Durerea unei pierderi de sarcina (52)
Raspunsuri - Pagina 17
cristy74 spune:
Cristina Ana tocmai m-am intors de la ginecolog si mi-a recomandat odihna foarte multa, si sa vedem pana dupa sarbatori cum se prezinta situatia. Daca nu se lungeste colul, vrea sa-mi faca cerclaj. Dar eu zic ca daca stau cumintica si nu mai fac efort poate scap.
Irda mie mi-a zis ca e baiat la 15 saptamani, dar nu are un ecograf foarte bun, si mi-a mai spus ca nu e sigura 100%, ca era micut tare. Dar eu eram convinsa ca e baiat, si de aceea am spus la toata lumea ca am baiat. Si cand colo este o mandrete de fetita.
Va pup fetelor
Cristina
18+ viitoare mamica de 
Poze
cristina_ana spune:
Cristy, nu-mi vine sa cred!!!! Cum sa-ti faca cercaj la un col de 37 mm? Este cumva intredeschis? Ca doar asa s-ar justifica cerclajul! Eu nu am auzit pe nimeni care sa aiba un col mai lung ca al tau.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
c.myry spune:
Buna seara dragele mele,
Stefania - 

- sper ca totul e in regula. Iti doresc o bubulina sanatoasa si mancacioasa!
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite
alaturi de cei dragi!
Fie ca
sa aduca va numai bucurii si sa va implineasca cel mai mare vis cat mai curand!
Gravidutzelor - sarcina usoara si fara probleme!
Va
pe toate!
myry
16+
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Laura Ioana spune:
Foarte frumoase fetitele lui Mari
Multumim mult Flavia
Irda
si mie imi pare a fi un mic Luca la tine in burtica
Sanatos sa fie, ca altceva nu conteaza!
Crysti
sa fii cat mai cumintica, da? Fara curatenie si efort de sarbatori, da? Sa speram sa nu fie nevoie de cerclaj!
Cristina
vi petrece primul Craciun cu ANdreiut
Cred ca va fi superb! Colul poate fi si mai lung de atat, eu l-am avut 4 cm si alte colege de la odisee l-au avut chiar 5 cm. Acum nu mai stiu cat mai e, dar sper ca suficient de lung sa ma tzina pana pe 3 ianuarie![]()
Michelle
acum esti sigur fericita cu familia! Sarbatori fericite!
Mirelus
iti tin pumnii pt maine la dr! Asteptam vesti!
Si eu merg maine la ultimul control (cred) la dr. Dupa asta nu mai lucreaza la cabinet, doar ce va mai fi de garda. Cred ca vom stabili ultimele amanunte legate de cezariana. Am emotii![]()
38+
AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
saryta spune:
Salutare ...stau si eu si astept vesti despre Stefania si am gasit asta:
vesti despre Stefania: "inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..a refuzat si epidurala , isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!"
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
Ninia81 spune:
Buna fetelor!
Saryta multumim din suflet pentru vestile despre Stefania!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
[Si eu merg maine la ultimul control (cred) la dr. Dupa asta nu mai lucreaza la cabinet, doar ce va mai fi de garda. Cred ca vom stabili ultimele amanunte legate de cezariana. Am emotii[/green]
aaaa, nasti cu tutu, nu? ma gandeam eu...stai linistita, ca va fi ok, ai sa vezi ce nastere frumoasa vei avea! are mana fina si se tine de bancuri, eu stii ca am ras cu gura pana la urechi toata operatia! bafta multa, multa, din tot sufletul si bebelus si mami sanatosi! de-abia astept sa vedem ce este bebe!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Va doresc tuturor un Craciun minunat alaturi de cei dragi si un An Nou extraordinar, care sa va umple sufletul de fericire, bucurii si impliniri.
Pupici multi de la noi, fetele
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
cristy74 spune:
Cristina Ana chiar nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma pricep deloc. Acum caut si eu pe net sa vad ce gasesc. Asa am vazut eu scris pe rezultatul la ecografie ca am col de 37 mm, sper ca am vazut bine, acum nu o mai am la mine sa ma mai uit odata. Si ieri m-a consultat doctorita ginecolog si a zis si ea ca e scurt, deci banuiesc ca asa e. Oricum o sa stau cumintita, acum de sarbatori mergem la mama si la soacra-mea si gatesc ele, nu mai fac eu nimic si sper sa ne revenim pana la ecografia din ianuarie. Daca nu, facem cerclaj ca am auzit ca e o interventie destul de usoara.
Pupici
Cristina
18+ viitoare mamica de 
Poze
saryta spune:
Vesti despre Stefania: " Fetelor am vorbit acum cu Stefania era putin suparata ptr ca are col-ul lung si inchis inca,i-au pus o candeleta sa declanseze dilatatia la 6 dimineata si inca nimic.In plus nu ii dau voie sa manance nimic ptr ca sa nu vomite.Deocamdata nu sunt contractii deloc,a spus ca in cazul in care se va intampla ceva,imi trimite ea un mesaj,sa nu o mai sun eu.Acum eu voi astepta mesajul ei sa va anunt si pe voi odata ce-l primesc.Sa-i tinem pumnii!!"
Va mai tin la curent daca ma lasa iedutele mele.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)