Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 17
Georox spune:
Missy, Annes imi pare rau daca v-am intristat,, dar uite acum sunt
Sofia e bine!Mi-a zis educatoarea din tura a doua ca a gasit0o jucandu-se, iar cand m-a vazut a plans putin, dar apoi a inceput sa rada, cand am intrebat-o cum face pisica mi-a raspuns :"manea, manea", mi-a dat nasucul sa-l pup,cand a m ajuns acasa a inceput sa rada si s-a dus direct la brad, nu l-am stricat tot de dragul ei, ca e super incantata de el, (parintii astia!)a devenit foarte vorbareata cum e de obicei, m-a pupat![]()
![]()
, deci nu ami e asa suparata pe mine.Sper! A mancat la cresa piure cu pui, a dormit 2 ore, ca acasa si era cumintica in patut.Sunt incantata si mult mai linistita, caci dimineata am plecat cu inima cat un purice. Se p[are ca nu prea ii place educatoarea de dimineata.Si de azi zice "nenea".M-am linistit!Asa un pic! 

MirelaV spune:

io simt o oboseala cronica. nush ce am...dorm si parca nu ma odihnesc. azi a fost mai rau la serviciu...am avut si o migrena cumplita. apoi dupa job..la mama...si acum acasa la mine ![]()
geo, of..cred ca ti se rupe sufletul cand o lasi acolo ..
cris, cum esti?
anne, poze cu nepotelul ne dai?
missy, am zis-o si o repet. ai 2 fete superbe!
giani, ma bucur k ti-au placut pozicile mele. pup eu la tine cu dedicatie
viki, ma bucur k s-a acomodat bine dani. sper k esti mai linistita acum ![]()
restul fetelor?
am vb ieri cu Menna, e ok. dar cam ocupata cu job. are o perioada putin mai grea.
iulia, am vb cu iubitu' meu ieri (sotu' tau) si imi zice k e acasa cu Liana..si eu intreb "aaa...de asta vorbesti asa incet" la care el imi raspunde "aaa nu...k fiimea ce aude...nu ii spune maicasii"
asa k .. nici pe fiita n-o ai de partea ta. apropo..tre sa ne sincronizam k m-am intralnit cu mosu' si are cadou de iarna pt Liana. mi-e sa nu il trimit la vara ![]()
va pupik pe toate. cred ca fac un dus si ma bag in pat. pupici multi si dulci.
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata!
Giani, multi
cu scuzele de rigoare!
Geo, o sa vezi ca Sofia se va obisnui repede la cresa, mai ales ca-i plac copii si e sociabila. Dar noi, mamele, suferim
. Uite-ma pe mine, desi Dani e mare totusi, eu imi fac procese de constiinta ca l-am inscris la after school si nu-mi raman decat 2 ore/zi sa le petrec cu el. Si
cand ajung acasa, ca e prea liniste.
Mire, da, sunt mult mai linistita, si foarte fericita. Faptul ca-i place, ca merge cu drag, m-a facut sa realizez ca am facut o alegere buna pt. el. Si trimite tu pt. Menna multi
de la mine.
si pt. tine.
Missy, sunt de acord cu Mirela
. Ai 2 fete superbe
!
Canne, scarbici usor iti doresc
si multi
!

si o zi buna!
http://community.webshots.com/user/viki39
canne-marie spune:
Neata fetele.
Vicky hai ca esti tare,mai facut sa rad

cu lacrimi.Multam de
sper sa o bei si tu cat este fierbinte.
Mire cand ajung acasa iti trimit poze,dar te rog frumos da-mi un PM si scrie in el adresa ta de mail,mereu o uit 

.Daca o am in PM ,e ok asa.Astept PM tau si iti trimit diseara pozici cu el.
Cris cu mai esti ? Sarcina cum merge ? Iti trimit multi 

pe burtica.
Va pup 

'cesc pe toate fetele
.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
MirelaV spune:

iar ma plang..iar is zombie. nu-s in stare sa va scriu mare lucru. anne, ti-am trimis pm
va pup si va urez o seara placuta. tare grea e reacomodarea la job dupa concediu 
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna !
Sofia a reusit sa raceasca deja!

Are nasucul infundat si tuseste sec, of nu mai scapam de iarmna asta. Cica e normal pana isi formeaza imunitatea, insa sunt zombi pentru ca noaptea se trezeste plangand si nu prea ii mai intru in voie cu nimic. Iar eu am o stare super...a se citi naspa!
Ma doare capul, n-am pofta de mancare...![]()

tuturor si va doresc o zi mai buna ca a mea !Cred ca ma culc putin, pana ma duc sa o iau pe Sofia...
gbutucica spune:
salutare , natiune!!!
geo , am plins la cum ai povestit despre Sofia , ti se rupe inima cind ii vezi, si imi pare rau ca a sarit, sper sa treaca repede.
ieri cind sa mai zic si io o buna ziua pi la voi iak m-am trezit fara net si cind am avut iara net n-am avut timp si asa am ramas fara sa va salut.
va pup 

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
Georox spune:
Giani sper sa treaca repede, avand in vedere ca vine si wk, poate se insanatoseste! Sarcina usoara in continuare si mai ales nastere usoara !
MirelaV spune:

va las
calda k io-s cu insomniile. m-am trezit..am facut un dus k nu mai puteam adormi...
ma duc inapoi in pat..poate...
sper sa nu se raceasca cafeaua mea pana vine viki ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele!
Mire, zau ca te invit la mine vreo 2 saptamani! Nu-ti mai trebuie dupa aia decat un pat, indiferent unde. tratamentul e 100% sigur! Si ca sa-ti raspund la mesajul anterior ( ieri am scris o caruta si cand sa dau send, a picat computeru) Ionut doar isi imagineaza ca nu il spune Liana! O sa-ti povestesc mai multe cand ne-om intersecta si apoi le povestesti tu fetelor! Limita timpului meu liber tinde spre 0. Poate reusesc sa ajung in februarie la Bucuresti si mai sper sa poti si tu ca sigur nu pot ramane peste noapte. Daca nu se poate, dau o strigare pentru toate fetele care pot sa ma conduca la gara! Ultimul tren era pe la 19.
Iertare dragele mele ca nu pot sa va raspund la fiecare desi imi este tare dor de voi. Va dau la toate un pup grande!