Aspirante optimiste >20 ani (233)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aaa....crisa...uitasem de cele "cateva " ore ce ne despart ...dar trec si ele si treci si tu pe...
maria olala...ati lucrat intens!!! felicitari! ca stiu ca nu-i usor sa tragi asa...io zic sa nu-ti bati capul cu foliculul ala...
When a leading follicle is seen (average size=22mm , with a range of 17-27mm) then intercourse may be appropriately timed. Alternatively drugs which promote release of the mature egg (leutinising hormone)may be administered.

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Sper totusi sa il violez la noapte si sa pun pe el si mai incerc si maine si gata...
Ms de iluminare te pupiuc si fug sa mai incerc

Maria
2+
Oare e cu ochisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Sper totusi sa il violez la noapte si sa pun pe el si mai incerc si maine si gata...
Ms de iluminare te pupiuc si fug sa mai incerc

Maria
2+
Oare e cu ochisori?

si io si spor la......da' nu te strsa daca azi nu reusesti...ca doar l-ai stors ieri de 2 ori ...si maine daca mai vrei vezi sa fie mai pe seara...sa se mai refaca

plec si eu la somn usor!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele...va astept cu calda si buna...abia luata de pe foc...

O zi buna sa aveti...

Oana
te asteptam

noi2+tortul
http://tt.lilypie.com/5f4op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

buna dimineata viitoare mamici de bebici!
ce faceti voi? noutati?cine-mi face un rezumat ca am ramas rau in urma
Eu am benefeciat pt prima data, luni, de un tratament special de gravida.Deoarece am depasit cele 90 de zile de concediu a trebuit sa merg la comisie si era o coada acolo!Am stat cat am stat si la un moment data a iesit o asistenta.Desi eram destul de imbracatica si-a dat seama ca-s insarcinata si m-a poftit inauntru inaintea celorlalti. S-au purtat super,inclusiv doctorita,iar una dintre asistente era asa emotionata ca m-a pus sa-i arat cat de mare e burtica mea. Uite ca mai sunt si oameni draguti...pe mine m-a impresionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata!!
va mirati de ce sunt asha matinala??
pai m-am dus sa-mi fac pipilica de fiecare dimineata dupa care de obicei adormeam,dar pipi a fost tulbuure asha e de vreo sapt si apoi ma bag eu in pat si simt o mica usturime,,si am zis clar ca am infectie urinara,deshi ma gandeam de mult ca ar trebuii sa-mi fac urocultura ca ceva nu e in regula..dar mi-au zis fetele de la odisee ca s-ar putea sa fie de la faptul ca nu beau multa apa,apoi m-am gandit ca o fii de la fierul pe care-l iau...dar azi stiu raspunsul: e infectie urinara
maine ma prezint la laborator cu pipi fresh de dimineata
imi e si frica pt ca shtiu ca imi vor da antibiotic
dati-va si voi cu parerea
eu o sa stau acum pe net sa citesc despre infectia urinara in sarcina

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

quote:
m-am gandit ca o fii de la fierul pe care-l iau...

Si eu iau fier,dar n-am observat asa ceva.Eu tot ca e infectie tind sa cred.De la fier am alte "simptome"....ma constip si mi se coloreaza....kk (negru rau)..scuze de detalii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by analisa

quote:
m-am gandit ca o fii de la fierul pe care-l iau...

Si eu iau fier,dar n-am observat asa ceva.Eu tot ca e infectie tind sa cred.De la fier am alte "simptome"....ma constip si mi se coloreaza....kk (negru rau)..scuze de detalii

lasa ca shtiu si eu de kk negru ca doar iau si eu fier dar nicidecum nu m-am constipat..am fost constipata dar de cand iau fier mi-am revenit
sunt tare ingrijorata
in cate sapt esti gravi?

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anaxena
sunt tare ingrijorat
in cate sapt esti gravi?

Linisteste-te ..intai vezi ce zice medicul.Am auzit multe persoane care s-au confruntat cu problema asta pe perioada sarcinii.
Am 18 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

m-am linishtit intr-o privinta macar
din trimestrul II de sarcina poti lua antibiotice pt sarcina si e ok
acum ashtept ziua de maine
cat o dura urocultura
ca dc o duc joi
cine shtie cand imi dau rezultatul si disper pana atunci

proiectul bebe pink

Mergi la inceput