Aspirante optimiste >20 ani (233)
Raspunsuri - Pagina 6
Codruta27 spune:
Neata fete cochete!
Ce faceti astazi?
De Alina stiti ceva, cum a fost la ecograf?
Voua vi se intampla ca la ovulatie sa va doara sanii rau? Am avut dificultati si in a suporta apa de la dus.
VA pup, sa aveti o zi usoara si frumoasa,
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png
anaxena spune:
quote:
Originally posted by analisaquote:
Originally posted by anaxena
sunt tare ingrijorat
in cate sapt esti gravi?
Linisteste-te ..intai vezi ce zice medicul.Am auzit multe persoane care s-au confruntat cu problema asta pe perioada sarcinii.
Am 18 saptamani si 4 zile
ohoo ce burtica mare tre sa ai
ce e? baiat sau fetita?
a inceput sa mishte
m-am mai linistit un pic am facut iar pipi fortat sa vad dc ma ustura si nu m-a usturat
am sa incerc sa beau 2 l de apa azi si sa vad cum arata urina
ca am citit ca de la lipsa de apa iese urina tulbure
si eu apa nu prea beau
oricum maine sunt cu borcanelul la laborator
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
si de la satu mare!
oana...multam de cafea!!!
ana nu te ingijora f tare, ca stresezi fetitza! trebuie tratata si gata (oricum iti va da antibiotice compatibile cu sarcina)..important e sa nu urce la rinichi! citisem acum ca e ffff important sa:
-se bea f multe lichide
-sa nu se igmore nevoia de a merge la pisu
-sa se bea suc de merisor-reduce bacteriile si impiedica instalrea altor bacterii
deci fugi la laborator cu pisu cat mai curand!!! te 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
analisa spune:
quote:
cine shtie cand imi dau rezultatul si disper pana atunci
teoretic in aceeasi zi..dar depinde si de cabinet
oanasm spune:
aaa....si e fff important sa se goleasca vezica de tot (la gravi cica nu se goleste mereu de tot si si asta poate fi o cauza a infectiei)...am gasit o "strategie" de golit vezica
"practicarea urinarii in trei jeturi: se urineaza o data complet,
apoi se asteapta 10 secunde si se urineaza din nou, dupa o alta
pauza se mai urineaza o data"
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
anaxena spune:
cel mai curand e maine
ca azi am facut primul pishu
si cand a trebuit sa fac urocultura la timpul ei nu am duso la timp si uite ca nu am mai facuto,desi in sumarul de urina imi aparea ceva di dr mi-a zis sa fac urocultura ca sunt cam suspecta
asha patzesc fetele care nu asculta
e numai vina mea
si lenea mea sa ma duc dimineata la laborator
si cand fac primul pipi uit ca trebuie sa-l depozitez
si cand esti pe wc adormita si vreai sa faci pipi nu te gandesti ca intai tre sa te speli apoi recoltezi pishu de la mijloc si mereu imi aduceam aminte cand deja eram cu pipi pe teava
dar acum deja e grava nesimtirea mea
cred ca maine ma trezesc la 5dim sa vad ce si cum
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
analisa spune:
quote:
ohoo ce burtica mare tre sa ai
E marisoara..oricum nu eram nici inainte vreo slaba ,dar se vede diferenta.
quote:
ce e? baiat sau fetita?
Inca nu stiu ce este.Dr meu imi face des eco,dar el nu are unul performant.Asa ca ,azi am programare la o policlinica cu dotari de ultima ora sa vedem poate aflam si ce este bebe.Sunt f emotionata.
quote:
a inceput sa mishte
Nu stiu daca e chiar o miscare,dar simt cum impinge uneori.Pun mana in locul respectiv si imediat se retrage si burta devine moale.
oanasm spune:
analisa apropo de rezumat...
maryb, violeta tm, baby r, crengu75, bujo, danagie sunt garvi-poate de unele dintre stiai deja...eu nu mai tin minte de cand nu ai mai trecut pe la noi...asa ca..am insirat si gravidutzele mai marisoare deja
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)