Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sa va povestesc ce pofta am eu de vreo 2 saptamani incoa; pofta de vin alb, semidulce, beau cate un cm cel mult la 2 - 3 zile!!!Eu care beaum o data sau de 2 ori pe an !!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cris, n-am avut timp de poze
desi..am facut. dar..peisaje.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

cris, n-am avut timp de poze
desi..am facut. dar..peisaje.

MirelaV
pupicei pe burticei

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Neata!!! Cafelutza este gata!!!!

Cristina
5s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Cris, buna cafeaua, multumim. Asa matinala?Trebuie sa te rasfeti in perioada asta, fugi inapoi in patut. Eu, una, asa as face. Ma paste iar o raceala, ma doare gatul, ma dor toate oasele, ma doare pana si parul cand ma pieptan. Abia am ajuns la servici si dardai din toate incheieturile. Si azi imi propusesem sa merg sa cumpar cadou pt. mine si consort (cate un tel. mobil), si ceva jucarii pt. Dani. Cu cel mare am rezolvat, i-am dat bani sa-si cumpere ce vrea. Parca vad ca iar se duce cu prietena la cumparaturi si-i cumpara ei ceva. Eeeeee, cu socrela e mai complicat. Sunt in pana de idei.
Mire, frumos peisajul. Inalt si bine-facut. Mi-a placut. La brazi ma refeream, ce credeai?
O zi buna va doresc, sa-mi beau cafeaua cat e fierbinte...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Vicky, s-a trezit al meu husband de dimineata , asa ca nu am mai putut sa stau in pat!!!
Mi-a placut descrierea peisajului. Sa vedem ce zice mire.

Cristina
5+

Mergi la inceput

mor de rassssssssssssssss
viki, hai k am ras de dimineata. era sa nu ma pot bucura de cafeaua de la cris
peisajul nu este asa inalt pe care vrei tu sa-l vezi. muntii is aceiasi..n-au mai crescut zau cat despre Florin..da..normal k e frumos
cris, am dormit...mi-am revenit
azi tre sa ies din casa. am ff multe de rezolvat.
io-s prin zona. beau cafeaua
aaa..eu va servesc cu suc natural de porto

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neatza

Criss multzam de cafea. Am nevoie de litri de cafea acum. Sunt zombie. Ce face burtica?
Vicky si eu vreau un tel. nou. Inca nu m-am hotarat la model.
Mire asa matinala in concediu? ah.. ai treburi de rezolvat. Ai primt sms-ul meu zilele trecute? am vazut si eu peisajele ... frumoase.

Va doresc o zi buna. Eu lucrez de la ora 12, iar in 27 dec. am intalnire pt. un nou job. Daca iese bine la intalnire, imi dau demisia aici. M-am saturat sa tot lucrez ca o nebuna si cand imi cer zilele libere ( cuvenite) se fac ccc ca ploua. Acum m-am enervat si-mi dau demisia

Va pup

Miki

Mergi la inceput

miki, nu am primit nici un sms!!!!
ce-aveti dom'le cu peisajele mele?
gata plec. acum ies pe usa. da..am treburi de rezolvat. m-am trezit abia aseara k mai e doar 1 saptamana si plec si eu n-am facut mai nimik clar is cu capul in nori

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, ! Succes la rezolvat treburi. Bun sucul de porto, are vitamine, face bine la raceala mea. Inspirata alegere.
Miki, bafta sa gasesti un job cum iti doresti. Nici eu nu m-am hotarat ce model iau, dar va fi ceva simplu si usor de utilizat, nu avem nevoie nici de ascultat muzica, nici de fotografiat, oricum suntem atehnici total amandoi.
Acum am emotii, Adi (cel mare) are azi o proba de condus. M-a anuntat ca vrea sa-si caute un job (sofer, neaparat), ieri a fost la un interviu, azi l-a chemat la proba de condus. E prompt baiatul cand vrea ceva. Sper sa reuseasca, ii place la nebunie sa conduca (eu n-as avea rabdare la cum se circula in ziua de azi), e visul lui sa stea la volan.
fetele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput