Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 7
gbutucica spune:
Sal'tare!
Cris , da matinala esti!, sarumina de cafea
, sunt curioasa ce-ti doresti baiat sau fata???
Miki bafta pt interviu( pe 27 este sf Stefan,deci e de bine), sa iasa cum vrei tu , ....meritam.
....a si tare bun suculetzu' , mai ales ca numa de astea am voie
Viki sa fie intr-un noroc pt Aditza.
pup pe celelalte 

Giani
,....
29+
ca am dovadao fi chiar baiat?
Georox spune:
Buna !
Am inceput si eu curatenia de Craciun, incet si sigur, ca nu mai tine! Insa bineinteles ca m-a ajutat si Sofia cu o pictura pe peretii varuiti cu mare grija de mine si de tati asta vara.Noroc ca a folosit doar creionul.Trebuie sa mergem la cumparaatui si nu prea am chf, mai ales cu Sofia dupa noi , va fi un adevarat calvar, dar asta e! De craciun mergem la nasa ei, iar de Rev' vrem sa mergem sa vedem artificiile. Nu stiu ce voi face bun de papa.Nu m-am hotarat inca! Oricum nu vreau sarmale si cozonac,desi mama se incapataneaza sa vina.Bineinteles sa o vada pe Sofia nu pe mine. Azi trebuie sa ma duc la Bricostore sa iau brad , din cel norvegian ca cei rom,au un pret...Sptul nu poate ca are treaba la serviciu. Sa ma vezi cu bradul dupa mine prin metrou! O sa fiu mai ceva ca Xena!Dar pt. Sofia ce nu face mama?
Mire, stai calma nu m-am suparat , mai ramanem in Bucuresti, desi s-ar putea ca pana la urma sa ne stabilim in alta parte daca nu ne permitem sa ne luam o garsoniera macar. Oricum mai stam pe aici, daci avem timp sa ne vedem.Drum bun in germania si sa vii cu poze.
Pupici pentru restul fetelor!
MirelaV spune:
fetele....eu acum am ajuns de prin oras. am rezolvat cam 80% din treburi. mai am de cumparat cadourile de Craciun dar cum nu-s hotarata inca...
e super frig afara si pe mine ma apucase o criza urata de spate...k nu stiam unde sa ma asez..abia am ajuns acasa
geo..sigur k fac poze ![]()
viki, sa ne spui ce a facut Adi
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Am reusit sa dorm vreo 2 ore la pranz, la cat de somn imi era!! Abia m-am trezit.![]()
Vicky, ce a facut Adi??
MIki, bafta la interviu!!!
Geo, de ce nu il trimiti pe sot s aia bradul??
Giani, chiar nu stiu ce imi doresc cu adevarat; poate fetita, dar am un sentiment ca va fi baiat. Oricum ce o fi ,fetita, baiat , numia sa fie sanatos.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+
M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
eu am sentimentul k va fi baietelsa fac carnatii
MirelaV
pupicei pe burticei
...
Cristina

" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+
M&M spune:
Neata!!!! Am pregatite croissante cu vabilie. M-am trezir si azi devreme, chinuita de o foame ingrozitoare. De vreo 2 zile am inceput sa mananc muuuuuult!!! E ceva anormal pentru mine, eu de obicei mananc putin !!! Sper sa nu ma ingras prea mult!!!!![]()
Cristina
5+
MirelaV spune:

fetele..eu m-am trezit cu gandul la muraturi. cris...si eu ma ingras deci
macar la tine papa si bebe 
bune croissantele
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
..muraturi....

Cristina
5+

sa fac carnatii