Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!
Raspunsuri - Pagina 19
doinabita spune:
Nu esti multumit(a) de felul cum s-au rezolvat niste probleme si ramai cu un regret profund in suflet. In loc sa vezi latura buna din cele intamplate, te invinovatesti pentru ce a mers prost.
Doina Bita
aidaciolac spune:
Of ce bine ca am trecut de mult de faza cu autoinvinovatitul si cu auto flagelatul
... asa ca nici o sansa ca pielea e groasa ![]()
Cat despre restul ...
ce o fi o fi ... mergem si luptam pana in ultima clipa.
Cine stie care e ascendentul meu? Cum se afla?
la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Cine stie care e ascendentul meu? Cum se afla?
Te pot ajuta eu.
trimite-mi pe pm ora nasterii caci ziua si anul
Ma duc sa caut un horoscop pe azi
O saptamana cat mai buna la toate fetele!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Aveti in anturaj unele cunostinte cu probleme materiale, cu boli, necazuri si neajunsuri, si va afecteaza si pe dv. cu povestile lor negative. Oricum nu-i puteti ajuta, deci tot ce puteti face ar fi sa le ascultati problema, dar nu puneti la suflet! Ar fi pacat sa dati la o parte planurile dv. doar pentru a-i arata unui coleg ce prieten bun sunteti la nevoie, dar chiar nu detineti dv. solutia problemelor sale. Nu trebuie sa suferiti pentru el!
si
Bani: Puteti primi sume concrete din partea unor persoane care vi le datoreaza sau sub forma de drepturi salariale.
Profesional: Va veti implica intens la serviciu, reusind sa influenteze procesul de luare a deciziilor. Insusirile de comunicatori si negociatori functioneaza splendid.
Dragoste: In sufletul dumneavoastra poate incepe sa incolteasca neincrederea in partener. Pentru a evita acest lucru, incurajati-l inainte de aceasta data sa-si manifeste nemultumirile.
Sanatate: Tonus oscilant. Nu accelerati prea tare cand va simtiti bine si nu va scufundati cand va simtiti rau.
aidaciolac spune:
Luna trebuie sa o intreb pe mama diseara ... stiu eu ceva dar nu sunt sigura 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
doinabita spune:
Tii la prietenii tai, cu care iti impartasesti sperantele si proiectele. Largeste-ti cercul de prieteni si relatiile si bazeaza-te pe sinceritate, aceasta va fi reciproca. Te bucuri de relatii armonioase cu cei din familie.
Doina Bita
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Nu va simtiti in largul dv. intr-un mediu, unde dati numai peste persoane pesimiste, cu necazuri, bolnave, triste... Pentru ca nu vreti sa va influenteze si pe dv. negativ, incercati sa stati cat mai departe de ei. Daca atmosfera se strica acolo unde intrati dv., plecati unde vedeti cu ochii. Energiile din jur nu va priesc: prietenii se plang de probleme, seful va strica ziua si nici acasa nu va intelegeti cu nimeni.
la mine e aproape de pranz insa totul merge foarte bine - sper ca ziua sa continuue la fel
O zi cat mai buna la toate Gemenutele 
aidaciolac spune:
Hm , ca sa vezi cat adevar in horoscopul de azi , ca sa nu mai zic ca evit telefoanele care ma intreaba de situatia actuala , mai ales ca nici eu nu stiu ceva concret ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
doinabita spune:
Luna te face mai emotiv si mai sensibil decat de obicei. Ai inclinatii liric si mistice. Unii nativi isi dau seama ca au premonitii. Nu-ti fa griji, este doar o stare temporara. La locul de munca reusesti sa intorci lucrurile in favoarea ta, desi situatia este una delicata.
Doina Bita