Mamici aspirante din nou - cap. 31
Raspunsuri - Pagina 16
Amabella spune:
Si desi stiu ca multe femei se chinuie multe luni, chiar ani, sa ramana insarcinate, nu imi vine sa cred ca mi s-ar putea intampla mie asta!
luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
crengu75 spune:
Amabella, eu vroiam 3 copii inainte sa-l am pe "terorist" . Intre timp m-aqm mai potolit. desi sotul meu a zis acum ca mai greu a fost sa ne hotarim la al 2 lea, acum ca am trecut bariera...nu mai e decat un pas sa-mi vad visul realizat, adica trei copii.

pai nu vrei cam repede sa se pozitiveze testul? toate firmele se lauda cu faza asta ca se pozitiveaza la 7 zile de la conceptie, dar nu este adevarat. La unele femei se pozitiveaza la 3 saptamani de la conceptie. De fapt eu stiam ca SureChek este singurul care se poate face in prima zi in care ar fi trebuit sa vine CM. Deci restul nu stiu. A..., mie mi-a zis farmacista ca cel mai bun este testul Baby .
dar nu te lasa inselata de ce zic ei. mai asteapta putin cu testul, nu te descuraja.
ralucaN, poate si la tine se va pozitiva mai tarziu.
mai fetelor, de ce nu luati voi si sotii vostri si niste Branca ursului? ca eu cred ca la mine a avut efect. V-am zis ca am luat atunci o luna si apoi am prestat, si culmea ca am ramas. Sa fie oare coincidenta?
nici eu nu prea cred ca e bine maraton, caci cica nu se refac gigeii.Nu mai zic oboseala. Eu una nu am putut, mai ales cu serviciul si cu baiatul care parca era mereu cu ochii pe noi. Mai bine din 2 in 2 zile. Eu am zis asa maraton, ca eu consider deja maraton din 3 in 3 zile , cred.
Luminel, felicitari mamico. Am vazut ca pe lista ai deja un baiat de 13 ani!!!! Si acum o fetita....super!
vroiam sa vad intreb ce parere aveti de faptul ca dr de familie mi-a zis sa iau cate 2 elevit pe zi. Oare nu e prea mult?
Visul meu
Crengu
10+, mami lui Cristian(30.05.2003)
Amabella spune:
Crengu75, ce-i drept, noi am cam facut maraton si luna trecuta, si luna asta. Dar ce sa fac, daca nu sunt sigura cand am ovlatia? Ca nu prea am incredere nici in testele alea.
Cu Elevitul,ce sa zic? Rau nu poate sa iti faca, pentru ca sunt doar vitamine, dar poti sa te ingrasi cam tare. Eu am luat la un moment dat doar una pe zi si ma expandam vizibil. Asa ca am renuntat, mai ales ca aveam toate analizele bune si mi-am zis: de ce sa iau eu vitamine extra, daca iau din alimentatie tot ce am nevoie?
luiza
Surioara mea
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor
! Va citesc dar credeti-ma ca nu mai apuc sa scriu. La munca nu am net
si acasa ajung in jur de 17.30 seara dupa ce ii iau de la cresa pe baieti. Si pana ii schimb, le dau sa manance, ne jucam, facem baita etc se face cel putin 20.00. Pana ii culc se face 21.00 si ma apuc de pregatit lucrurile pt servici/cresa pt a 2a zi caci la 6.30 plecam de acasa. Eu si maine lucrez dar promit ca duminica sa intru mai mult.
Sincer, chiar nu stiu luna asta in ce zi sunt
. Cred ca e prima data cand mi se intampla.....
Amabella, si eu ma bucur sa te gasesc aici!! Salutari de la Eric pentru Rares. Sedere cat mai scurta iti doresc!!!
Va pup
pe toate si va doresc sa veniti cu vesti bune cat mai curand.
marimar spune:
Crengu si Claudia eu va astept la odiseea de iulie-august sa pot si eu shimba o vorba cu cineva cunoscut ! Fetele sint dragute nu-i nimic ca nu putem tine pasul cu ele, raspunde fiecare cind si cum poate.... E frumos sa impartasesti aceleasi bucurii si temeri cu
cineva !
Fetelor, v-as lua pe toate la odisee !!
si sper sa ajungeti cit de repede ! Eu va tin pumnii si mai trec sa vad ce faceti !
fericita
, 11 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ClaudiaH spune:
'Neata!
Mai dragelor, va tot aud vorbind despre maratoane. NU cred ca e bine, e doar epuizant. Mie mi-a zis medicul sa fac pauza de sex incepand cu prima zi de ciclu macar o saptamana. Apoi mi-am facut si teste de ovulatie si am mers si la medic zilnic incepand cu ziua 12 sa-mi monitorizeze ovulatia. In ziua 12 am avut test de ovulatie slab pozitiv si in ziua 14 spre seara am ovulat conform ecografiei. Am prestat in ziua 10, 12, 14 si 15. Si s-a prins. Sa dea Dumnezeu sa ramana acolo urmatoarele 9 luni!
Cornelia_laura iti urez multa putere de munca! Te admi ca reusesti sa faci atatea. Spor in toate! Va veni si cel de-al treilea muschetar cand te astepti mai putin.
Amabella, eu am folosit teste de ovulatie, nu sunt atoatestiutoare dar pot sa-ti spun cum a fost la mine. Medicul mi-a zis ca nu sunt grozave, pot fi doar orientative. Pe prospect scrie ca in momentul in care testul este puternic pozitiv ovulatia se va produce in 24-48 de ore. La mine nu a fost niciunul puternic pozitiv. Totusi de la primul slab pozitiv la cca 48 de ore am ovulat. Deci poti incerca sa-ti iei un set de teste si sa incepi sa faci de prin ziua 8, zilnic cate unul si la primul slab pozitiv sa incepeti treaba. Nu-i cazul sa-ti storci sotul. E doar parerea mea.
Marimar, eu m-am inscris la odiseea de sept.-oct. Eu am DPN 28.08 si sunt parca mai apropiata ca evolutie de fetele din sept decat de cele din iulie care deja discuta despre copii care misca si pe care ii si simt. Merci de invitatie! Esti tare draguta! 
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
ClaudiaH spune:
RalucaN, imi amintesc perfect ziua 26 cand tocmai plecam de acasa in concediu, spre Romania; mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ, asa m-am desumflaaaat!!! Apoi peste doua zile in Viena, deci ziua 28 am mai incercat un test care a fost la fel de negativ. Abia in ziua 29 mi-a iesit un test paaaalid pozitiv. In ziua 31 inca un test palid pozitiv. Abia cam la o saptamana de intaziere am avut test clar pozitiv. Si am ovulat in ziua 14, clar. Nu vreau sa-ti dau sperante false, vreau sa-ti spun doar ca e prea devreme sa plangi. 
Pupici tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
Amabella spune:
Cornelia_Laura, dar tu ce faci pe aici? Mai vrei unul?
Si Rares ii transmite salutari lui Eric.
luiza
Surioara mea
cornelia_laura spune:
Am citit din urma si asa am aflat si eu ca sunt Z23, UM 22 Decembrie. Noroc ca postez mereu Z1. Asa ca mai am de asteptat.
Va pup
pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!