Prima de Craciun
Raspunsuri - Pagina 4
alinaalex spune:
pe mine m-au anuntat initial ca o sa iau 4 mil. si ceva, ca peste cateva zile sa ma sune ca mi-au dat din gresala banii (pt. ca sunt in CIC si n-ar trebui sa beneficiez) si sa poftesc inapoi cu banii...
...asta in loc de urari de sarbatori...
P.S: lucrez la bugetari, evident!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!!
liliana_28 spune:
Buna,
Luna decembrie a fost pentru mine foarte bogata.
Am luata asa: - bonuri cadou in valoare de 400 RON
- prima trimestriala (jumatate de sal)
- al 13-lea
- 150 RON ptr. copil
- party de carciun + serbare de mos craciun cu mos adevarat si reni adevarati ( a fost super frumos)
- si.....cred ca ajunge nu????????
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
valentinag spune:
Irina,depinde de care invatamant cred...eu la universitar,nimic!De fapt am primit bonuri in val de 100 ron,dar de la sindicat,nu de la institutie!Nici macar al 13-lea,cica prin februarie
"La vita e bella"
De mancare
dodo spune:
La noi se ofera la alegere un jambon sau un cos cu dulciuri, evaluate cam la $25 si $50 cash. Valoarea cadoului e cam contravaloarea a 3-4 ore de lucru, deci ceva simbolic. Nimic altceva.
kristinutza spune:
250 lei prima, 150 lei pt copil sub 14 ani. petrecere de craciun adulti, petrecere craciun copii.
ani de zile am lucrat la alte firme unde nu primea nimeni nicio prima.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
TOMALAVINIA spune:
Eu nu am primit nimic, fiindca sunt in CIC.Dar sotul a primit 200 lei premiu+150 lei de fiecare copil si un tichet d emasa de 50 lei.
Alma2006 spune:
quote:
Originally posted by hristina
Traiasca invatamantul si bugetarii! Noi am primit gaura covrigului in loc de prima de Craciun!
Kasi si Victoria
SI EU! SI EU! Tot gaura covrigului! Ca de altfel in fiecare an!Traiasca invatamantul romanesc!
TOMALAVINIA spune:
quote:Acum am vazut ce ai postat.Nasul fetei mele mai mici e in Cic sI e angajat la Electrica, a beneficiat de acelasi premiu ca si sotul meu, care lucreaza zi de zi:))
Originally posted by alinaalex
pe mine m-au anuntat initial ca o sa iau 4 mil. si ceva, ca peste cateva zile sa ma sune ca mi-au dat din gresala banii (pt. ca sunt in CIC si n-ar trebui sa beneficiez) si sa poftesc inapoi cu banii...
...asta in loc de urari de sarbatori...
P.S: lucrez la bugetari, evident!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
SARBATORI FERICITE!!!
Cred ca trebuie sa verifici undeva in contractul de munca al firmei.
LA MULTI ANI SI AN NOU FERICIT!