urgent: indemniz ingrijire copil vs dividende

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Cori, la adresa mentionata de tine, Calea Serban Voda 164-168 nu exista nicio sectie de Politie, este sediul RATB, Serviciul Comercial Marketing... Tu ai sunat acolo si ti s-a spus ca esti chemata pentru ca te-a reclamat cineva ca primesti indemnizatie pt copil dar ai si firma???? Foarte ciudat... Poate ai primit vreo amenda sau a dat cineva datele tale cand a fost prins de controlori... stiu si eu??!!?? Poate a facut cineva o gluma foarte proasta...
Uite, adresa si nr. de tel de acolo: RATB, Serviciul Comercial-Marketing, Calea #350;erban Vod#259;, nr.164 - 168, sector 4 (tel. 021 311 31 98 sau 021 336 56 50/int.117, 120, 121, de luni pān#259; vineri īntre orele 07.00-20.00)

Eu zic sa mergi cu sotul...

Oana

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by Diablette

Cori, la adresa mentionata de tine, Calea Serban Voda 164-168 nu exista nicio sectie de Politie, este sediul RATB, Serviciul Comercial Marketing... Tu ai sunat acolo si ti s-a spus ca esti chemata pentru ca te-a reclamat cineva ca primesti indemnizatie pt copil dar ai si firma???? Foarte ciudat... Poate ai primit vreo amenda sau a dat cineva datele tale cand a fost prins de controlori... stiu si eu??!!?? Poate a facut cineva o gluma foarte proasta...
Uite, adresa si nr. de tel de acolo: RATB, Serviciul Comercial-Marketing, Calea #350;erban Vod#259;, nr.164 - 168, sector 4 (tel. 021 311 31 98 sau 021 336 56 50/int.117, 120, 121, de luni pān#259; vineri īntre orele 07.00-20.00)

Eu zic sa mergi cu sotul...

Oana

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

Eu nu locuiesc in Bucuresti, dar din cautarile mele reiese ca la adresa respectiva este Sectia de politie 25 (e drept ca ar fi rutiera, dar asta nu inseamna ca n-au plasat vreun birou de Cercetari penale acolo.)

Oricum, faza cu sotul este totala! Diablette,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Lona, asa este, in cadrul RATB de pe calea serban voda este si aceasta "sectie", pentru transport urban. Nu vad totusi ce legatura ar avea cu indemnizatia CIC a lui Cori?!

sotul e si el bun la ceva, nu? macar pt transportul pana acolo deh, avocatii costa, cu traficul asta ar taxa-o pt. minim 2 ore si la preturile care se practica aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ahh cum nu sunt eu in Bucuresti sa ma iei cu tine, sa ma ciupesti desi cred ca as reusi si fara ciupeli. Abia astept sa scrii ce si cum... ahhh vreaaauu la Bucuresti la Politie sa ma dau - .

PS Cred ca o iau razna.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Politia nu este abilitata sa cerceteze in materie de legi fiscale.

Totul pare o gluma proasta, felul in care e formulata, amestecul de termeni. Are vreo stampila pe ea, e scrisa pe hartie cu antet?

Si eu m-as duce cu copilul si cu o gura cat casa, chiar daca nu e gluma proasta, cum este posibil sa te cheme la politie pentru ca a facut una reclamatie? Si de ce e cauza penala, aici am putea, cel mult, sa vorbim de incalcarea unei legi fiscale. Pentru asta primesti acasa hartie de la adm financiara/casa de pensii, etc, prin care iti spun cel mult, ca nu aveai dreptl la indemnizatie (desi dividendele n-au nimic de-a face cu indemnizatia) si-ti calculeaza niste penalitati de intarziere.

Off topic: Fir-ar al naibii, io cand am facut reclamatie la politie ca faceau unii scandal noaptea, n-a venit nimeni!

Sa ne spui ce ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by Carmen_So

Politia nu este abilitata sa cerceteze in materie de legi fiscale.

Totul pare o gluma proasta, felul in care e formulata, amestecul de termeni. Are vreo stampila pe ea, e scrisa pe hartie cu antet?

Si eu m-as duce cu copilul si cu o gura cat casa, chiar daca nu e gluma proasta, cum este posibil sa te cheme la politie pentru ca a facut una reclamatie? Si de ce e cauza penala, aici am putea, cel mult, sa vorbim de incalcarea unei legi fiscale. Pentru asta primesti acasa hartie de la adm financiara/casa de pensii, etc, prin care iti spun cel mult, ca nu aveai dreptl la indemnizatie (desi dividendele n-au nimic de-a face cu indemnizatia) si-ti calculeaza niste penalitati de intarziere.

Off topic: Fir-ar al naibii, io cand am facut reclamatie la politie ca faceau unii scandal noaptea, n-a venit nimeni!

Sa ne spui ce ai facut.

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Nu discutam despre incalcari fiscale. Obiectul cerectarii penale aici probabil ca este un fals in declaratii (care e fix infractiune, se sanctioneaza dupa 292 CP), pentru ca declari pe propria raspundere ca nu obtii venituri asimilate in perioada de CIC. Se poate "largi" pana la inselaciune (care e la fel de penal.)

Mergi la inceput