Cluj rulz!- cap.76-Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca vreti campanie de Paste.Si eu vreau si pentru asa o cauza frumoasa musai sa ma mobilizez.

Mariana ti-a placut filmul?

Cristiana e mortal sa faci ceva care te reprezinta.Excelent!

Raluca pentru constipatie e un siropel pentru copii LassBaby ala chiar nu are cum sa faca rau.Singurul lucru ar putea sa nu aiba efect.Semintele de in stiu ca se dau in cura de slabire si nu sunt recomandate in sarcina.

Azi e prima zi de gradi de anul asta.Deja am inceput rutina de zi cu zi dar sunt incantata ca prognoza e de vreme buna si calduta ceea ce inseamna ca putem lucra la casa.Doamne ajuta sa ma tina nervii pana ne mutam.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

ca sa nu iasa cu ...mai scriu si eu

sunt asa fericita ca deocamdata Norbert accepta ideea de fratior sau surioara si de cate ori vede burtica (mai ales goala) o pupa sau seara ii canta chiar si la muzicutza i-a cantat

in rest, lucram, lucram si iar lucram

Stanca ar fi super daca ai putea sa te ocupi si de actiunea de Pasti ..esti o scumpa si iti multumim pt. tot ceea ce faci si pt. noi

noi cu gradi am lasat-o asa in coada de peste...din cauza problemelor de la gradi...dar trebuie sa ma mobilizez sa gasesc o solutie in viitorul apropiat ca ne "mananca urechile" Norbert deja...are nevoie de gradi

cam atat a fost
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Vreau sa va urez la toate UN AN NOU linistit, plin de impliniri si succese copii sanatosi, voinici, voiosi!

Salut fetele cu care nu m-am mai intalnit de o vreme buna si ma mai tin minte precum si cele pe care le-am mai cu diverse.

Cu mult mult drag, tuchi, dragos si medea

P.S.Am reusit si eu sa ajung cu cititul la zi, tot tot tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Vreau sa va urez la toate UN AN NOU linistit, plin de impliniri si succese copii sanatosi, voinici, voiosi!

Salut fetele cu care nu m-am mai intalnit de o vreme buna si ma mai tin minte precum si cele pe care le-am mai cu diverse.

Cu mult mult drag, tuchi, dragos si medea

P.S.Am reusit si eu sa ajung cu cititul la zi, tot tot tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragelor!

Mare minune sa ma gasesc la ora asta pe net/forum, dar mi-s copiii la joaca la un prieten de-al lui Simon; asa ca, iata-ma-s!
Azi am avut o zi teribila la servici; nu m-am putut aduna nici cum ca sa lucrez; am reusit sa pregatesc si eu niste pontaje si sa fac un contract; si cam atat intr-o zi intreaga! Si, vai! ce zile ma asteapta!!! cu mari si multe schimbari; ioi!
Azi am avut si noi prima zi de gradi; habar nu am cum a fost; imi astept puiul ca sa-l intreb. Vorba Stancai: iata si ru-ti-na!

Oana, draga de tine! Te de 10 ori pt acesta prezenta neasteptata si cu totul draguta a ta pe forum; poate ne faci placerea si vii mai des (vorbesc eu care eram pe cale de disparitie la finele anului trecut ). Multumim de urari; auzi, dar eu nu ma inscriu nici intr-o categorie a celor urate . Maine e musai sa stam un pic de vorba; poate am o propunere indecenta .

Stanca, bun film, n-am ce zice .
Doamne ajuta sa tina vremea cu voi! Si sa puteti avansa cu lucrarile la casa; ca vreau cat mai repede petrecerea de inaugurare ! (ca sa nu mai vorbim cat de mult tin sa ramaneti cu nervii integrii ).

Observ o absenta de cateva zile: Simona, tu? pe unde umblii? tot blue?
De fapt mai vad si altele : Ioana, Roxana? voi???

Erika, fff dragut Norbert; faza cu muzicuta m-a dat gata!

Cristiana, felicitari pt mica plimbareata!

Am uitat sa spun ultima chestie ce ma insoteste: dieta! De azi am inceput o dieta de 9 saptamani (sper sa ma tina!), ca asa nu se mai poate; dupa, nici n-o sa ma mai cunoasteti .
tuturor! Sa aveti o seara placuta si o noapte linistita!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Iaca, am venit! Am fost pe-aproape, am citit fara sa scriu

Oana crede ca daca scrie de doua ori mesajul compenseaza lipsa indelungata, spuneti-i si voi ca nu-i asa

Mariana pai sa te tina fato, ca 9 saptamani ... (fara 1/2??) inseamna putin pentru un self-esteem demn de Everest. Daca nu te gandesti la asta ca la o dieta ci ca la modul tau de viata poate e mai usor

Stanca hai ca vine sezonul si recuperati tare la constructie. Nu te lasa coplesita, problemele care iti macina nervii n-au inceput inca ... va trebui sa va organizati la supravegherea santierului ca altfel asa surprize o sa mai descoperi prin casa Tatal Smarandei, inginer constructor care a supravegheat destul de indeaproape constructia, a avut marea surpriza sa constate ca n-avea izolatie exterioara imprejurul ferestrelor, pana acolo ii supraveghease pe muncitori considerand ca restul vor face cum au inceput restul peretelui. Aiurea ... au completat izolatia anul asta.

Cristiana ma bucur de bucuriile tale si iti doresc sa te tina. Sofia a inceput sa se tina pe picioare? Inca imi pot aminti cand spuneai ca urmeaza randul tau sa nasti dupa ce trecuse Rolo linia de sosire Cu jobul ... sper sa te tina mult entuziasmul, partea cea mai buna mi se pare aceea ca mai ai timp si energie pentru ai tai. Cum e traficul pana la Jucu?

Roxa musai sa ma vad cu tine sa-ti pasez marfa!

Acu' am o urgenta, da' revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Incerc sa imi fac si eu timp sa mai dau pe aici
Stanca, ar fi super o campanie de Pasti... count on me!
Mariana, am asteptat sa ma suni, dar ai uitat... eu te-am sunat dar se pare ca esti prinsa cu treaba
Cristiana, felicitari Sofiei..... si Luca a mers ieri singurel, dar nu am avut onoarea sa-l vad.. am ajuns la 20.30 de la job si era prea frant de oboseala
As mai scrie, dar fug intr-o sedinta
Dar pup toata trupa

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola,
Am revenit. Dimineata eram cam intoarsa pe dos ca azi a intrat unul in mine la semafor . Doamne, ca nu se mai termina odata. Am deja 3 dovezi de reparatie pt bara din spate si inca nu m-am dus s-o fac. Cred ca nici nu ma duc pana la primavara ca sunt un magnet pentru ceilalti soferi. Ori ma cred astia parking de se opresc toti in bara mea.
Simo bine ai revenit ca ti-am simtit lipsa. Am citit topicul "Cea mai valoroasa experienta DC"
pentru Roxana, am prins-o ieri pe DC dar nu a prestat nimic pe cluj rulz.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by Roxana190876

Salut!
Ma numesc Roxana Voigt, am doi copii Philipp Andrei (1 an si 7 luni) si Alexander Florin (4 luni).

In primul rand vreau sa imi cer scuze ca scriu in acest forum desi nu se potriveste ca si tema dar incerc cu DISPERARE sa comunic cu romana_74. Am scris in forumul ” Zona artelor/ Va mai amintit de Maria Mirabela” dar nu imi raspunde nimeni (se poate sa nu mai fie activ???). Atunci am cautat unde sunt ultimele mesaje scrise de romana_74 si uite asa am ajuns in acest forum!

Iata care e problema mea:
Philipp a vazut la televizor cateva secvente din Maria Mirabela si de atunci ma inebuneste ca vrea sa il vada pe OACHE! Am incercat cu disperare sa cumpar de undeva filmul dar nu am reusit. Eu locuiesc de cativa ani in strainatate si mi-ar place tare mult ca si copiii mei sa vada filmele la care m-am uitat si eu in copilarie.
Cautand pe google, Maria Mirabela, am gasit acest forum si mai ales am citit mesajele din forumul mai sus mentionat !!!!!!!
M-as bucura enorm daca as putea sa ii arat lui Philipp filmul, mai ales ca asa cresc sansele ca el sa invete bine si limba romana.

Astept cu nerabdare mesaje. Multumesc mult de tot.

Roxana , Philipp si Alexander

Gagici, mesajul asta de mai sus s-a inserat pe pag 11 inaintea ultimului mesaj scris pe pagina aceea, s-a mai intamplat in urma cu ceva vreme si m-am gandit ca n-o sa-l vada Ioana - Romana acolo, asa ca il readuc in atentie aici.

Intr-o alta ordine de idei urgenta de mai devreme a constat in faptul ca mi-am mutat biroul cu 1 etaj mai sus

Ar mai fi fost de spus ca am masina noua si tot fac comparatii cu vechea, o stiti voi, cea cu personalitate exacerbata, si suspin . Cea veche era un pic mai puternica si se simte asta, in rest ... n-am comentarii.

De azi au inceput oficial reducerile la magazine, desi am vazut si in weekend cate ceva la ambele mall-uri. Am fost la Sigma, la Flo&Jo nu e mare lucru iar la Aboriginal aproape nimic.

Campanie de Paste -

Mergi la inceput