Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 11

iuliana spune:
Dana, La multi ani! pentru Roxana. Iti vine sa crezi ca au trecut deja 2 ani? Mie nu imi vine sa cred ca Diana mai are citeva luni si face 3, iar Emma 5.
Sa va spun ce ocupatie si-a gasit Emma azi. Diana dormea, eu eram ocupata la calc. sa scriu un eseu si ma trezesc ca nu stiu unde e mindra. Cind ma uit era in walking-closet (avem o camera separata care e "dulap", dar practic e o camera intreaga, unde avem toate hainele noastre (eu pe jumate de perete si Alex pe cealalta jumate) pe umerase si cutiile fetelor cu hainele si papucii vechi. Ei, Emma era acolo, ocupata cu scosul hainelor din 2 cutii. Ce a putut face acolo va inchipuiti. Era tare mindra de ea ca si-a gasit niste rochitele din vara trecuta pe care le-a probat si chiar si o hainuta de a Dianei de la 9 luni
.
De vinerea urmatoare imi incep voluntariatul la un spital maaaare cit un cartier din Romania. Sint la sectia Trauma Nursing Unit, asa ca trebuie sa ma tin bine sa nu ma traumatizez si eu:). Mi-am ales, din cauza ca nu am cu cine sa las copiii, de la ora 8 seara pina la 12 noaptea. Trebuie sa imi cumpar pantaloni kaki acum ca bluza imi dau ei si sa fiu in ton cu ce vor ei. De abia astept, sint tare incintata si emotionata. Am vrut la pediatrie, urgente sau camere de operatie, dar nu mai era nimic disponibil si la sectia de "Arsi" sincer sa va spun nu am putut
. Miine trebuie sa ma duc sa duc hirtiile cu rezultatul de la TBC si analizele pe care le-am facut la singe pentru Rubeola si toate minunile astea, ca virgula carnetul meu de vaccinari din Romania numai D-zeu stie unde e si oricum mi-ar fi luat o gramada sa ajunga aici.
Simbata s-ar putea sa mergem la zapada la munte, acum sa vedem daca le gasesc pantaloni de ski pentru ca asa m-am cacait ca nu am mai gasit. Geci si ghete de zapada le-am luat, dar am ramas in urma cu pantalonii. Vrem sa o punem pe Emma pe schiuri, dar intii si intii trebuie sa mearga o data sa vada care e treaba, ca, dupa cum imi stiu copilul, daca e ceva ce nu stie ea cum se "maninca", refuza din start. Asa ca trebuie sa tatonam terenul:). A, si duminica mergem la Disney Princesses on Ice.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

cristinamh spune:
intram si noi, cu putina intarziere, dar din toata inima, sa spunem LMA Mariei si Sansanei!!
nici nu-mi vine sa cred ca puii mici fac 3 si 2 ani, parca nu e adevarat... si ai nostri au 4,6 ani!!
Stefi si Dana, sa va traiasca fetele, si multa putere de-acum incolo. se "ingroasa" gluma!
noi suntem un pic virusati, iris mi-a tot facut febra zilele astea. am tinut-o un pic si acasa, acum vad ca tuseste . si chiar nu mai am cum sa stau cu ea.
in schimb aseara am primit satisfactia pe care mi-o doream de 6 ani... vecinu de deasupra... pe care il stiti si voi, inundatii, petreceri, nesimtire la greu, vrea sa-si faca firma. si a venit sa cerseasca acordul meu. asa bine m-am simtit sa-l trimit la plimbare, dupa ce i-am aratat si tavanul de la baie, inca ud, ca doar nu-l lasa sa se usuce... eu stiu ca fara acordul meu nu poate, daca stiti altceva, dati-mi de veste. nu vreau sa cedez.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

cristinamh spune:
daaa... nu dormim bei, muncim!
intru zilnic, nu scrie nimeni...
noi ne-am luat sambata bilete la circ, ne ducem sa vedem tigri mancaciosi de dresori. sau lei... nu m-am dumirit inca ce.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Sasha.p spune:
Adevarul este ca si eu intru aproape zilnic si sa vorbesc de una songura nu mai am chef.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

cristinamh spune:
deci putem vorbi in doi
din capitolul noutati de ultima ora, in sfarsit andrei a fost laudat la gradi, ca a fost singurul care a stiut corect lunile anului. nici nu ne-am chinuit prea tare, da' daca a invatat el toate magistralele de metrou, toate statiile in ordine, lunile anului nu erau o piedica. acum ne chinuim sa le "englezim" si sa le impartim pe anotimpuri.
ordinea la noi e cam asa "ian ..., AUGUST - pe 2 e ziua mea!..."
ca sa vedeti ca nu degeaba le-a invatat, mereu are grija (a se citi in fiecare seara) sa se asigure ca a mai trecut putin si ziua lui se apropie.
iris.. a trecut la faza cu "mami meu, vino aici". radeam eu cand povesteati de fetite... ca au ceva in sange... ei bine, si-a pierdut un cercel si i-am dat altii. prima reactie!? s-a dus fata la oglinda!
alte episoade din aventurile hornoiucilor vor urma... de maine.

Sasha.p spune:
Ok, partner, let`s talk about us !
saptamana trecuta la gradi au invatat despre mijloacele de transport. Ca urmare, marti au fost in "excursie" cu metroul de la Pta Muncii pana la gara unde au "iesit" sa vada trenurile. Copiii au fost incantati, iar Sasha mandru ca tocmai ce fusese cu trenul (duminica trecuta m-am intors cu el cu trenul de la munte ca tati a mai ramas o noapte).
La engleza a fost si el laudat ca s-ar fi intrecut pe sine, mi-a luat numai "happy face".
I-am facut un inventar in jucarii si am ajuns la concluzia ca nu mai are nicio masinuta (a se citi intreaga, bineinteles !). Asa ca, deocamdata, i-am cumparat una mare care deja are 2 zile si nu s-a stricat !!!!Sper ca a trecut de faza in care strica tot.
Cand mai organizam o intalneala ?
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

l_carmen2003 spune:
Bine v-am regasit...
Mei, nu am nici o scuza valabila dar fac mea culpa cat vreti!
Dati si bice... recunosc... am 2 luni de cand nu am mai ajuns... am si ceva motive dar nu prea tin...
Am fost plecat la o conferinta pe la inceputul lunii si de atunci parca e un vartej pe aiic, asa aterizeaza cate o chetsie noua ce trebuia ieri rezolvata... Alex imi spune zilnic sa nu mai vin noaptea acasa...de barbatu-meu nu mai spun...
in plus ma doare stomacul devreo 5 saptamani de nu stiu ce e cu mine si desi mi s-a spus ca e doar o gastrita inca neevoluata spre ulcer nu pricep de ce nu trece...
Cam asta e tabloul in mare... Ce e bun de aici? Pai nu stiu... ca am slabit un pic? sau ca au mai eisit niste contracte noi? cam asa ceva... dar imi e dor de un zambet de al lui Alex... - asta mic ma taxeaza cand mi-e lumea mai draga! "vii aici?"-"nu"- "mi-a fost dor de tine"-"si mie dar erai la birou"!
Mai am exemple dar nu vreau sa ma apuce boceala
Va las si va urez un w-e placut. Promit ca revin....

mihaela_s spune:
...vad ca fiecare dintre noi avem acelasi motiv...intram zilnic dar daca nu scrie nimeni...la fel si eu! La mine e si lipsa de timp, suntem in plin proces de cautare de casa, umblat la banci sa vedem cat putem intinde "plapuma" si uite asa zboara timpul...in we iesim la inot si plimbari si gata, iar incepe saptamana....
Silvia a facut in ultimele 2 saptamani progrese mari, a inceput sa-si dea drumul la vorba, perioada de acumulare s-a incheiat. Are deja 5 luni de cand merge la camin, era timpul sa-si caste gurita. Acum problema e ca vorbeste amestecat, incercam sa-i atragem atentia ca acasa vorbim numai romaneste insa e cam greu, sunt expresii care se potrivesc in anumite situatii in suedeza si ea le spune asa.
Saptamana viitoare e vacanta la noi-adica eu si Diana care suntem scolari . Silvia nu are vacanta dar profa ei de romana cu care suntem in relatii apropiate mi-a sugerat ca ar fi bine sa ii fac un we prelungit, sa se mai aseze suedeza separat de romana, asa ca va merge doar 3 zile la camin saptamana viitoare.
Diana a dat teste peste teste de 2 saptamani incoace, teste nationale de sfarsit de semestru, asteptam rezultatele ca sa vedem unde se situeaza. Ea zice ca a stiut, au avut mai multe teste, pe nivele diferite la aceeasi materie; aici nu se dau note ci punctaje si apoi se calculeaza un procent(cate puncte a facut elevul din maxim de puncte posibile) si care inseamna un calificativ. In rest merge bine, ii place tare mult la scoala si de cand o stiu nu a mers cu atata placere si drag la scoala. Asta nu poate decat sa ma incante...
Eu merg bine cu suedeza, profa mea vrea sa dau ambele teste(si cel de final de clasa si cel de final de curs) ca si cum as face 2 semestre intr-unul, nu stiu daca ma voi simti pregatita. Totusi nu am creierul unui copil si daca Diana a putut in 3 luni invata suedeza, eu simt ca am nevoie de mai mult...dar asta ramane de vazut, mai sunt 3 luni pana la testul final si mai am timp sa ma gandesc si sa ma lamuresc daca pot sau nu. Scoala am inceput-o abia de 5 saptamani si inca nu pot sa-mi dau seama cat mai acumulez in 3 luni, ritmul a fost bun pana acum...
Cam atat despre noi in mare, e caldutz deja si e plin de floricele de primavara, asteptam primavara! La Silvia la camin sunt mai multe curti de joaca, printre care si o padurice unde e plin de ghiocei, ieri copilasii au cules ghiocei de acolo, iar Silvia i-a adus acasa, asa ca primavara e la noi in casa deja.... Am aflat cum se numesc ghioceii cu ocazia asta, in traducere libera stropi de zapada
.
Un we placut si promit sa revin cand voi mai avea noutati....
vorbe de copil...
Hobby