urgent: indemniz ingrijire copil vs dividende

urgent: indemniz ingrijire copil vs dividende | Autor: cori

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,
ma poate ajuta cineva plsss..
in urma unei plangeri facuta de o vecina nebuna..cum ca eu primesc indemnizatie de copil, dar am si firma... am fost chemata la politie..printr-o citatie.
as dori sa stiu daca imi poate da cineva un text de lege prin care sa dovedesc ca totul e ok. eu am avut cartea de munca suspendata pe perioada de 2 ani, dar intradevar am ramas in functia de actionar/administrator. ac functie nu a fost retribuita si nu am avut nici un contract de administrare.

multumesc mult e tot
cori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce iti bati capul? Unii au obligatia sa verifice, desigur in afara de aceasta daca exista vreo contraventie la dispozitiile legale trebuie sa constate si sa propuna insa cum in mod cert adica 100% nu exista nu au cum sa solicite ceva ce nu exista. Asa incat opinia mea este ca nu merita nici macar sa-ti bati capul.
Pe de alta parte daca ai avut dividende este iarasi Ok. Dividendele nu au absolut nimic in comun cu indemnizatiile.
Calmo, chiar nu ai de ce sa-ti bati capul, pe bune.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

iti multumesc din suflet marius!! e foarte aiurea sa te trezesti cu o citatie acasa:) sincer sunt un pic stresata .. dar raspunsul tau m-a mai linistit..
ma duc saptamana aceasta la "infatisare". o alta nedumerire a mea este:
doamna repectiva...a spus ca imi este vecina..am cautat peste tot (pagini aurii..lista de la intretinere..etc si nu am regasit numele ei..nu e un nume foarte comun..); intrebarea mea este: cand faci o asemenea plangere..te legitimeaza cineva?? iti asumi in vreun fel acuzele? sau poate oricine sa ma dea in judecata asa ..dupa bunul plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by cori

iti multumesc din suflet marius!! e foarte aiurea sa te trezesti cu o citatie acasa:) sincer sunt un pic stresata .. dar raspunsul tau m-a mai linistit..
ma duc saptamana aceasta la "infatisare". o alta nedumerire a mea este:
doamna repectiva...a spus ca imi este vecina..am cautat peste tot (pagini aurii..lista de la intretinere..etc si nu am regasit numele ei..nu e un nume foarte comun..); intrebarea mea este: cand faci o asemenea plangere..te legitimeaza cineva?? iti asumi in vreun fel acuzele? sau poate oricine sa ma dea in judecata asa ..dupa bunul plac?

Bia,Razvanel si mami Cori

Ce are politia cu indemnizatia???
Cum te-a citat? Prin hartoaga lasata la cutie?

Mergi la inceput

Daca a depus plangere in mod obligatoriu nu este anonima. Poti sa o trimiti in judecata daca vrei.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Daca a depus plangere in mod obligatoriu nu este anonima. Poti sa o trimiti in judecata daca vrei.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Pentru ce??? Pentru denunt calomnios??
Sa fim seriosi!
Eu nici nu m-as duce la militie in locul tau!

Mergi la inceput

Exact asta am sugerat si eu cand am scris ca nici macar nu m-as obosi sa-mi bat capul...nu merita stricat nici macar un neuron cu aberatii din astea. Pe de alta parte cartita din mine m-ar indemna sa merg macar sa fac misto...

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Exact asta am sugerat si eu cand am scris ca nici macar nu m-as obosi sa-mi bat capul...nu merita stricat nici macar un neuron cu aberatii din astea. Pe de alta parte cartita din mine m-ar indemna sa merg macar sa fac misto...

Marius Pernes
Pagina legislativa

Pe timpul si nervii mei?
Nuuu!
Oricum, are si motiv clar: copil mic.
Astea sunt aberatiile care pe mine ma imbatranesc zilnic!

Mergi la inceput

Ahhh... tot as face misto de ei.Macar un pic....un piculet, asa pentru sufletelul meu.
Gata ca suntem off topic!

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

dragilor..
am incercat sa trimit citatia scanata dar nu ma pricep sa adaug fisiere asa ca am sa scriu textul ei:

"citatie nr 1. numele...prenumele..etc etc..sunteti chemat la acest organ de politie cu sediul in buc, str calea serban voda, 164-168.....pt ziua de...ora 9 30...in calitate de FAPTUITOR pentru audiere in cauza penala privind: "aici imi da numele tipei si atat!"
de asemenea va aducem la cunostinta ca aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat.
daca va aflati in calitate de invinuit, in una din situatiile prevazute de art 172 al 2 si 3 CPP apararea este obligatorie, iar in cazul in care nu va alegeti un aparator, cu care sa va prezentati la termenul fixat vi se va desemna un aparator din oficiu.
in caz de neprezentare vi se vor aplica sanctiunile prevazute de art 198 cod de procedura penala privind abaterile judiciare (amenda judiciara intre 250-5000 ron) sau se va emite mandat de aducere.

semneaza: organ de cercetare penala al politiei judiciare; telef...."

voi daca ati primi asta chiar nu v-ati duce??? eu ma tem ca dau in altele daca nu ma duc..
motivul citatiei l-am aflat sunand la numarul de pe citatie si intreband ce au cu mine..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cori

dragilor..
am incercat sa trimit citatia scanata dar nu ma pricep sa adaug fisiere asa ca am sa scriu textul ei:

"citatie nr 1. numele...prenumele..etc etc..sunteti chemat la acest organ de politie cu sediul in buc, str calea serban voda, 164-168.....pt ziua de...ora 9 30...in calitate de FAPTUITOR pentru audiere in cauza penala privind: "aici imi da numele tipei si atat!"
de asemenea va aducem la cunostinta ca aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat.
daca va aflati in calitate de invinuit, in una din situatiile prevazute de art 172 al 2 si 3 CPP apararea este obligatorie, iar in cazul in care nu va alegeti un aparator, cu care sa va prezentati la termenul fixat vi se va desemna un aparator din oficiu.
in caz de neprezentare vi se vor aplica sanctiunile prevazute de art 198 cod de procedura penala privind abaterile judiciare (amenda judiciara intre 250-5000 ron) sau se va emite mandat de aducere.

semneaza: organ de cercetare penala al politiei judiciare; telef...."

voi daca ati primi asta chiar nu v-ati duce??? eu ma tem ca dau in altele daca nu ma duc..
motivul citatiei l-am aflat sunand la numarul de pe citatie si intreband ce au cu mine..

Bia,Razvanel si mami Cori

Formal prost, ca multe "emanatii" de la Politie.
La cauza penala trebuia trecut temeiul legal, nu numele aleia.
In fine.
Daca te duci, du-te, zic eu, cu un avocat. Asta ca sa fie clar ca alta data nu te mai cheama. El va sti exact ce trebuie facut acolo si pentru optimizare, si pentru finalizare rapida.

Editez, ca nu ma pot abtine:
Eu m-as duce si cu puisorul (inteleg ca esti in CIC!) si l-as mai "ciupi" din cand in cand. Sa vezi ce distractie (n-au ce-ti face!) Il pui sa deseneze pe masa anchetatorului...
Scuza-ma, stiu ca esti stresata, dar vreau sa-ti comunic prin asta ca trebuie sa te relaxezi. Dividendele n-au nici o legatura cu indemnizatia ta.
Si inca ceva: asigura-te ca exista o plangere acolo. Voi reveni (cu acordul lui Marius) cu o scurta poveste, care poate foloseste cuiva.

Mergi la inceput