Fetele sexi din zodia Varsatorului (1)
Raspunsuri - Pagina 15
gina_butnaru spune:
Off, stai ca nu apare cum trebuie sa vezi exact.
Incerc sa-ti scriu altfel:
url="http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" (intre paranteze patrate) .
Sper ca apare bine acum.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Acuma da dupa o canta de cafea.
HAideti fetelor sa bem in cinstea surorii mele mici ma gasiti la subiecte active haid3eti si voi ,vreau sa-i fac o surpriza ea nu are adr. pe dc desii a incercat si nu i-a iesit si nu a mai avut timp asa ca hai cu mine
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
Ramonel, sa-ti traiasca surioara si sa fie sanatoasa! Am postat si eu acolo. Pupicei multi. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
ramyteo spune:
Mersi fetele, cand se va trezi am sa ii arat surpriza.
Va pupam.
Am sa incerc si cu filmuletele imediat mersi mult. Auzi Gina da sti ceva? Chestia cu subie ctu de la 25-30 de ani eu sunt la mamici pana la 25 de ani . Si sa ma inscriu si la voi? nu stiu daca se cade nu?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
gina_butnaru spune:
Pai nu cred ca are ceva sa te inscrii si aici. Daca tot ai timp sa stai pe forum. Glumesc! 
Eu acum am o periada mai aglomerata la serviciu, dar ma eliberez in 2 saptamani (sper) si o sa stau mai mult cu voi. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

ramyteo spune:
Sper sa iti mai faci si timp pentru noi.
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Isa_Cris spune:
Hmmm...ce plictiseala...si ce somn.....
Fetelor nu vreti sa-mi faceti ceva sa-mi revin?! Stau in fata calculatorului, n-am nimic de lucru si...n-am chef de nimic!
Ma uit pe geam ce soare e afara...si eu trebuie sa stau aici ... sa nu fac nimic!
E greu si "statul" asta degeaba!
saryta spune:
Salutare frumoaselor!
Ramona - La Multi Ani! surioarei tale...multa sanatate si bucurii.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ramyteo spune:
Multam Saryta da hai si tu la party.
Isa- cumpoti zice ca te plictisesti? LA petrecere?
Mai la soramea nu ii este tocmai bine cica a facut o viroza respiratorie si ia antibiotic dar tremura si nu stie de ce? Of, am nervi
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI