ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga ginamaria, despre ceaiul de ginseng nu stiu ce sa-ti spun, insa ceaiul verde ti-l recomand cu multa caldura, este extraordinar pentru slabit, pentru endo, insa nu seara, ci numai dimineata, asta in cazul in care vrei sa mai dormi

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Kia
Eu am facut acupunctura.Pe total cam 30 sedinte(!da, am avut rabdarea...), intre aprilie si oct anul trecut. Daca a ajutat sau nu...ce pot sa-ti spun. Asa cum am mentionat, eu nu aveam dureri la ciclu, deci un efect imediat nu am putut observa. Durerile mele erau in etape de 3-4 luni,uneori zilnice,cateva ore, dar nu in zilelele de menstruatie, urmate de 3-4 luni de acalmie in care nici nu-mi mai aminteam ca as avea vreo afectiune. Asa s-au succedat la mine ultimii 2-3 ani, de cand am observat ecografic aparitia problemelor (mai intai fibromul, apoi chistul endo).Eu am facut si homeopatie -cam 2 ani-, fitoterapie cu toate ceaiurile care s-au amintit pe aici...napraznic in special.

Lucialu
Ambele afectiuni, fibromul si endometrioza, sunt cauzate de excesul de estrogeni.Mie ultimele analize hormonale...mi-au iesit brici, atat estrogenul (mic) cat si progesteronul (mai aproape de limita maxima)....deci, nu stiu de concluzii sa mai trag. E evident ca endometrioza are un subtrat imunitar(dar e vorba de o imunitate specifica, nu cea generala a organismului) iar la fibrom pare a fi si o mutatie genetica in joc, de unde mostenirea de la mama-bunica-fiica frecventa (la mine n-a avut nimeni, deci iar ies din statistici. Se spune ca femeile cu tesut adipos in exces sunt mai supuse aparitia acestor probleme, deoarece se sintetizeaza o cantitate de estrogen din tesutul adipos(chiar si dupa menopauza, cand estrogenii produsi de ovare inceteaza). Eu am 49 kg, deci de unde atata estrogen in exces la mine,....iar ies din statistici. Dupa cum vedeti, cazurile sunt extrem de diferite, greu de incadrat intr-un tipar general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Diana...LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa, iubita si fericita, DD sa iti aduca o minune de bebelin, milioane de pupici (sper ca nu am incurcat ziua)

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

intru si eu pe aici ca sa ii urez cu ceva intirziere multe, multe, multe felicitari lui boo, o sarcina usoara, copii (sint 2, nu?) sanatosi, destepti, frumosi si asa cum ti-i doresti tu.
A inceput bine anul asta pentru topicul nostru, nu?
Si tuturor va doresc un an nou cu cit mai multe teste pozitive, cit mai putine probleme.
ralu, imi place numele pe care l-ai ales, si eu am o presimtire de carucior albastru in cazul meu, insa avem deja un tudor in familie, asa ca trebuie sa caut altceva.
lucia, imi pare tare bine sa te citesc, iti urez multa bafta la proiectul de anul asta
mada, nici eu nu fac parte din tipologia clasica de endometrioza, n-am avut dureri la ciclu, tesut adipos in exces ioc si nici in familie n-am sau nu stiu pe cineva care sa fii avut boala asta.
Si eu am ales un tratament naturist ca sa balansez echilibrul hormonal, daca a fost asta sau a fost o combinatie de factori nu pot zice, cert e ca a functionat pina la urma.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Lucia Am incercat homeopate, ceai de cretisoara si tinctura de zmeur, dar am incercat ca si terapie complementara, impreuna cu utrogestan de care m-a simtit f bine.Eram convinsa ca voi ramane gravi repede si am incercat sa bag progesteronul de care aveam nevoie in doze propice pt implantare. Acum am intrerupt deoarece vroiam sa imi fac progesteronul in ziua 21, dar in z 20 mi-a venit cm, asa ca ramane pt luna viitoare. Mi-am facut in schimb hormonalele de z3, estrogenii mici, toate bune si frumoase, asa ca eu nu mai inteleg nimic. Probabil ca in momentul asta nu am endo, dar atunci de ce nu raman? cred ca ma incadrez la infertilitate inexplicabila.Incep sa ma resemnez si sa nu ma mai framant.
E buna aspirina, dar aveti grija ca poate produce mici hemoragii mai ales la nivel digestiv.
Chiar daca o sa stai departe de noi, si iti vom duce lipsa, ne vom ruga pt tine , ca doar de un pic de noroc mai ai nevoie.
Aerlilian Codeina fosfat e f buna pt tuse seaca, dar ai nevoie de reteta de la med fam, ca e din clasa opiacee
Ralu_t Ce trece timpul! 20 de sapt...sa-ti traiasca baiatul si sa-l vedem sanatos dupa inca 20 de sapt.Esti figura, nu vezi ce la moda e cuplul cu Iri si Monica? Merci mult de urari. Pupic
Ioana La multi ani pt maine, daca nu apuc sa-ti spun si tot ce-ti doresti!
Crisis81 Si eu sunt de parere sa nu repeti laparo, hai cu Fiv-ul norocos!
Ginamaria Eu tot aud de reusite de fiv la Debrecen, a3-a pereche de tripleti nasuti la Oradea, la inceput de an, 3 fetite sanatoase.Ginengul vezi ca e toxic, eu zic sa renunti la el ca am auzit discutii intre medici cum ca nu ar fi recomandat nici persoanelor sanatoase.In sarcina e clar contraindicat.
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna seara fetelor,

Am intrat si eu putin sa raportez z1, dupa o pauza f mare de CM de 104 zile. Pfffffffffiiiiiiiiiiiuuuuuu am trecut si de perioada asta nasoala, sper ca va fi cu folos.
Acum voi incepe cu din nou cu monitorizarile si cu Dumnezeu inainte.
Boo inca o data iti urez felicitari si vei fi o mamica frumoasa de 2 bebici frumosi. O sarcina usoara!
Va pup fetelor si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Hera25 multa bafta de acum incolo, pentru ca sunt sanse foarte mari sa ramai din prima luna ca si Ralu_t.
Ancaoradea multumesc frumos pentru urari!
Boo ai repetat beta HCG-ul ??? Au inceput greturile???

.....ne intalnim in luna martie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ioanatugs multumesc din suflet si sa de Dumnezeu sa ai gura aurita.
Si iti urez si tie mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Hera25 asa va fi!
Boo de ce nu te treci pe prima pagina iubita??? Astepti sa te trec eu??
MadaS multa sanatate si toate cele bune!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Boo, felicitari si de la mine!!!

Sarcina usoara!!!

Pupici la fete!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput