e de preferat adevarul, chiar daca doare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

ehehe, la cum se cauta acum directori financiari, asta chiar n-ar fi o problema pentru ea.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

ehehe, la cum se cauta acum directori financiari, asta chiar n-ar fi o problema pentru ea.

Adina + Olivia Q1.04

da...dar intre 1 director financiar de 18 ani si unul de 39 tu pe care alegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Depinde ce vreau sa fac cu el , desi nu'sh la ce i-ar folosi titlul de "director financiar" in anumite cazuri

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Adevarul e greu de suportat, dar e de o mie de ori mai bun decat minciuna sau compromisul.

OK, are 35 de ani, a trait o relatie frumoasa, care acum nu mai este reciproca. Se termina lumea aici? Eu zic ca nu.

In caz ca dincolo de cuvintele lui se afla altceva, ea poate adopta "strategia" de a fi 100% independenta, de a lua distanta si de a-i demonstra lui concret ca ii respecta dorinta, de a-si vedea de viata ei si de a suferi in tacere si fara reprosuri etc. In caz ca sufocarea era problema, se vor vedea niste efecte. Daca nu, nu. Dar ea cel mai bine ar face sa-si planifice viitorul fara el.

Mult succes!

Felicia 12+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Adevarul e greu de suportat, dar e de o mie de ori mai bun decat minciuna sau compromisul.

OK, are 35 de ani, a trait o relatie frumoasa, care acum nu mai este reciproca. Se termina lumea aici? Eu zic ca nu.

In caz ca dincolo de cuvintele lui se afla altceva, ea poate adopta "strategia" de a fi 100% independenta, de a lua distanta si de a-i demonstra lui concret ca ii respecta dorinta, de a-si vedea de viata ei si de a suferi in tacere si fara reprosuri etc. In caz ca sufocarea era problema, se vor vedea niste efecte. Daca nu, nu. Dar ea cel mai bine ar face sa-si planifice viitorul fara el.

Mult succes!

Felicia 12+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Era cat pe ce sa ma apuc sa raspund, dar pentru ca ai sintetizat atat de bine ce gandeam si eu despre acest subiect, renunt la a spune acelasi lucru cu alte cuvinte :)

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Gagica trebuie neaparat sa-si vada de viata ei,adica sa iasa cu alti barbati si sa para serios,pt ca atunci isi v-a da seama omul ca pierde o femeie nemaipomenita.Am trecut prin faza asta si a functionat.Atunci cand mi-am gasit altul ,l-am innebunit si m-a cerut in casatorie.Dar eu deja aveam alte planuri.Si stiti ce a facut dupa aceea,cand a vazut ca nu mai are nici o sansa,a sarit in bratele primei intalnite,care mie mi s-a parut total nepotrivita pt el.Dar sa fie fericit, pt ca eu 2 ani m-am chinuit ,sa-l fac sa-si doreasca o familie cu mine,dar el mereu imi spunea ca tine la mine ca la o prietena si nu ma poate vedea altfel.Nu m-a inselat niciodata,dar eu am fost cea care l-a iubit si l-a dorit neincetat pana cand mi-am pierdut speranta,intalnind pe altcineva.Atunci s-a schimbat situatia,cand a vazut ca m-a pierdut.

Mergi la inceput