Fetele sexi din zodia Varsatorului (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ramonel, sanatate multa Mirelei!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mersi Gina. Hai ca mai dau de baut
Pupici

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

N-am mai reusit sa intru pentru ca avem o perioada mai aglomerata acum, la serviciu, la inceput de an, sper ca intr-o saptamana sa ne reglam.
Gina, n-ai comis nici o indiscretie, n-am sesizat ca treceti si datele sotilor. Al meu sot e Andrei, capricorn, nascut pe 1 ian. 1966.
Ioana, am vazut ca suntem nascute in aceeasi zi! Surprinzator este ca si colega mea de serviciu e nascuta tot pe 22 ian. si mai am o prietena foarte buna nascuta tot pe 22 ianuarie...Nu stiu ce-i cu data asta de e asa solicitata! In curand sarbatorim!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Gata Cristinica, acum il trecem si pe dansul in listuta. Si sa-ti traiasca, a fost ziua lui chiar la inceput de an!

Da, si eu vroiam sa zic de tine si Ioana, ce coincidenta, sa fiti nascute in aceeasi zi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Va las, plec sa-mi iau piticul de la cresa.

Ne vedem maine.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Gina maine iti iei partea ta ca ma bagasi la plata.
VA pupam si pa pa

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!!! V-ati revenit dupa chef sau inca leneviti?
Stie cumva cineva daca azi e o zi proasta de la "stele" sau doar n-am dormit eu bine?!
O zi buna!

Mergi la inceput

Mama mia da ce tezeala mi-ai dat. Isa da cum te poti gandi ca e o zi proasta? nu ai dormit bine din cauza ca nu ai facut ceva cu barbatu ca ti-am zis ca tre sa faci si de asta intelegi ca te-am vazut

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Bine, bine....sa zicem ca ar fi asta motivul....
Si totusi...altceva nu e in ordine....cel putin asa simt eu...
Dar sa nu va indispun si pe voi!
Cum ne petrecem astazi ziua?!

Mergi la inceput

Da mai stiu care ii problema, ieri ai baut si te-ai imbatat ca un porc si acum te miri ca nu ti-e ceva in regula? Sa nu imi spui ca si dupa ce am incheiat cu cheful ai mai baut!
Isa crezi ca eu nu te vad? hmm, grija ce faci ca asta ii numa inceputul...
Si ce faci toata ziua? Scri pe dc ca alceva nu ami stiu sa fac , fug repede ii dau papica la ficamea, fug repede ii aranjez jucariile sa se joace cca sa-mi dea pace, fug repede si-mi aduc mancarea aici ca nu cumva sa pierd ceva si uite asa scriem toata ziua si tu zici ca ii o zi proasta? Nicidecum, azi e o zi buna ca mai avem timp sa ne relaxam.
Si nu mai gandi negativ ca ai inteles?

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput