Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
Am lipsit motivat; nu din lipsa de net, ci din cauza ca nu am reusit sa ma logez pe forum!!! NU imi recunostea parola si nick-ul!!!

Deci Sofia a racit deja in prima saptamana de cresa, Dani s-a obisnuit la after-school, July e in lipsa de timp, Mire e zombi, Annes cu serviciu < mire cu insomniile.
Giani cum mai merge sarcina?
Missy, am vazut pozele de la botez.
Eu is tare suparata; mi-a iesit o analiza nu tocmai bine. Am inferctie cu Klebsiella , descoperita in secretia vaginala. Este un germene pe care numai si numai din spital il poti lua!!! Abia astept maine sa ma duc la doctor!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
Georox spune:
Neata!
Si eu sunt zombi! Mire, ma primesti in club?Cred ca de trei zile de cand Sofia nu se simte bine dormim pe sponci; azi noapte a dormit bine pana pe la 3, iar dupa a inceput concertul, iar dimineata cand sa o ducem la cresa, dormea, dar am dus-o totusi. Bineinteles cu Panadolul si picaturile de nas.ma duc azi cu ea la dr. sa vedem ce spune. Sper sa nu iaba rosu. Ii curge nasul intr-o veselie, nu poate respuira, nu prea mananca, ieri la cresa nu a dprmit mai deloc si nici acasa nu a adormit pana la 8.OF!![]()
Eu zombi, tata zombi si Sofia e la fel cred. Sper sa o refac in wk. Sper, sper! Ieri am mai citit si povestes Cristinei, o fetita bolnava, aici pe DC si am o stare si mai naspa. Mai e si vremea asta care nu prea imi da o stare de bine!
Cristin, sper sa te faci bine cat mai repede cu putinta. La mine a fost o simpla infectie cu E coli, care a trecut cu Ampicilina. In rest, a fost ok.
July, stiu cum e sa fii fara timp. Eu ca am copil mic, te inteleg perfect. Stai calma timpul va trece si iti vei reveni pana la urma.
Pupici tuturor! Sa aveti un wk asa cum vi-l doriti.
Missy spune:
Salut fetele!
intru si eu scurt sa va salut asa ca de final de sapt. fetele mele nu stiu ce au, ca dorm tare rau noaptea, eu tot fac naveta intre 2 paturi (ale lor) si cateodata ajung si in patul meu unde ma enervez ca-mi gasesc consortul dormind atat de boiereste, nu aude nimic. vad ca si voi stati rau cu comnul, mama ce as mai dormi eu. am iar o perioada de oboseala maxima, ziua servici, copii, casa, noaptea naveta intre 2 camere. sa ma mir ca ma trezesc dimineata cu mainile amortite? am discopatie la vertebra 3, si mi s-a spus ca la oboseala multa ma va durea capul si imi amortesc mainile. de maine m-am hotarat sa-l bag cateva zile pe consort de servici, ca sa-mi mai revin. ma inscriu si eu in clubul zombi. haideti fetelor sa facem cumva sa desfintam clubul asta ca nu-i a buna.
va pup
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
gbutucica spune:
Salutare si de la mine!
Imi pare rau sa aud Cristina ca te-ai pricopsit cu asa ceva, adica pe linga ca ajutzi bolnavii si le suporti toate alea ai mai cules si citeceva de la unu altu.
si sper din tot sufletu' sa fie rezultatele bune.
Misyy un
pentru a trece oboseala de la naveta intre cele 2 paturi.
Geo , Mire, si io vreau in clubul lu Zombi( io m-am nascut insomniaca
) si
poate trece ene pe la voi sa nu mai fitzi zombi.
Viky scuze acceptate , da ramai datoare cu o cafea si
apasat.
pup si restul
si sa avetzi un we asa cum il doritzi si hai sa terminam capitolul aista ca de la juma incoace numa ne vaitam.

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
Georox spune:
Giani eu sunt de acord cu tine!
Zau ca as vrea sa va dau vesti bune, dar azi am fost la dr si are putin rosu in gat, ne-a pricopsit cu doverse siropuri si un spay nazal, iar Sofia plage saracuta
MirelaV spune:

fetele..eu dupa ce am scris pe aici...m-am dus in pat si am adormit aproape instant. cand a sunat ceasul ce-as mai fi dormit. l-am tot amanat dar..intr-un final a trebuit sa ma si ridic din pat. am avut o zi tare aglomerata si agitata. k la noi vinerea..
maine trebuie sa merg la o petrecere de care n-am nici un chef. nu de petrecere n-am chef...ci de starea asta a mea... dar oricum am zis k ma imbrac fix sport si cu asta basta... dar e la restaurant petrecerea
noroc k nu-i nimeni cu ochii pe mine ![]()
intind si eu niste rufe si cred ca ma bag in pat la tv.
iulia..ne vedem noi cum ne-om vedea...numai vino.
vine cineva sa ma ajute si pe mine maine la curatenie? n-am facut dinainte de a pleca in vacanta
ala io ala io ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
hello. nimeni prin zona? va servesc eu cafeaua cu nr 2 pe ziua de azi. pe mine m-a apucat sa fac ordine..k era cam dezastru..nu-mi pusesem inca toate lucrurile la locul lor..acum e mai dezastru decat atunci cand m-am apucat ![]()
tre sa si gatesc si sa ma pregatesc si pt petrecere
week end minunat va doresc.
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
gbutucica spune:
Salut si de la mine!
si ca sa fie sfarsitul de capitol ca la carte MOR DE DURERE DE SPATE, offf, alungati-mi spondiloza , dati cu ceva in ea, ca si burtik creste si mie din ce mai greu, mr ca nu mai pot sa ma misc asa cum o facem odata......
gata m-am racorit, ufff !
Cristinel cum esti mamaico?????
Mire , bine ca ai dormit nitel, instant, si daca vrei vin eu sa te ajut la curatenie, chiar daca ma misc mai in reluare asa.
Geo , imi pare rau de rosu in git , multa sanatate ii doresc.
si pup si restul de fete racoaice 

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
M&M spune:
Neata!!!! Va poftesc la un ceai cu lamaie, pt doritoare si dulceata de zmeura!!!
Am fost ieri la doctor, l-am vazut pe bebe!!! Are 18mm, e tare zglobiu
!!! Are un mic chist pe cordonul ombilical, doctora a zis ca in cele mai multe cazuri astfel de chisturi se resorb, iar pt infectia cu Klebsiella, avans in vedere ca imi iesisera rare colonii a zis ca mai bine asteptam sa vedem daca nu trece decat sa imi dea antibiotic.
Geo, Missy, multa sanatate fetitelor. Ma speriati cand ma gandesc ce ma ateapta si pe mine..
![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
MirelaV spune:
hello..
am intrat sa va salutic si sa va arat cateva foto de la petrecerea de aseara..la care chiar m-am distrat cum demullttttt n-o mai facusem.
o duminica placuta va doresc
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei