Prima de Craciun
Raspunsuri - Pagina 5
alinaalex spune:
La multi ani si un An Nou Fericit!
Ella, si eu tot in sist. sanitar lucrez, dar la noi incepand de anul asta s-a dat prima de sarbatori, de fapt prima de fidelitate ii zice, la voi n-au dat nimic???
Toma Lavinia, am verificat, intr-adevar nu beneficiez de prima, s-au incurcat aia de la salarizare si din greseala le-a dat la mai multi angajati care sunt in CIC, iar altora care lucreaza nu le-a dat nimic
...asa ca am luat banii de pe cad si i-am dus inapoi...
sotul are firma, asa ca s-a autopremiat ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!! 
olguta12 spune:
Cu toate ca OFICIAL m-au angajat pe 11 Septembrie 2005, anul acesta am primit $1000. Sincer nu mi-a venit sa cred. Nu stiam daca sa rad sau sa plang... Cert e, ca mi-am imbratisat sefa, chiar daca e stangace si rece de obicei. Pe ea a apucat-o plansul de fericire, deoarece mai nimeni nu o imbratiseaza. Lucrez pt o firma in care sint 105 angajati, si nu au sarit pe nimeni. Incerc sa-mi inchipui cam cat au primit cei care sint in companie de 15-20 de ani... La ultima sedintza de inaintea sarbatorilor, ne-au spus ca vor imparti peste 1 milion de dolari salariatilor. Am crezut ca glumesc baietii. Tare ma bucur ca m-am inselat.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
miraklucker spune:
Pe noi ne-au c-am tras in piept anul aceste cu prima de Craciun. Daca anul trecut ai putut sa-ti alegi intre o saptamana de vacanta sau 1000fr bani in plic....eu angajata numai de 3 luni am primit jumatate...........anul acesta au ajuns la concluzia ca in Elvetia se primeste mai putina vacanta decat in Germania, unde mai exista o firma. Asa ca s-a primit a 5-a saptamana de vacanta, iar noi ceilalti care avem deja 5 saptamani oficial bonusul pe nota de plata. Adica noi astia cu mai multa vacata am fi vrut si mai multa
, iar restul lumii ar fi vrut banii
.Oricum ar fi fost 200 oameni tot nu ar fi putut fi impacati. Plus un bon cu un catalog unde poti sa-ti comanzi ceva.......nu mare lucru. Anul trecut a fost un cos mare cu ceva produse alimentare.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
MadHawk spune:
Hmmm...conteaza? De ce?
Ca sa-ti faci sange rau, chiar si involuntar? Eu am ajuns la concluzia ca este mai bine sa nu stiu primele/salariile altora!