Aradence minunate! (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani DIANA ,scuze pentru intarziere.
LA MULTI ANI VASILE

Alina felicitari Elisei pentru primul dintisor

Noi ne pregatim sa mergem in Gai ,sa ne traga tati cu sania.

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, si mie mi-au raspuns la mail cei de la "4 seasons" si ziceau ca nu mai au locuri libere, dar ne mai asteapta.
Mai tuseste Matia?

Dragos a fost cu Calin la sanius, pe Adelina n-am mai scos-o ca e ragusita putin. Oricum a iesit afara in fiecare zi, mai ales seara ca tot plecati am fost.
Diseara iar mergem la niste prieteni. Ei au fost la Arieseni de Revelion, azi se intorc.

Ildi, ii place la David in zapada cu saniuta?

Moni, am vazut si celelalte poze cu Diana in cortulet.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Noi am fost intr-o vizita aseara, fara prunci ca i-am lasat la bunici. Ne-am uitat si la un film azinoapte si iar ne-am culcat de dimineata. Din nou, nu am putut sa dorm mai mult de 6 ore. Mi-e ciuda.
Diana, ai terminat curatenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce ma bucur ca toata lumea s-a distrat de Revelion!
Si noi ne-am distrat bine, am fost cu prietenii la No Name. Am dansat toata noaptea. Am ajuns acasa abia pe la 6 si ceva, dar am adormit abia pe la vreo 8. Si eu ca si Gabi, nu am dormit mai mult de 6 ore , in schimb Clau a dormit neintors aproape 12 ore Seara ne-am dus cu sorcova la ai mei...ne-am dus e fapt sa luam piticu si sa mancam
Azi am fost la zapada si la amiaza am fost invitati la socrela la masa. Trai pe vatrai
Raul si-a petrecut Revelionul cu ai mei, au cantat, dansat, s-au uitat la artificii si au baut sampanie. Mi-a spus mama ca au avut un Revelion de vis

Referitor la Arieseni....eeeeeeuuuuuu m-as fi dus ca nebuna cu voi, mai ales ca prietenii nostri ar fi fost si ei dispusi pe week-end-ul viitor dar din pacate Clau nu poate ca pana pe 14 are foarte mult de lucru. El tot insista sa mergem fara el dar eu nu vreau, ori toti ori niciunu, asa ca ramane pe altadata Cand nu-i una ii celalalta

Uauuuu Diana, 11 adulti si 7 copilasi? nici nu vreau sa ma gandesc cat ai avut de strans. important e ca v-ati simtit bine.

Astept sa se trezeasca copilasu si merg cu el pana la sora mea in Aradul Nou ca acolo inca mai e zapada. Aici s-a topit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI 2008!!!!!!!!!!!!
SA AVETI UN AN MINUNAT!!!!

Diana

Vasile(la toti cu numele asta!)

Revin...

Edit ca am revenit:
Noi am petrecut Revelionul acasa, cu gazucii nostri si pe la 10 si ceva a venit la noi frate-meu cu prietena lui si inca 2 prieteni....asa ca am avut o mica petrecere ....surpriza
Pe la 2 fara ceva dupa miezul noptii am fost la o matusa sa o sorcovim(cu pitici cu tot, bine-nteles), apoi am venit acasa si am picat toti franti, ca mustele.
Mai nashpa a fost ieri in 1 ca eu am avut o durere crunta de stomac.....dar acum sunt ok!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani 2008!
Sa aveti un an minunat!
La multi ani , Vasile!
La multi ani, Diana!
Dupa cum vad toata lumea s-a distrat bine de revelion. Noi am stat acasa cu inca 2 familii de prieteni si cu copii din dotare. Fetele s-au culcat pe la 3...Inainte de 12 nu prea am reusit sa le culc in vacanta asta...(ba am fost plecati, ba am avut musafiri...)
Nici pe la calculator nu am prea ajuns zilele astea.
Azi noapte am jucat carti pina la 3, azi dimineata era sa ne trezeasca preotul ca a fost cu Iordanul.
Azi au alergat si fetele prin zapada putin, asa ca acul le-am pus gecile la spalat.
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA,ILDI,PUFYMIC SI CRSTINUCA va multumesc si voua! Ma bucur ca toata lumea s-a distrat zilele astea!
Eu la ora asta "ma distrez" cu contabilittea de-acasa si de maine si cu cea de la birou
Voiam sa va intreb ceva de analizele astea.Cum se procedeaza? Trebuie sa i le fac Dianei luna asta si nu stiu.Trebuie mers intai la pediatra,sau direct la un laborator, cu plicul ala primit?
Va las ca mai am de lucru ,am facut pauza cateva zile si iar s-au adunat ...
Noapte buna

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, imi pare rau ca nu puteti veni , stiu ca tu iti doreai mult...
Am vazut poze la prietenii nostri care au fost acolo de Revelion, wow ce mare-i zapada si ce peisaj superb!

Ioana, bine ca ti-a trecut durerea de stomac...de la ce o fi fost?

Cristina, tare greu il culc si eu pe Dragos seara, probabil si-a schimbat programul fiind si noi tot plecati si tot tarziu am ajuns acasa. Nu ne-ai pus poze de la serbare.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Clau, imi pare rau ca nu puteti veni , stiu ca tu iti doreai mult...
Am vazut poze la prietenii nostri care au fost acolo de Revelion, wow ce mare-i zapada si ce peisaj superb!

Sarbatori fericite!

mai pune si tu paie pe foc daca poti

La noi in seara asta a fost gradinita Au fost prietenele mele (vecinute de bloc) cu pruncii din dotare...mama, la un moment dat s-au intrecut in plans si ghiciti cine a castigat...RAUL Singurul baiat si el a plans cel mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Azi am fost cu saniutaaaaaaaa si ne-am dat pe hinta in parc
Nu-mi vine sa cred la ce ora postez,oricum e devreme fata de celelalte seri .Acum mi-am culcat copila.Vai de noi cand incepem gradinita.Apropo de gradi ,:ui Mel ii lipseste gradi si ma tot intreaba :"acuma dupa ce trece noaptea mergem la gradi?
Moni poze nu am ,la Craciun si Revelion noi am fost insarcinati cu filmatul si altii cu pozatul.As vrea si eu sa o aud pe Diana dar,nu am boxe si....restul il stiti.Ovi e in concediu
Alina felicitari Elisei pt primul dintisor.A facut urat?
Cristina v-am intrecut la orele de culcare
Ildy nu mi-ai raspuns la intrebare!
Miha mersi de raspuns.
Fetele care mergeti la Arieseni distractie maxima.Noi nu prea am mers la munte iarna ,nici nu avem echipamentul minim,ca sa-i zic asa.Oricum sunt o friguroasa dar acum parca si mai rau.Sunt convinsa ca lui Mel i-ar place.

Carmen(14+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput