Nazdravani de aug-sept 2003
Raspunsuri - Pagina 10

cristinamh spune:
incepand cu ora 11 noi suntem prin balon in herastrau. cand ajungeti dati un semn. 0722-955-103.
va asteptam!

iuliana spune:
Anca, daca va duceti in Florida, tot ce am spus eu cade pentru ca e vb de Disneyland-ul din California si nu de Disneyworld care e mai mare. Hotelul de care ti-am povestit cade si asta.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

iuliana76 spune:
Sasha, pot sa-ti zic cate ceva despre Florida. Cum sunt "doar" 1400 de mile de la noi vreau sa-ti zic ca m-am uitat de 1000 de ori pe site-urile lor, dar, la cate sunt de vazut cred ca ne-ar trebui vvre-o 2 saptamani plus "ceva" bani. asa ca o sa astept putin . Uite pe scurt:
Disney: 4 mari parcuri tematice: Magic Kingdom Park, Epcot, Disney's Hollywood Studios and Disney's Animal Kingdom, 2 parcuri acvatice: Disney's Blizzard Beach and Disney's Typhoon Lagoon. 2 parcuri de distractii:Downtown Disney West Side, Pleasure Island.
Parcurile familiale Universal: Universal Studios, Universal's Islands of Adventure, Sea World, Busch Gardens, Wet n' Wild, complexul de distractii nocturne CityWalk,
[b]alte parcuri tematice[b/]: Cypress Gardens Adventure Park , Discovery Cove , Kennedy Space Center, Silver Springs etc
M-am uitat pe bilete si un forfait de 3 zile costa in jur de 200USD.
Mai mult poti vedea pe :
http://www.orlandoattractions.com/
http://www.orlandoinfo.com/
dar si pe alte site-uri, gasesti o gramada. Bafta, sa va impliniti planurile si sa va distrati cat mai bine.
Eu abia astept sa merg dar mai astept cred ca vre-o 2-3 ani, macar ca mai cresc si fetele in inaltime si vor avea acces mai mult in parcurile de distractii, ca la Marinland (Niagara) si La Ronde (Montreal) au cam plans ca n-au avut acces chiar peste tot unde vroiau.

mihaela_s spune:
Sasha.p, noi am am fost in 2005 in Orlando la Disney World. Am stat 5 zile si am fost in 4 parcuri: Magic Kingdom, Disney MGM Studios, Animal Kingdom, Tayphoon Lagoon. Ce sa spun, totul a fost ca in vis, toate locurile minunate. Nu pot sa-ti dau detalii despre resortul unde am stat, noi am fost cu sora mea si cu prietenul ei si ei aveau la Sheraton un fel de apartament pe care il plateau in rate tot anul si beneficiau o saptamana de el "gratis" . Am fost cu masina si am umblat cu ea peste tot, distanta de la resort la parcuri era destul de mare, asa ca din pacate nu pot sa-ti dau detalii nici despre transport. Sora mea cu prietenul ei mai fusesera si stiau unde sa ne duca...intr-o seara am mancat intr-un restaurant in masini, asa erau amenajate mesele si ne uitam la filme vechi din anii '60 pe un ecran mare...era ca in perioada aceea in care in SUA oamenii se duceau la film si se uitau din masini
. In alta seara am fost in Orlando la un restaurant dar nu mai stiu cum se numeste. Intr-o zi am fost pana in Fort Meyers la Ocean, e superb acolo si la intoarcere ne-am oprit la cumparaturi la Wallmart, iar in alta seara am fost in Orlando la outlett la cumparaturi. In ultima zi am vizitat putin Orlando, casa rasturnata, sa nu o ratati.
Sa-ti spun pe scurt despre parcuri: MGM Studios sunt studiourile unde se fac desenele animate, e foarte interesant. E plin de sali in care ruleaza filmuletze 3D sau 4D pe care neaparat sa le vedeti, sunt impresionante. Apoi sa vizitati casutele lui Miki, Minnie unde va intalniti cu personajele reale. E si un tur al studiourilor cu un fel de autobuze si veti vedea cum sunt facute filmele si veti simti pe pielea voastra cum se fac efectele speciale, e super!
Magic Kingdom e impresionant prin palatul care troneaza in mijloc, pentru jocurile la care puteti intra cu copiii, pentru paradele si jocurile de artificii.
Animal Kingdom e un parc zoo in aer liber in care te plimbi cu un autobuz ca in safari, vezi girafe trecand pe langa tine, rinoceri, tigrii, lei...e cumva protejata zona pe unde trece autobuzul, nu e nici un pericol.
Tayphoon Lagoon e un parc imens cu atractia principala bazinul imens cu valuri uriase, e extraordinar. Dar sunt si alte multe atractii-tobogane de toate felurile, cu colaci imensi, e distractie foarte faina, totul e sa ai rabdare la cozi. Defapt asta e valabil pentru oricare dintre distractii.
Cam atat imi amintesc, din pacate preturi nu stiu pentru ca am fost pe cheltuiala surorii mele. Stiu doar ca am avut bilete luate pe mai multe zile, ziceau ca asa e mai ieftin.
Ce am mancat delicios in parcuri a fost pulpa de curcan afumata, un deliciu! Au fost superbe paradele de zi si apoi cea de seara din Magic Kingdom, trebuie sa stii programul ca sa nu le pierdeti, sunt pe aleea principala ambele si trebuie sa fiti cu vreo 15-20 de minute inainte acolo ca se aduna lumea. Iar focurile de artificii de dupa parada de seara te lasa efectiv fara grai! Sincer nu am mai vazut asa focuri de artificii niciodata!
Intr-una din seri am fost la www.medievaltimes.com/index2.htm" target="_blank">Medieval Times, o cina spectacol, stai in tribune si servesti masa ca in evul mediu, uitandu-te la turnir si facand galerie pentru favoritul tau.
Uite
poze din primele trei parcuri, sunt cam amestecate nu stiu de ce...si poze de la ultimul parc si de la turnir.
ps. intre timp googalind am gasit un subiect mai vechi despre Disney World aici pe DC, unde am scris si eu...mai citeste si acolo, acum nu mai sterg ce am scris aici, sper sa imi fi amintit bine ce am scris mai inainte .
Sa ajungeti sa vedeti frumusetile din Orlando, o vacanta placuta va doresc. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
vorbe de copil...
Hobby

iuliana spune:
Fetele, am pus si eu niste poze sa vedeti cum arata bucataria, family room si dormitorul fetelor, dupa ce le-am schimbat. Ma chinui de nu stiu cind sa va arat cum a iesit bucataria. De fapt am cam schimbat mai peste tot, inafara de baia noastra si baia de jos care trebuie renovate....nu stiu cind o sa le facem si pe astea, dar noi sa fim sanatosi.
Aici pozele http://family.webshots.com/album/556014333vvPsdv?start=0 .
Fetele au fost cam bolnavioare, Emma a tusit un pic, iar Diana avut muci en gros. Nu au avut febra deloc, dar a fost un chin sa pun pompa de nas in functiune la Diana, care, numai cind ma vedea cu ea in mina, fugea de rupea pamintul:).
Emma deja isi face planuri de ziua ei:)....ce ti-e si cu copiii astia. Nu e hotarita inca ce vrea si pe cine sa invite.
Mi-s tare dragi sa le vad ca se iubesc. Se mai pisca ele, dar nu asa cum era inainte.
Intr-o zi vine Emma casa si imi spune: I am too young to have a boy-friend. Am ramas masca:). Vecinul de peste drum e in clasa cu ea si toata ziua o urmareste si fugareste. A suferit ca un ciine cit timp am fost plecati in Mexic. Emma ii zice lu' ta-su: tati, la circle time Luke vrea sa sta linga mine, dar eu vreau sa stau linga Emily ( care cred ca e filipineza si sint prietene de cind au realizat ca numele lor se cam aseamana) ca avem secrete. A facut ta-su niste ochi:). Adevarul e ca nu realizam deloc ce repede cresc copiii astia.
Gata, ma duc sa termin un eseu de scris. Imi da profa asta de engl. niste teme pentru eseuri de imi sta mintea in cap. De ex., pentru sapt. asta trebuie sa scriu un eseu de 3 pagini in care sa descriu argumentele vizuale pe care le face creatorul unei poze ale unei facultati publicate pe internet, in brosuri etc. Mi-am jurat ca asta e ultima clasa de engl. pe care o mai iau in viata mea. Si taman cind am treaba, atunci vin fetele calare, una imi vrea cartea, cealata vrea sa scrie pe hirtiile mele...asa viata, o bucurie.
La gradinita Diana nu mai are nici o treaba. Nici nu se uita dupa mine cind plec...acum chiar pot sa spun ca nu mai am bebelusi in casa. Iar am avut o perioada cind ne gindeam ca poate mai facem unul, dar ne-am revenit repede:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Sasha.p spune:
Fetele, multumesc mult pentru pozele cu disney, intradevar, nu se compara cu Eurodisney (care mie ca adult mi s-a parut destul de naspa), asa ca, daca ne incumetam la drumul peste ocean in mod sigur va trebui sa ajungem si acolo.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

dana_ene spune:
Noroc cu Cris, care "m-a tras de urechi" ca n-am mai intrat pe aici. Ca sa ma tenteze mi-a trimis o poza in care am vazut ce mari si frumosi s-au facut Iris, Andrei, Miruna, Irina si... Sasha, pe care, recunosc , nu l-am recunoscut. O frumusete de baiat!
Anka, am citit ca n-ai probleme in sarcina asta si ma bucur mult pentru tine. Doamne-ajuta sa fie bine pana la final !
Iuliana, am vazut pozele voaster cu casa. Ce frumosssss! Tare-tare-tare-tare frumos!
Cateva vorbe despre noi, acum. Suntem bine. Oana e in etapa fan-sirene. Cumparam carti cu sirene, papusi-sirene, reviste cu sirene, etc. In casa ne uitam la vesnicele filme cu sirene, fetele se joaca "de-a sirenele" si, uite... tot-asa.
Sambata ne pregatim de petrecere. Face pitica 2 ani joia asta. Ii toaca gura intruna, e jale.
Promit sa revin si cu poze, eventual saptamana viitoare.

Sasha.p spune:
Dana - La multi ani, in avans, pentru pitica, si multumim pentru aprecieri, suntem tare mandri ... adevarul ca duminica nici pediatra nu l-a "recunoscut" si il vazuse ultima oara asta toamna.
Ca "vorbii" de pediatra, poate va intrebati ce cautam duminica la ea ... dupa aventura de la balon de sambata, seara a facut 39 gr. plus, duminica de dimineata pana la pranz aproape ca nu mai putea sa respire si norocul nostru a fost ca pediatra noastra era de garda la spital, ca ne-a zis ca pana a doua zi daca il lasam doar cu antitermice putea sa dea in pneumonie. Diagnostic - laringita acuta. Antibiotic. Claritine. O groaza ... I-a facut si o injectie in manuta (cu urletele de rigoare, a fost viteaz pana a vazut acul ...), oricum mi l-a pus pe picioare, azi nu a mai facut febra deloc de unde sambata noapte nu l-am scos din 39, cu frectii cu spirt cu tot. Oricum a fost o evolutie extraordinar de rapida, sambata dimineata nu avea absolut nimic, a mancat bine la pranz (si la balon si acasa), iar dupa 24 de ore nu il recunosteam.
Saptamana aceasta va sta acasa, noroc cu bona, ca eu nu puteam sa imi iau acum medical decat cu scandal la servici.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

iuliana76 spune:
Mihaela, bravo voua ca ramaneti in Suedia, felicitari pentru sotul tau, destept om, sa poata practica medicina in limba lor e ceva. Bafta sa va gasiti casa, bafta si tie la invatat suedeza.
Sasha, grele momente cu piticii astia cand sunt bolnavi (cunoastem din experienta), aveti grija de voi, sa fiti sanatosi!
Iulianafrumoasa casa, minunata, spatioasa, frumos aranjata, sa o stapaniti sanatosi!
Iuliana

mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by iuliana76
Mihaela, bravo voua ca ramaneti in Suedia, felicitari pentru sotul tau, destept om, sa poata practica medicina in limba lor e ceva. Bafta sa va gasiti casa, bafta si tie la invatat suedeza.
Iuliana
Multumesc mult Iuliana, multa bafta si voua in continuare, nu e usor, dar e placut cand vezi ca toate merg spre bine.

vorbe de copil...
Hobby