Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ingeras nu nasc cu tutu, ci am hotarat sa raman aici in Piatra. Oricum am mare incredere in dr mea, e prietena de ani de zile cu familia sotzului si se poarta f frumos! Va tzin la curent

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Dragele mele va urez sa aveti sarbatori fericite si Mosul sa va indeplineasca toate dorintele, toate visurile.
Va pup pe toate, sunteti niste fete minunate si in ultimul an nu stiu ce m-as fi facut fara voi.

Cristina 18+ viitoare mamica de

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristy74, un an nou plin de fericire si sanatate iti doresc si sunt sigura ca o sa il ai mai ales ca iti va aduce minunea pe care ti-o doresti asa de tare!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

a nascut gina fetelor, caut info si revin bine ai venit bebe David, sa ai o viata frumoasa sa fii sanatos si fericit, felicitari Gina draga mea AI REUSIT!!!!!!!!!!!!!!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Da, fetelor, am uitat ca Gina scrie si la subiectul asta si nu v-am anuntat ca a nascut
S-a nascut bebe David la ora Americii 12,29, un puiut sanatos de 3,5 kg si 50 cm, APGAR 9,9. Amandoi, mama si bebe, sunt bine, iar bebe e un cumintel!

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Astazi am fost la eco,desi dupa UM ar trebui sa fiu in 6s,ecograful a aratat 5s!Sunt putin dezamagita pentru ca ma asteptam deja sa vad inimioara!
Totul este bine,sarcina este bine fixata si mai merg peste 2 saptamani sa vedem cum evolueaza!
Revin!

Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Mirelus ce ma bucur pt tine! Inimioara se vede abia pe la 7 saptamani, deci stai linistita! Sarcina usoara si bebic sanatos! Ti-a dat ceva tratament, preventiv?

Eu am sunat-o pe dr mea sa merg la eco si plecase deja de la cabinet De acum poate ma vede luni, ca-i de garda la spital.

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura mersi mult! Da,mi-a dat tratament,oricum incepusem sa iau,Utrogestan,Acid folic dar mi-a dat si Duphaston 1 la 8 ore! Nu am mai auzit pana acum dar asta e...o sti el mai bine!

Tu sati linistita si bucura-te de fiecare clipa cu bebe in burtica pentru ca mai ai asa de putin!!!Bafta luni la eco!

Gina felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si norocos!

Va !

Mirela
Our little Miracle!
In asteptarea Craciunului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

gina-FELICITARI pentru micutul David!!!!
Mirela-ma bucur ca totul e bine,ca sarcina e fixata bine,ti-am spus eu sa nu iti faci griji!ai grija de tine!
slimatei-nastere usoara!!
eu sunt bine foarte obosita dar fericita ca sunt ai mei aici!!!!!!!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelus, tinind cont ca si testul de sarcina ti s-a pozitivat mai tarziu, eu cred ca ai avut o ovulatie mai tarzie. Sunt sigura ca bebe e bine, simt eu asta. Saptamana viitoare o sa auzi si inimioara!
GinaM, felicitari!!!! Sa va bucurati de baietzel si sa fiti mereu fericiti ca acum!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput