UN SFARSIT DE COSMAR...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Nicoll, scumpa mea, in primul rande felicitari pentru BB2, Alexandra Stefania si in al doilea rand felicitari pentru inteleapta decizie pe care ai luat-o!!! Bineinteles ca divortul nu este un motiv de bucurie, dar in cazuri de genul acesta, este clar ca ai luat cea mai buna decizie pentru copiii tai si pentru tine. Sunt convinsa ca nu-ti este usor sa vezi cum se destrama familia si ti se rupe sufletul vazand ca tatal copiilor tai nu isi doreste nici macar sa-i vada... Din pacate si eu trec prin asa ceva acum si te inteleg perfect!!
Iti doresc sa finalizezi procesul de divort cu brio si sa scapi de cosmarul vizitelor individului...
Pup dulce,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by irinabungau
Din pacate si eu trec prin asa ceva acum si te inteleg perfect!!

Irina si Ioana Alexandra (13 Aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Irina, tu vorbesti serios?! Cum asa?! Parca mai ieri iti admiram zambetul si fericirea din ochi in pozele de la cununie. Cum e posibil sa se destrame atat de repede ceea ce traia cu atata pasiune!? off, ce rau imi pare sa aud asa vesti . Iti urez sa fii puternica, sa-ti gasesti linistea si fericirea! Sper pentru Ioana sa fie un lucru bun si tu sa fii langa ea, indiferent de ce se intampla intre tine si sotul tau. Te pup, te imbratisez cu drag si sper sa se aseze lucrurile si la tine.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Irina imi pare rau si pt situatia voastra!!!Asa este,e greu sa vezi cum se destrama vise,sperante,nazuinte...dar e atat de importanta linistea....Sper ca si pt voi sa dea Dumnezeu sa fie bine,sa treaca ce e mai greu si impreuna cu Ioana sa-ti gasesti linistea si implinirea!Va pupam din suflet si multumim pt gandurile tale!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Fetelor fiti tari pe pozitie de dragul ingerasilor,ca nu o sa regretati nici un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Mai povestiti-ne situatia voastra.Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelita spune:

scuze ca iti spun, dar chiar daca te-a jignit, trebuia sa temperazi lucrurile la inceput :) nu trebuia sa intervina si tata... am avut si eu o discutie cu socrul tot la un revelion (sunt barbat). I-am pus de baut si am fost acuzat de cumnata ca imi bat joc de el.. Socrul era de acord cu ea, dupa ce a doscait de nu mai stia ce spune. Ne-am certat un pic, dar nu mi-as permite sa-i zic: iti dau una... barbatelul tau nu prea fusese educat cred... a doua zi m-am dus si i-am cerut scuze, desi nu eram vinovat :)) a intels si a trecut totul. Dar sotia mea mereu a fost de partea mea, sau a incercat sa aplaneze confilctele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

cornelita uita-te si tu la data postarilor celorlalti de la subiectele unde raspunzi, nu are nici un rost si nici un sens sa dai raspunsuri la subiecte scrise in urma cu 2-3 ani de zile. Intre timp situatia persoanelor a evoluat intr=un sens sau altul si comentariile tale pot nimeri ca nuca in perete.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Capul sus, privirea inainte!

Mergi la inceput