Fetele sexi din zodia Varsatorului (1)
Raspunsuri - Pagina 11
gina_butnaru spune:
A! Am uitat sa va zic, acum se vad filmuletele, daca nu le-ati vazut, puteti sa le vedeti! O sa mai pun zilele astea, ca am multe si poze!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Mai si eu am o gramada de filmulete facute cu telefonul si nu reusesc nici cum sa fi vazut pe Teolina mea cum musca la un an cu doi dinti am ras de m-am spart ieri
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Am vazut filmuletele super Gina. Auzi sti ceva noroc cu tine ca am vazut si eu artificii asa ca de rev. nu ma lasat ficamea.![]()
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
De ce sa mai astepti?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Isa_Cris spune:
Pai....in Octombrie am nunta...si vreau sa ma distrez, nu sa stau la masa cu burtica pana la gura!
Si ar mai fi o mica problema, dupa niste analize mi-a spus o doctorita ca e posibil sa nu pot face copii, dar....e doar o prima idee. Mai fac un rand de analize si eventual mai consult un dr., sa vad daca e de aceiasi parere!
ramyteo spune:
Mai noi ne rugam pentru tine si ce daca vei fi cu burtica? Mai bine cu burtica decat fara deloc. La mine a durat cateva luni pana am ramas gravida dar am reusit si nu eram casatoriti doar stateam impreuna. Asa ca...
Va pupam
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Isa_Cris spune:
Si noi stam impreuna si chiar ne dorim amandoi, dar am hotarat sa mai asteptam un pic, cu toate ca ne este taaare greu. Am doua verisoare care au nascut de curand...si cand ne intalnim (destul de des) ne prinde melancolia... Dar rezistam eroic!
ramyteo spune:
Da stiu cum e senzatia si noi am patit la fel dar nu am stat pe ganduri.![]()
Mei ma duc ca am putina treaba adica cateva ore
nu prea mult sper si ma intorc ca m-am obsedat de dc si nu mai rezist.
Va pup pe toate .
Apropo am incercat sa imi bag un filmulet cu TEo si pisici ca nu reusesc nici cum Gina zimi si mie sau cine stie cum sa fac?
Dau recompensa cina ma ajuta![]()
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Hei fete m-am intors!
Mai e cineva pe aici?
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI