Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Sal'tare!

Cris , da matinala esti!, sarumina de cafea, sunt curioasa ce-ti doresti baiat sau fata???
Miki bafta pt interviu( pe 27 este sf Stefan,deci e de bine), sa iasa cum vrei tu , ....meritam.....a si tare bun suculetzu' , mai ales ca numa de astea am voie
Viki sa fie intr-un noroc pt Aditza.

pup pe celelalte

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !
Am inceput si eu curatenia de Craciun, incet si sigur, ca nu mai tine! Insa bineinteles ca m-a ajutat si Sofia cu o pictura pe peretii varuiti cu mare grija de mine si de tati asta vara.Noroc ca a folosit doar creionul.Trebuie sa mergem la cumparaatui si nu prea am chf, mai ales cu Sofia dupa noi , va fi un adevarat calvar, dar asta e! De craciun mergem la nasa ei, iar de Rev' vrem sa mergem sa vedem artificiile. Nu stiu ce voi face bun de papa.Nu m-am hotarat inca! Oricum nu vreau sarmale si cozonac,desi mama se incapataneaza sa vina.Bineinteles sa o vada pe Sofia nu pe mine. Azi trebuie sa ma duc la Bricostore sa iau brad , din cel norvegian ca cei rom,au un pret...Sptul nu poate ca are treaba la serviciu. Sa ma vezi cu bradul dupa mine prin metrou! O sa fiu mai ceva ca Xena!Dar pt. Sofia ce nu face mama?
Mire, stai calma nu m-am suparat , mai ramanem in Bucuresti, desi s-ar putea ca pana la urma sa ne stabilim in alta parte daca nu ne permitem sa ne luam o garsoniera macar. Oricum mai stam pe aici, daci avem timp sa ne vedem.Drum bun in germania si sa vii cu poze.

Pupici pentru restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele....eu acum am ajuns de prin oras. am rezolvat cam 80% din treburi. mai am de cumparat cadourile de Craciun dar cum nu-s hotarata inca...
e super frig afara si pe mine ma apucase o criza urata de spate...k nu stiam unde sa ma asez..abia am ajuns acasa
geo..sigur k fac poze
viki, sa ne spui ce a facut Adi

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am reusit sa dorm vreo 2 ore la pranz, la cat de somn imi era!! Abia m-am trezit.
Vicky, ce a facut Adi??
MIki, bafta la interviu!!!
Geo, de ce nu il trimiti pe sot s aia bradul??
Giani, chiar nu stiu ce imi doresc cu adevarat; poate fetita, dar am un sentiment ca va fi baiat. Oricum ce o fi ,fetita, baiat , numia sa fie sanatos.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

eu am sentimentul k va fi baietel
sa fac carnatii

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

eu am sentimentul k va fi baietel
sa fac carnatii

MirelaV
pupicei pe burticei

...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

nimeni pe aici? cam tarziu..dar va invit la chiftelute

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata!!!! Am pregatite croissante cu vabilie. M-am trezir si azi devreme, chinuita de o foame ingrozitoare. De vreo 2 zile am inceput sa mananc muuuuuult!!! E ceva anormal pentru mine, eu de obicei mananc putin !!! Sper sa nu ma ingras prea mult!!!!

Cristina
5+

Mergi la inceput

fetele..eu m-am trezit cu gandul la muraturi. cris...si eu ma ingras deci macar la tine papa si bebe
bune croissantele

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

..muraturi....

Cristina
5+

Mergi la inceput