FIV153
Raspunsuri - Pagina 20
mihaele spune:
iubita mea a-ti multumesc din suflet of caum am-i dai tu putere sa merg inainte ati multumesc din sufletpentru tot ce faci pt mine Dumnezeu va fi cu fiecare in parte te rog sa te rogi la Bunul Dumnezeu totul o sa fie bine si la tine. Multumesc lui Dumnezeu ca existati nu stiu ce ma-si fi facut fara voi toate
mihaele spune:
Zouzou iubita mea a-ti multumesc din suflet of caum am-i dai tu putere sa merg inainte ati multumesc din sufletpentru tot ce faci pt mine Dumnezeu va fi cu fiecare in parte te rog sa te rogi la Bunul Dumnezeu totul o sa fie bine si la tine. Multumesc lui Dumnezeu ca existati nu stiu ce ma-si fi facut fara voi toate
Boo spune:
Iana nu stiu ce sa spun .. ca am uitat sa intreb
Mi-a dat prin cap dar am uitat pur si simplu pana am iesit de acolo.
Oricum dr care m-a vazut stie ca eu am endometrioza, ca doar mi-a "admirat" si chistul pe care il am pe ovarul drept, l-a masurat si pe ala .. Si de endometru s-a mirat intr-adevar, dar in sensul pozitiv, nu a zis nimic rau.
Asa ca sincer nu stiu, dar uite o sa ma interesez si daca aflu ceva iti spun. 
Norocica nici nu stiu ce sa spun inca .. Poate totusi .. 
1 ianuarie 2008
psj spune:
eu am avut endometru cred de 17 sau mai mult (aveam 17 inainte de pregnyl) si nu am endometrioza. in schimb eu am avut hiperstimulare, poate din cauza asta.
Norocica spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari!

Eu inca mai sper....ca daca nici asta nu fac...nu stiu!
iana_mari spune:
Psj de 17 chiar ca nu am auzit.
Si eu cred ca am avut o usoara stimulare,dar dr. nu mi-a zis ca as avea.
s.m.
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by iana_mari
Norocica suspect este si laboratorul,ba e gata ba nu-i gata.
Eu stiam ca in ziua 11 ai facut testul nu zece.
Sunt fete care au facut bhg in ziua 11 si le-a iesit cu valoare.
Schimba si laboratorul la urmatoarea analiza.
s.m.
Norocica nu vreau sa-ti dau sperante desarte,dar pt.o mai mare precizie,repeta testul maine...ti-au dat fetele amanunte despre laboratoare care dau rezultatul in aceeasi zi...si repetind analiza,vei scapa de nedumeriri,te vei simti mai linistita...greseli se fac...incurcaturi se fac...rezultatul n-a fost 0...poate totusi...

PS.si indiferent de rezultat,sa-ti suni medicul,care iti va spune exact ce sa faci...numai bine

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">
LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

psj spune:
maine deja e sambata, luni oricum trebuie sa faca testul la medsana (e inclus in pachet, nu mai plateste nimic in plus). si probabil valoarea de luni clar va fi concludenta.
zouzounaki spune:
daca este sa refaca testul luni,sa nu intrerupa terapia de sustinere...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

zouzounaki spune:
va invit la un nou capitol AICI