire "DC-iste" de la "spiridusi" ,intr-o zi o fetita din Timisoara,in alta zi fetita din Spania,venita de sarbatori acasa la Vinga.Asa ca Diana a tinut-o tot intr-un chef
.Mai nasol e ca ieri,cum a intrat mami pe usa,a sarit la plasa ei cotrobaind si intreband: UNDE CADOU'??? 
S-a invatat raaaau de tot zilele astea 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Melania 14 spune:
La multi ani! si un An Nou asa cum v-il doriti!
Diana
La multi ani!
Moni sa va traiasca domnisoara ,sanatoasa si voioasa si voi pe langa ea.
Alina am vazut pozele.Dragos a fost tare harnicut.
Gabi si Ada se pare ca v-ati dsistrat de revelion si in noptile precedente evenimentului.
Miha tu ti-ai facut triplutestul?daca da ,la cate saptamani?
Diana sa-ti traiasca sotiorul de Sf.Vasile 
Noi am chefuit de la Craciun mai tot timpul.Ne-am tot adunat ba la unii ba la altii,chipurile,ca sa discutam despre Revelion,de am ajuns sa ne culcam pruncii tot pe la 12-1.La revelion au rezistat pana la 3.Mel la 3.30 a fost in pat.
Azi s-a incheiat sesiunea de chefuri cu ocazia Sf.Vasile.Era cazul pt ca am obosit.Va mai povesteste Diana,cand va fi in stare,pt ca tot taraboiul la ea a fost.
Carmen
(14+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
CARMEN mersi si ma bucur ca v-ati distrat! Poze cu voi pe unde gasesc? Hai ca mai maine-s acasa si ma pot destrabala pe la poze,dupa aia iar nu mai am timp de nimic 
Noapte buna la toate,ma cam duc si eu la nani 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
DianaR spune:
Buna seara. Pic de somn dar pruncii mei tot treji is si la ora asta... se uita cu Vasile la 101 dalmatieni. 
Multumim de urari, am sa le transmit sotiorului!
La multi ani celorlalti Vasile si Vasilica!
Monica si aici iti spun sa-ti traiasca fetita la multi ani fericiti!
Multumim de aprecieri, incerc sa mai pun filmulete, de cand ne-am luat camera n-am mai filmat cu aparatul, abia acum a trecut Vasile o parte mica din filmari pe calculator deci trebuie sa mai pun cate ceva. Eu la poze cu Dia ta si la filmulete m-am mai uitat, te mai urmaresc din umbra la jurnal... Vezi ca Moni5 e parolata, nu se vad pozele.
Cum a spus si Carmen de la Craciun tot intr-un chef o tinem, pruncii au fost antrenati ptr revel... Revelul a fost la noi acasa, 10 adulti si 7 pitici... Taraboi la maxim dar eu zic ca ne-am simtit chiar bine. Eu am inhatat de la inceput ceva intaritoare
care m-au ajutat sa ma relaxez, asa ca nu mi-a mai pasat ce dezastre face hoarda de prunci in cele 2 camere. Si asa am tinut-o pana la 3 jumate... Azi reluare, si mai multi... Dar din fericire ca zau ca nu mai rezistam a fost mai scurt, pe la 11 au plecat cam toti invitatii.
Deci asa, a fost frumos si intens
dar ma bucur ca urmeaza o pauza (scurta) de chefuri pana la urmatorii sfinti si zile de nastere.
Poze sper sa pun zilele astea, poate si ceva filmulete, sa vedem.
No, ajunge pe moment.
PS Moni, zau ma bucur cand vad ca scrii aici, ai talent sa tii un subiect mereu in priza, mereu am privit cu invidie subietele la care se scrie in verva datorita unora ca tine, la cele 2 subiecte de copilasi pe care le frecventez se scrie in ritmul melcului...![]()
Gabi, noi am dormit pana la 12 jumate. Deci am dormit 8 ore (cu trezirile de rigoare, dar oricum...).
Alina, frumosi fratiori... Chiar daca pozele erau neclare chiar as fi vrut s-o vad pe Ade craciunita...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
alinamoro spune:
Ha, v-am prins ca bufnitati fara mine! ![]()
Eu m-am uitat la un film si-am zis ca mai dau o tura pe aici.![]()
Monica, am vazut poze si filmulete cu Diana, ii o scumpa si frumusica
. Pozele din al doilea link nu le pot vedea ca-mi cere parola.
Diana, ioi, ma gandesc ce taraboi a fost la tine, dar bine ca v-ati distrat
. Asteptam pozele!
Pozele cu Ade au iesit rau detot, nu doar neclare, le-am si sters.
Am facut aseara o gramada, le voi pune si eu zilele urmatoare.
Carmen, vad ca-ti prieste sarcina, esti mereu in forma.
Ce mult a rezistat Mela la Revelion!
Hai ca-ti raspund eu pana intra Miha...nu stiu sigur, dar nu cred ca si-a mai facut triplutest ca aflase pe la 18-19 saptamani ca-i insarcinata.![]()
Merg la nani, noapte buna! 
Sarbatori fericite! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Acum ma uit la pozele Dianei. LA multi ani! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Ce dulce e cand baga mana in paharul de sampanie si suge degetutele!![]()
Diana, Carmen, fain si mult v-ati distrat de rev. Mult au rezistat si copiii, eu si Iulia dormeam deja pe la 2. LA multi ani lui VAsile si din partea mea.
Noi acum ne pregatim sa plecam spre casa, nu mai am chef de Arieseni, vreau sa ajung acasa cat mai repede ca mi-e tare dor de Vladut. Aseara am stat iar la carti pana la 2, baietii s-au uitat la filme, iar Iulia a adormit aseara pe la 8 si s-a trezit acum la 9. Si a facut plinul!
A nins aseara si e zapada destul de multa.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
BUNA DIMINEATZA! 
GABI,ADA SI DIANA mersi si de la voi pentru urari
Am scos parola si "moni5" .
Mersi si de aprecieri.
Cat depre scris, scriu si io fix cum vorbesc - adica repede si mult si usor
Fain chef ati avut acolo , eu mai moale cu asa ceva, se vede ca imbatraneeeesc raaau
Sunt la cafea,asa ca mai dau o raita si prin alte zari ,pana nu ma cheama Diana in casutza-cort 
O zi buna sa aveti!
Somleac spune:
La multi ani 2008!. Sa aveti un an bun in care sa vi se implineasca toate dorintele.
Felicitari sarbatoritilor! 
Felicitari Elisei pentru primul dintisor. La mai multi si rasariri usoare.
Noi ne-am petrecut la Cami, prietena mea, la Zimand Cuz. Eu am fost cam lovita in freza dupa ziua de teroare cu Matia . Matia a rezistat pana la 1 jumate, iar restul pana la 3. Am dansat, ne-am jucat cu baloanele, si am jucat jocuri de societate. Din pacate dimineata la 7 a dat Matia desteptarea spargandu-i Cameliei ceva statueta.Ne-am intors aseara de la revelion pentru ca asteptam musafiri.
Aseara am avut musafiri, e prietena mea de la Sibiu in vizita la finii lor, iar sotul ei e arhitectul care ne face proiectul de casa. Asa ca vom avea si astazi sesiune de musafiri si discutii aprinse despre camere, mp, si altele.Am avut proiectul gata aproape dar bebicul surpriza a cam dat tot proiectul peste cap.
Carmen, exact cum ti-a spus Alina, eu nu mi-am facut nici un test in afara de toxo.Eu am aflat ca sunt insarcinata cam la 18 saptamani.
Alina M si Gabi mi-au raspuns si cei de la 4 seasons. Haha, cica ne primesc, dar in niste conditii greu de acceptat. Oricum le-am trimis un mail destul de usturator.
Mergeti la sanius? Eu nu stiu ce sa fac cu Matia sa-l scot sau nu, avand in vedere ca abia acum e spre bine cu bronsita lui.
Eu
cu
si Daria- 29.01.1999
; Alex - 07.02.2003
; Matia - 31.10.2006