ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-26

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 sunt bine iubita si mie mi-e dor de tine! Multumesc pentru urari!! Astept stafeta ta, pentru ca peste 7 saptamani voi fi si eu in focurile FIV-ului norocos(cum spui si tu)

....ne intalnim in luna martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele mele dragi...nu stiu ce sa mai fac...Sunt racita rau de tot si behai ca o capra.Este a doua noapte cand nu pot dormi din cauza tusei.Am incercat tot ce e mai bun pt tuse si nu ma lasa nicicum.Macar daca asa expectora...dar este o tuse seaca,ma dor creierii cand tusesc.Nu mai stiu ce sa iau.Am luat sirop Tusin,Stodal,apoi hexoraleten,tantum verde,Bioparox,ceai de ceapa,Coldrex,sodou...CE SA MAI FAC???Cel mai rau e noaptea,la orizontala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Desi eu nu scriu prea des pe aici unele dintre voi ma cunosc de la "Inseminare" si "FIV in Ungaria".
Acum am intrat si am vazut vestea despre Boo, asa ca desi cu intarziere:
FELICITARI BOO!!! SARCINA USOARA, LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI!!!
Imi aduc aminte cat de pesimista erai acum cateva luni ca numai tie nu ti se sparg foliculii, si numai tu ai astfel de probleme . Ai vazut ca toate se rezolva?
Curaj fetelor pentru ca toate vom fi pana la urma!
Am si eu o curiozitate: pe data de 22 fac un an de la laparascopie si stiti ca acum o luna am pierdut sarcina. Va intreb pe voi: ar trebui sa repet operatiunea inainte sa ma apuc iar de FIV? Nu am semne de re-aparitie, dar stiu ca de obicei creste la loc foarte repede. Voi ce parere aveti?

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

poftiti fete dragi...........e calda si decofeinizata.......asa ca e buna pentru noi...
crisissi eu am in februarie un an de la operatie,l-am intrebat pe medic daca nu ar fi mai usor sa fac o laparoscopie si imediat dupa fara diphereline sa inceram sa facem bebe.......ca sa nu mai ajungem la fiv.Sau daca nu ajuta asta la Fiv.Zicea ca nu are efect endometrioza aparuta intr-un an de zile,la punctie nu se mai ajunge la mediu endometriotic..........Eu m-am gandit atunci ca nu e graba si sa mai asteptam putin poate da DD si ramnem natural.Zicea ca singura problema daca asteptam prea mult ar fi ca,totusi endometrioza influenteaza formarea ovulelor,adica daca sunt de calitate sau nu,asa ca ar fi f. bine sa nu o mai amanam..........intr-un an de zile e cam normal sa ajungi la FIV dupa operatie,6 luni diphereline,6 inseminari..........
Si eu as mai fi asteptat cu FIV-ul, nu prea ma simt pregatita de inca un esec,si trebuie sa il iau si pe asta in calcul........cele 3 luni de inseminari au fost groaznice,ma darama fiecare Z1,iar in luna decembrie cand nu am mai facut IA si nici nu am avut mari asteptari a fost mai k.Asa ca nu ma pot gandi cum ar fi un esec la un FIV.Dar in timp simt ca m-as pregati psihic si pentru asa ceva......sotul meu insa ma incurajeaza sa facem acum FIV-ul sa nu ne riscam sa mai asteptam........e cam ciudat......acum nu stiu ce sa fac,nici unde sa il fac,am fost f.dezamagita cand am aflat ca cunostinta aceea mea cu endometrioza si FIV facut la Cluj a pierdut sarcina.........nu stiu cum as reactiona.........
Cam atat pot sa iti spun.........dar tu ce de nu dormi la ora aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Crisis81 ma bucur ca ai scos si tu capul un pic pe la noi !
Legat de intrebarea ta pot sa-ti spun ca parerile sunt impartite. Unii zic ca e bine sa te operezi daca ai chisturi (dar inteleg ca tu inca nu stii asta, nu stii daca s-au refacut sau nu). Altii spun ca nu e nevoie.
Eu ma incadrez in grupa 2. Adica mie mi s-a refacut endometrioza, inainte de FIV aveam chisturi si pe stanga si pe dreapta, mici ce-i drept, dar exista. Si doctorul cu care am facut FIV-ul si inca unul din strainatate mi-au spus ca nu este nevoie sa ma operez inca o data. Nu ar ajuta la nimic, ar fi inca o trauma in plus. Asa ca am scapat !

Alexia clar a fost cu noroc injectia Lilianei. Am zis eu de atunci ca special o pun sa ma intepe Si Pregnylul de la Ralu .. Si uite tot asa

Aerlilian si eu behai, nu chiar asa rau ca tine, dar tot nu mi-a trecut de tot raceala asta. Si eu ma tratez doar cu ceai cu lamaie si miere.

Legat de documentarul "The Secret" cred ca Ralu a avut o idee foarte buna. Il puteti lua de pe net si il aveti mai repede. Super idee Ralu !!

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Da , buna idee, deja l-am luat de pe net ieri . Daca e cineva si se grabeste , datorita problemelor, sa aiba acest documentar , si nu are rabdare, pot sa ma ofer eu sa i-l dau , prin posta , sau direct ne intalnim. Imi scrieti pe PM .

va pup

numai bine,

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo ,super-tare filmul!Imi pare rau ca nu l-am vazut mai devreme,atunci cand mi-ai spus prima data despre el.Nu-i tarziu nici acum...voi vizuliza si eu de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

crisis, mie tutu mi-a zis ca endometrioza nu reapare mai repede e 1 an jumate 2. asa ca eu cred ca poti sta linistita. te pup si succes in continuare

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ca de obicei la ore d'astea matinale intru si eu sa vad ce faceti.
Multumesc mult pentru raspunsuri! Atunci "o lasam pe poimaine ca poate nu mai e nevoie", si intre timp asteptam sa ne apucam iar de FIV.
ginamaria eu sunt mai grabita din fire asa ca am procedat in felul urmator: ianuarie laparascopie, februarie , martie stimulare usoara si , aprilie descoperit chist folicular, mai AC sa treaca chistul, iunie, iulie, august IAS nereusite, septembrie analize, octombrie FIV reusit, decembrie pierdut sarcina si in continuare tot grabita sunt . Ma grabesc sa fiu !
Boo am downloadat documentarul de pe DC++ ca m-ati facut tare curioasa. Nu stiam de el, dar acolo este expus foarte bine motivul pentru care eu nu prea intru pe aici, desi sunt mereu alaturi de voi, incerc sa ma detasez de aceasta "defectiune".
cristy1977 de asemenea multumesc pentru raspuns!
toate fetele!

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

'neata fete dragi,
am si eu o intrebare....stiti cumva de ce nu e indicat ceaiul cu ginseng?adica ma rog problema mea ar fi ca m-am hotarat eu avand in vedere kilogramele luate cu ocazia sarbatorilor dar si cu inceputul de an sa fac o cura de detoxifiere,sa merg la dansuri(miscare) si sa mananc sanatos.......dimineata sa beau cate un ginseng si seara inainte de culcare ceai verde.........dar pe cutia de la ceaiul cu ginseng scria ca e contraindicat in sarcina.......oare de ce?dar cea mai mare nelamurire a mea e daca da cumva DD o minune si raman insarcinata si eu beau ceaiul asta poate sa dauneze?ma rog acum sansele sa raman ar fi extrem de mici,dar poate DD si nu mai ajungem la FIV,si nu as vrea sa daunez cu ceva cu ceaiurile astea........voi ce parere aveti?v-ati mai batut cumva de asta? Bine as putrea renunta la ele naiba sa le ia dar as vrea sa inteleg ce e cu ele.......

Mergi la inceput