Cafea cu aroma de femei *57*
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
Da,e o mare porcarie si-mi vine sa-i scuip in ochi.la noi in scoala nu-i practica asta la materiile de examen.De fapt nici la celelalte,eu refuz parintii ai caror elevi sunt f. buni la mine sau ii iau pt. o verificare inainte de examen(pt. liceele unde se da test la limba).Dar la licee este o practica frecventa aia mentionata de tine.Cel mare a ramas la mat. in cl. a 11a pt. ca nu se pregatea la ea.De-a naibii l-am dat in vara la preg. la alt prof.
ina78 spune:
Buna dimineata!!!
Am trecut sa va salut. '
VA urmaresc pas cu pas. Sanatate bolnvioarelor.
eu - Ina
- puiutul meu
MsLara spune:
'Neata...pe la pranz! dar o cafea merge oricand!![]()
Maruvad ca faci ravagii
!!
Ati bagat de seama ca Stefi nu a aparut la cafea???
Hm, nici Ina, nici Belutza, nici Iuliana...dar cred ca la CT se mai asteapta fetitzele un pic...
Lali 
MsLara spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Pai facem sau nu facem galerie?
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Eu am pregatit "mopurile"
astept semnalul de la Stefi 
Lali

aidaciolac spune:
Pe Stefi a apucat-o in somn de nu a spus nimic si a fugit la spital. Sper ca macar husbantu ei sa intre si sa ne spuna ceva ![]()
STEFI
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Pe Stefi a apucat-o in somn de nu a spus nimic si a fugit la spital. Sper ca macar husbantu ei sa intre si sa ne spuna cevaSTEFI
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
De unde stii asta?Esti sigura?
slimatei spune:
nu mai banuiti atat.... ca sunt tot aici..zombi si nu mai pot...
3 zile si 6 ore adunate de somn....
haideti sa va zic o prezicere de'a astrelor... de vreeo jum de an incoace tot imi spune ca 18 dec..o sa am o surpriza f. placuta...care imi va schimba radical viata..oare ce poate fi...?
si ma gandeam asa daca nu nasc azi inseamna ca castig la loto si-mi iau si eu casa visurilor mele...ca de nascut oricum tb sa nasc azi ..maine ce mai conteaza...oricum imi schimba viata..
da eu vreau sa nasc..........