Cafea cu aroma de femei *57*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

marule abia astept sa vad poza cu persoana in cauza. Parca vezi ca venim sa iti facem o vizita la servici

Adina ce mai conteaza!? Important este ca se face bine si pana la Craciun va fi deja uitata povestea. Asta conteaza.

Wendy nu ne-ai mai spus nimic de Cosmin ... si-a revenit din nebuneli?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, mama ce mi-ar place sa fiti aici, cu aerul ala proaspat de Romania, sa vedeti si voi ce imi tulbura mie zilele la servici!
Sanatate la toate soricutzele, mitxucile, printesele si pupici multi la burtici

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Va invit la o cafea nocturna,dar cred ca voi sunteti deja in patut.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Buna dimineatza!
Astazi sunt cuin sus.
angelinajolie
Astept sa faceti ochi.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Gagici,scularea!Fiecare sa bea ce cafea ii doreste sufletelul!
Ajolie,te asteptam!

Mergi la inceput

angelinajoli bine ai venit si pt

Eu nu ma pot trezi mai devreme de 10 si tot obosita ma simt. Oare o fi cu ochi?

Vrajitoarelor ... ati facut voi ceva?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Ntz,io,una,n-am facut nimic,mi-a disparut 'harul'.O fi de la iarna.Starea de oboseala poate sa aiba mai multe motive.
Ca m-ai intrebat de Cosmin,a inceput putoarea sa ia note mai normale-7,8,9,dar la mat. cred ca ramane corig.Eu i-am spus,printre altele,ca, daca vrea vacanta adevarata la vara, depinde de el.M-am dus la scoala each saptamana si am vorbit cu diriga,lucru pe care el il stie.Sper sa-si gaseasca drumul cel drept.

Mergi la inceput

La mate e mai greu , dar poate isi revine.
Bine macar ca a inceput sa se indrepte la celelalte. Cu mate o sa o rezolve el pana la urma
E foarte greu. Ma uit la sora mea. Acum in clasa a 8-a s-a mutat la alta scoala cu medii peste 8,50 , iar la noua scoala numai 3 si 4 a luat. Erau ai mei disperati. Si ca sa vezi ca a dat tezele si la mate 8,05 , la istorie 9,20 , la romana 8,60
Deci unde este problema?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Depinde si daca supraveghetorii au fost sau nu corecti.In unele scoli i-au lasat pe elevi lejer si elevi cu note slabe au luat la teze note bune si f. bune.Face pregatire in particular?Eu i-am dat pe amandoi in clasa a8a si la mat. dintr-a 7a.

Mergi la inceput

Adevarat si asta , dar atunci de ce colegi care aveau 9 si 8 au luat in teza 7 ...
Si profesorii au zis ca a copiat , dar atunci de ce nu au copiat toti. Si mama stie sigur ce stia ca a facut cu ea la materiile aste de a capiat + meditatii . Totusi nu e de inteles de ce nu ii dau note mai mari in oral.
Au fost ai mei la scoala si directorul le-a spus sa o mediteze cu profii cu care invata ca uite ce note are si nu o sa faca in teza.
Deci se spune in fata. Si toti din clasa au note de 9 si 8 ca se mediteaza la profii lor. Bey ce nemernici.
Ai mei au fost socati de-a dreptul , mai ales ca au aflat ca si directorul ar astepta plicul , iar ei nu sunt obisnuiti cu asa ceva , mai ales ca pe mine nici nu m-au meditat ca nu a fost nevoie , iar eu am luat treptele fluierand.

Ce sa mai spun , sunt prea multe. Mama si-a revenit greu din soc.
No coment

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput