Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 19
MADYN spune:
Ufff, Raluca aste e. Relaxeaza-te! Uite eu de exemplu mi-am propus sa nu ma mai gindesc, desi de vreo 2 luni incoace , ca un facut, in perioada fertila mi se intimpla cite ceva care ma impiedica sa prestez. Luna trecuta am avut o candida de nu stiu unde (ca n-am avut in viata mea asa ceva) si dr. m-a pus pe tratament implicit abstinenta, luna asta am facut o indigestie urita cu febra (iar, n-am avut in viata mea asa ceva) de nu mi-a ars de
. Luna viitoare ce o mai interveni???
Dar eu sint calma si imi spun "cind o fi o fi". Daca am ramas o data
inseamna ca mai pot si a doua oara caci in afara de niste ani in plus, eu sint aceeasi
. Si daca nu s-o mai intimpla, asta e, am acasa o bucatica rupta din rai si o sa-mi vad mai departe de ea si de viata mea.
Va pup pe toate si va doresc relaxare maxima!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Ignatica spune:
RalucaN imi pare tare rau. O sa fie bine, urmeaza o luna de incercari. 
sanziana la mine testele au aratat liniutze pale toata perioada. Eu una am fost dezamagita de teste. Tinem pumnii sa se pozitiveze zilele urmatoare.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
PatriciaArdeleanu spune:
Raluca, imi pare rau pentru Z1, te inteleg perfect.si mie mi se intimpla sa fiu asa de sigura in fiecare luna ca e ceva...Capul sus, iesi si distreaza-te cu sotul tau, schimba-ti look-ul si urmeaza o noua luna de incercari. nu trebuie sa uitam ca odata cu virsta nu mai e asa de usor sa concepi..cica dupa 6 luni de incercari esuate ar mai trebui refacute niste analize.
Madyn, frumos ai zis cu bucatica ta rupta din rai. iti urez si tie multa fertilitate in lunile ce vor veni, ca d altfel la toate fetele.
eu am folosit doar o singura luna teste de ovulatie, in rest ma bazez pe TB. am reusit sa imi procur si un termomentru special si sa vedem. partea imbucuratoare e ca mi s-a reglat/scurtat perioada ciclului, adica de la 36 de zile cum am avut (de stress cred) in a 2-a luna de incercari, a tot scazut, caci luna trecut mi-a venit, daca nu socotesc si cele 2 zile de spotting, la 26 zile. am luat si ceva brinca si poate de aici mi se trage. oricum e bine.
insa in partea a doua dupa ovulatie, ma simt f nasol (poate de aici tot cred ca e ceva) adica ma dor sanii ingrozitor de tare, nici sutienul nu il pot da jos, am stari de rau, de ameteala, de greata (si chiar nu cred ca mi le induc, pt ca durerea de sani clar nu mi-o induc) asa ca poate daca nici luna asta nu e nimic, sa mai merg pe la dr sa vedem ce e.
cine stie ce simptome sint cind ai prolactina marita?
eu sint in z13 si probabil f fertila. vom vedea.
succes la toate fetele.
sanziana, multa sanatate mamei. felicitari pentru mergaretz si spor la liniute rosii, rosii.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
Amabella spune:
Madyn, buna! Imi pare bine sa te vad! Ma mai tii minte de la mamici de iulie-august 2006?
Vrem si noi o surioara pentru Rares, dar merge si un fratior, numai sanatos sa fie si sa vina mai repede.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
MADYN spune:
Amabella sigur ca te stiu de la mamici, desi n-ai mai trecut pe acolo
. Si eu as vrea o fetita, dar pina la urma conteaza sa fie sanatos.
Patricia spor la treaba ca vad ca esti in "focuri"! Eu nu mai fac niciun test, nicio temperatura, mi-as dori chiar sa nu stiu nici in ce zi sint, asta asa ca sa nu ma stresez ...
Mady
si Mihai Nicolae
Amabella spune:
Madyn, dar ati apucat sa incercati vreodata? Ca vad ca ai avut tot felul de probleme de sanatate.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
MADYN spune:
Da, incercam din noiembrie. Decembrie - luna ratata, ianuarie luna partial ratata ... poate februarie sa fie cu noroc, pardon cu oki ![]()
Mady
si Mihai Nicolae
sanziana27 spune:
Raluca ce rau imi pare pentru Z1! lasa fa-te tu frumoasa , relaxeaza-te si vine si bebe2!
Ignatica, Patricia se pare ca voi suneti deja in prioada propice, sa dea DD sa se prinda o mogaldeata luna asta!
Eu continui cu testele, deocamdata tot pala a 2 a liniuta, dar dupa ticket mai am de asteptat, pana la ovulatie. Sunt chiar curioasa, deja e a 6 a luna de cand am facut pauza de pilule, ar trebui sa-si revina si fertilitatea mea, mai ales ca doar un an le-am luat!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
Raluca, imi pare tare rau pentru ziua 1 dar lasa ca o sa fie bine, Dumnezeu ne da ce ne trebuie cand trebuie nu ce vrem noi cand vrem noi. Cine stie cum se vor aranja lucrurile.
Sanziana, eu am ai spus, cu testele de ovulatie; eu n-am avut decat linii pale in ziua 12 si 13 iar in ziua 14 am ovulat deci daca apare a doua liniuta, indiferent cat de pala e, treci la treaba! Nu conteaza in ce zi esti, eu am ramas insarcinata cu Stefan in urma unei partide neprotejate in ziua 7 (eram in pauza de contraceptive si foloseam metoda calendarului).
Amabella, te rog sa nu fii invidioasa pe mine! Cred ca sunt foarte fertila, poate si norocoasa da' nu-mi dau eu seama. Rares al tau e cu un an mai mic decat Stefan al meu asa ca as putea spune ca te invidiez ca ai avut intelepciunea de a trece la treaba pentru al doilea mai repede decat mine. Eu m-am gandit si razgandit...
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
kid2003 spune:
Ufff, Raluca, eram 90% sigura ca vei reusi!
Lasa, secretul este sa nu te stresezi prea tare.
Uite, ca sa dau vestea cea mare si alaturi de mamicile aspirante (imi sunteti dragi si va citesc, va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris dar am fost plecata si nu am avut acces la Net).
Mie mi-a iesit dupa 3 luni de incercari asidue!
In singura luna in care mi-a fost barbatul plecat de acasa 3 zile in perioada fertila...
Asadar, recapitulare: septembrie, oct, nov incercari asidue, teste de ovulatie si tot tacamul!!! Am facut tot ce am putut, m-am dat de ceasul mortii, m-am ofticat rau cand am vazut testele negative, am luat-o de la capat.
In decembrie, mi s-a pozitivat testul in ziua 11. Barbatul plecat. A venit in Z13 mort de oboseala...l-am lasat in pace si l-am prins in z 14 chiar inainte de a pleca in alta delegatie...Ziceti si voi! Fara sa ma stresez, m-am gandit ca daca nu a iesit cand am incercat ca lumea, nu o sa fie nici acum. Uratii trebuiau sa vina de Revelion. Nu au venit nici pe 1. Pe 2 am cumparat tiptil un test de la farmacie si l-am facut dupa pranz. 2 liniute extrem de rosii!
Acum astept saptamana viitoare sa vad la eco pastaia cu activitate cardiaca.
Intre 2 si alaltaieri am fost la schi. M-am bucurat fara griji de burtica, am schiat, m-am batut cu zapada.
Scuze pentru toate detaliile picante, am vrut doar sa va trimit incurajari si sa va rog sa va relaxati si sa il rugati pe DD sa va trimita samburelul mult visat. Daca ne stresam, eu cred ca si corpul nostru stie asta si e si el stresat si nu mai poate functiona la parametri maximi!
Vreau sa va trag pe toate de manuta la Odiseea de Sept-Oct 2008, ca mai e loc destul acolo! Imi doresc mult, mai ales ca din cate citesc majoritatea fetelor de acolo sunt la primul bb si e alt sentimentul cand mai ai un suflet acasa, sunt alte framantari si bucurii pe care mi-ar placea mult sa le traim impreuna! Va pup tare si aveti incredere!