Fetele sexi din zodia Varsatorului (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Da, da...mai este! Pana la ora 16 sunt la lucru...
M-a prins asa un chef de plimbat....
Ti-ai rezolvat treburile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Isa- nu am rezolvat nimica.
Maine tre sa plec de dimineata da nu cred ca stau da o mfuga la calc. tot dau de dimineata
Si maine dupamiaza tre sa plec asa putin cred si noah ca asa nu imi place...da tre sa plec

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare fetele.
Ramona - vezi ca eu eram cu cortul, nu Isa.
Ia uitati ce casuta au piticele mele ... facuta de mine, dar deja sau plictisit.
Isa - ai sa vezi ce repede trece timpul si o sa te trezesti ca e octombrie ... asa ca poti sa incerci linistita de prin vara sa faci un bb.
Ramona - felicitari pt cele 2 stelute ... cat de curand le primesc si eu.
Revin.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu sunt Varsator, chiar cat de curand, pe 22 ianuarie! Prin 79 sunt nascuta si am un baietel in zodia Pestilor, nascut pe 25 februarie 2005.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Da mai v-am incurcat scuzati va rog!
Bine ai venit in clanul nostru Ellinia ne bucuram ca mai avem inca pe cineva cu noi.
Pupici

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Pai poate-l proiectam (pe bb) inainte de nunta...asa ca sa fie si el martor!
Ramona...pe mine ma gasesti pe net de la 8 dimineata...asa ca pana te imbraci poti sa mai si scri cateva cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Si eu si eu la apel!
O varsatoare idealista Ioana nascuta pe 22 ian 1981, cu un sot minunat Cristi - rac (13 iulie 1979) si o minune urlatoare de baiat Vladimir - leu (24 iulie 2006).
Sa ne puneti si pe noi pe listuta. O sa ma apuc sa citesc ce ati scris si revin!
Pupici!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Pai da normal ca nu ma pot abtine.
Auzi fac si la tine o vraja ca mai inainte ii ziceam la una ca ii fac o vraja sa ramana gravida

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Chiar te rog....nu m-ar deranja, dar sa incepi vraja numai de prin mai...ca sa fac un bebe varsator! sau poate doi odata!
C'apai sa vezi ce de corturi si casute o sa am eu prin casa!!!! Ba nu...eu o sa fac gari...ca al meu viitor sot e innebunit dupa trenulete! Nu o sa mai stiu care-i copilul (copii) si care-i tatal!

Mergi la inceput

Ioana o sa va puna Gina pe listuta dar pentru aia pana intra Gina poti vorbi cu noi.
Valabil si pentru Ellinia.
Isa hm eu nu stiu doi o data ca la mine nu mere cu doi numai cu 1-3 -5....asa ca tre sa te hotaresti si apoi eu fac vraja vezi tu cand se prinde da acu nu te duci acasa si stai cu a tau in camere diferite ca altfel iti iasa buba la qur

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput