Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hello, Gemanutelor!
Am revenit si eu in zona...
Am avut probleme cu net-ul, sa speram ca s-au rezolvat, cel putin pt o perioada...
Si ca sa nu vin cu mana goala in vizita la voi, va aduc si horoscop pentru maine...
In cursul diminetii, va indispune o problema minora de sanatate. Nu sunteti prea sociabil si preferati sa fiti singur.
Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata.
Spre seara, o ruda apropiata reuseste sa va redea buna dispozitie.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Viziunea dv. moderna, libera, lipsita de reguli si constrangeri, se bate cap in cap cu parerea conservatoare si rigida a unui colaborator. Nu va puteti pune deloc de acord, pentru ca fiecare priveste lucrurile diferit, aici intrand in joc si personalitatea fiecaruia. Dv. sunteti mai modern, mai deschis la minte, mai tanar in gandire, pe cand celalalt este demodat si excesiv de incapatinat de a se crampona de trecut in lucrurile arhi-cunoscute.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mare liniste azi la noi.Sper ca toata lumea e bine si ati avut o zi placuta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

la mine a fost o zi grea, cu multa munca... dar, pe ansamblu, acceptabila... (cu exceptia unor vesti nu tocmai bune...dar sper sa trec peste!)

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Raluca in ce domeniu lucrezi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75

Raluca in ce domeniu lucrezi?

PM de la mine

Foto Ralu

Mergi la inceput

si horoscop pentru maine, 31 ian:

Bani: Exista posibilitatea de-a incheia un contract de colaborare, care poate dura mult timp de-acum incolo si puteti castiga bani in plus.
Profesional: Atitudinea dumneavoastra corecta si pozitiva fata de colegi va este de mare folos.
Dragoste: Cei aflati in cuplu se detensioneaza, iar celibatarii pot face o pasiune pentru cineva din anturaj.
Sanatate: Dincolo de tendinta de ingrasare si de un ficat mai lenes, nu aveti de ce sa va faceti griji.

ei, ce ziceti? va place cum suna?

Foto Ralu

Mergi la inceput

si inca unul fain:
Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa ascultati cu atentie problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile.

Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu le veti putea respecta!

Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere.

Foto Ralu

Mergi la inceput

inca unul si... ma duc...
Schimbati ceva la serviciu, poate metoda de lucru, modul de a comunica intre colegi sau chiar ocupatia. Sunteti nevoit sa preluati alte idei, alta strategie de lucru, dar va place noutatea, de aceea va veti adapta imediat la ce vi se ofera. Daca aveti ocazia de a prelua conducerea unui proiect profesional sau de a va masura fortele intr-o competitie intelectuala, nu va veti da deloc inapoi, ci sunteti gata de confruntare.

pot doar sa zic ca la mine, in mare parte - cel putin profesional vorbind, sigur se potrivesc pentru maine...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
la noi a fost o zi grea, dupa o noapte in care eu am avut 39.5 febra si am tusit amandoi, azi am fost cu Alex la spital, deoarece are rosu in gat, si m-au trimis la spitalul mare care e la 50 de km de noiI-au dat antibiotic, ca saracu tuseste, dar nu plange deloc, cei drept el nu are febra.Acuma il asteptam pe tati sa ajunga acasa.
Imi place horoscopul de maine, mai ales cel cu banii, maine vine tipul care vrea sa cumpere casa, sa vedem cum ne putem intelege, ca vecina noastra nu mai vreaTineti pumnii fetelor.
va pupam si va dorim o noapte frumoasa,

mami si Alex

Mergi la inceput