Mamici aspirante din nou - cap. 31

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ce liniste e la noi...mamicile ocupate, gravidutele si mai si...!
Cine mai vine cu vestea mare de 2 liniute? Raluca?
La mine de maine incepe perioada propice si voi face si teste de ovulatie, sa vedem! Atatea calcule am facut...
O duminica placuta si linistita tuturor!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetele!
Sanziana, nu am vestea cea mare dar nici vesti proaste nu am. Pana acum nici urma de urati, sa vedem maine. Azi e z29 si in mod normal azi trebuiau sa vina (sa va zic de cate ori am fost la baie sa verific? nici eu nu mai stiu).Daca nici maine nu vin (Doamne ajuta!) maine seara fac din nou test.
Claudia, multumesc de incurajari
Va pup, o seara buna!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Raluca, nu face testul seara, asteapta pana poimaine dimineata, e mai sigur asa. URina de dimineata e cea mai concentrata, scrie asta si pe testele de sarcina. Doamne ajuta sa ne dai vestea cea mare!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'neata!

Raluca, si eu am facut testele tot dimineata, cu prima urina. Cu toate astea de-abia se vede cea de-a doua linie. Iata poza:
http://s207.photobucket.com/albums/bb134/ClaudiaPH/liniute/

mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Am sa postez si aici ceva din ceea ce am postat si la aspirante optimiste, ca frecventez si topicul acela.

Sunt in ziua 29 dintr-un ciclu de 31-32 de zile (nu m-am uitat sa vad daca ticker-ul e la zi) si am intrerupt Duphaston-ul de pe 10. Adica azi s-au facut 4 zile. Nu mi-a venit cm, dar apreciez ca nu e timpul pierdut.
Ieri am gasit pe hartia igienica un firisor minuscul si roz. Azi pe la 5 dimineata am gasit pe tampon o picatura, ce-i drept putin mai mare, maronie. Apoi scurgerea pe care o am in mod obisnuit s-a facut un pic mai inchisa la culoare, dar a trecut si asta. Acum nu se mai vede nimik. Cred ca o sa vina cm. Ma dor sanii in continuare, ceea ce zic ca e ciudat, dat fiind ca de obicei nu ma dor deloc. Cred ca imi cam inventez semne de sarcina. Totusi incerc sa fiu obiectiva si sa imi amintesc mereu ca si luna trecuta, ca de altfel si in altele, cm a inceput cu o scurgere maronie care a durat cam 2-3 zile. Asa ca, dupa cum spuneam, pana trec cele 32 de zile se poate intampla orice. Pe de alta parte, piticul meu de pe creier, inventator de simptome de sarcina, zice ca, potrivit celor spuse de cineva de pe forum (la "Aspirante optimiste"), dupa Duphaston ar trebui sa imi fi venit deja cm. Parca si doctorul mi-a zis, acum 2 ani si ceva, cand am avut chistul si mi-a dat Duphaston ca sa imi vina cm care intarziase vreo 20 de zile, ca imi va veni la 3 zile dupa ce intrerup. Nu stiu daca mai urmariti sirul gandurilor mele contradictorii.
Concluzia...nu e niciuna: adica ar fi trebuit sa imi vina cm pentru ca am intrerupt Duphastonul de 4 zile incheiate, dar nu cred ca daca nu a venit inca e sigur ca nu mai vine. Am avut o scurgere maronie, ceea ce as interpreta ca semn precoce ca va veni si nesuferitul de cm. Asa ca...asteptam si vom vedea. Va tin la curent. Sigur, daca va intereseaza.

Daca v-am innebunit, anuntati-ma si o las mai moale. Adica nu mai scriu mesaje kilometrice, bag mai multe si mai mici.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Amabella, da un test de sarcina ai facut, maica? Daca nu, incearca dimineata la prima ora. Nu bea prea multe lichide diseara ca sa fie urina concentrata dimineata si incearca un test. Iti tin pumnii sa fie cu ochi. Mesajele lungi sunt complete deci nu cred ca deranjeaza pe nimeni. Tu scrie acolo ca noi citim. Succes!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+

Mergi la inceput

Claudia, nu am incercat un test de sarcina, pentru ca inca nu mi-a intarziat ciclul. Eu oricum am avut ovulatia la 15-16 zile, deci nu se pozitiveaza la 29 nici daca sunt insarcinata. Ceea ce nu prea cred, data fiind secretia maronie. Nu voi incerca nici maine, asta presupunand ca pana atunci nu vine ca lumea, pentru ca vreau sa mai sper. Am sa incerc in ziua 33 (repet obsedant - daca da Domnul si nu vine pana atunci), pentru ca in ziua 33 e prea putin probabil sa fie o intarziere intamplatoare.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mie ar trebui sa-mi vina sambata asta. Dar toata saptamana trecuta m-au durut sanii incredibil de tare si acum vad ca ma doare si spatele si burta. Zic eu ca sau imi vine mai devereme sau sunt gravi.
Adevarul e ca am eu asa un feeling ...
La Ioana s-a prins din prima (de fapt s-a prins fara sa ma fi asteptat, la singurul contact neprotejat). Si-mi aduc aminte bine sa ma dureau sanii si spatele de ziceam ca-mi vine dintr-un moment in altul ... si mi-a venit peste 1 an jumate!
Eu inca nu stiu cum e sa astepti si sa plangi cand vine CM, fiindca pana acum nu am incercat sa raman.
Dar am doua prietene care se chinuie de ani de zile si degeaba. Una dintre ele a avut trompele infundate dar cealalta nu are absolut nimic, doar un uter retrovers.

Apropos, fetele care aveti uter retrover (si eu am) am auzit ca se prinde mult mai greu sarcina!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Eu nu prea cred ca se prinde mult mai greu la uterul retrovers. Fina mea are asa ceva si ambele sarcini s-au prins din prima. Si tu, Naty, esti un contraexemplu, nu?

Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Nici urma de urati la mine, tine-i Doamne departe 9 luni!
Amabella, am mai avut o gravidutza pe aici (parca Dienuca, nu mai tin bine minte) care a avut mici spotinguri in zilele in care trebuiau sa-i vina uratii, iar la cateva zile ne-a anuntat ca are 2 liniute. Asa ca.... mai stii?
Naty, si eu uter retrovers. La prima sarcina s-a prins din a treia, din pacate am pierdut-o, la a doua (cu Catalina) s-a prins din a doua, iar acuma incerc de vreo 5 luni si sper ca acuma sa fie ceva acolo. Deci, ce sa zic, nu a fost nici chiar din prima, dar nici ani de zile nu au fost..
Claudia si Irinel, am sa incerc sa fac testul dimineata, dar credeti-ma ma mananca degetele rau de tot, daca l-as avea la mine l-as face si la birou....

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput