FIV153

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Noricica eu zic sa stai cumintica si sa gandesti pozitiv .Luni mergi si faci testul si atunci te lamuresti pana atunci stai linistita.Sincera sa fiu ai facut si testul si analiza pre devreme parerea mea la cat ma pricep si eu si am vazut la fete dar tu trebuie sa ai grija in continuate de tine si sa faci tratamentl pe care ti-la dat medicul.

Va pup pe toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

In cazul in care nu este sarcina ,credeti ca CM intarzie din cauza utrogestanului??? Nu ma pricep si poate reusiti voi sa inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

in mod normal dupa ce intrerupi utrogestanul apare ciclul dupa 3-5 zile.
cam asta e regula. dar intai fa testul luni si dupa aia mai vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Marrina imi amintesc ca tu si Relya parca ati verificat calculul cu foliculii.Mie nu imi iese la socoteala:de exemplu am avut in ultima zi de stimulare estradiolul 2004 si aveam la eco 8 foliculi de dimensiuni mari si doi micuti,deci erau 10 in total,iar din calcul ieseau aproape 7 sa zicem,probabil corect ar fi sa facem estradiolul in ziua punctiei,nu stiu,zic si eu...

Pai, la verificare a participat si ramy. Estradiol bun, folicul gol. Ce sa mai zic... Eu m-am dezumflat pentru ca nu am nici o garantie ca foliculii vor fi plini/goi. Oricum, nu inseamna ca se aplica la toate. Numai la "specialitati".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by mihaele

Merrina cand am facut eco ieri am fost in ziua 20 de cm.
Astazi am fost la doctorita mea si mi-a facut si ea o eco mi-a zis ca aca unguta cu licid nu este o problema ca majiritatea femeilor au lichid in duglas .
Nu stiu ce sa zic mi-e tare frica ca nu o sa-mi faca fiv pe 10 ianuarie incep tratamentl si mi-e frica nu a-mi mai da tratamentul saal fac of de ce oi intampina ataea probleme nu stiu credetima ca am cam obosit de atatea ganduri si de atatea probleme.

Eu stiam ca lama de lichid in Douglas e semn postovulator de asta te-am intrebat in ce zi a CM erai. Deci e de bine! Multa bafta! Eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Norocica suspect este si laboratorul,ba e gata ba nu-i gata.
Eu stiam ca in ziua 11 ai facut testul nu zece.
Sunt fete care au facut bhg in ziua 11 si le-a iesit cu valoare.
Schimba si laboratorul la urmatoarea analiza.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Norocica valoarea care ti-a iesit ,din pacate nu indica sarcina...pt a fi sarcina,valoarea trebuie sa fie de la 5 in sus...eu,la fiv 1 si 2,am avut valoarea 0...la fiv 3,a fost de 2,12 si am facut bhcg-ul in z11 de la et...cm,a venit la 2 zile dupa ce am intrerupt utrogestanul...si sa nu mai zic ca in z4 de la et,aveam progesteronul de 52...minimum pt primul trimestru de sarcina era de 10 si maximum de 50,,,si eu am avut 52...deci mai mult decit necesar..si tot a venit cm la 2 zile..cind valoarea nu este 0,ci 1 si ceva sau 2 si ceva pina la 5..arata ca a fost o tentativa de prindere,dar din anumite motive nu s-a prins...daca tu consideri poti sa refaci testul,dar valoarea este mica...ce pot sa-ti spun este ca am simtit de 3 ori ce simti tu acumsi ai nevoie de timp si putere sa treci peste..dar gindul pt.o noua incercare ,care sa fie cit mai curind,iti da aripi...eu iti doresc ca fiv2 sa fie cel norocos...numai bine
mihaele incearca sa nu fi stresata...si nu uita ca totul se intimpla cu un rost...daca fiv-ul nu va fi in ianuarie,va fi in februarie...nu dispera..crede cu putere in rugaciunile facute...Dumnezeu stie El ce Stie..haide te rog mult,nu fi incordata,gindeste pozitiv...poate chiar daca te intirzie un pic cu fiv-ul este spre binele tau...poate nu te va intirzia,dar orice se va intimpla,sa accepti ca atare,ca daca iti este scris..bebe e pe drum...eu sint cu sufletul alaturi de tine...
Anto mama mia ce mai trece timpul...macar tu sa fi norocoasa la fiv3..despre simptome ce pot sa-ti zic..la primele fiv-uri n-am simtit nimic si a fost rezultat 0...la fiv 3 ma durea tare burta ca la cm si iara n-a fost nimic...deci,de fiecare e altfel...eu iti doresc ca aceste simptome sa fie de bun augur si bebe sa isi mestereasca acolo un culcus de 9 luni...
Anca Wish sicer sa-ti spun ce cu fragmentatii, ce fara....eu am avut 3 embrioni super A de 8 celule fara fragmentatii si nu s-au prins,,,alte fete cu embrioni cu fragmentatii si slabuti, acum isi tin voinicii in brate...nu conteaza asta...nici nu trebuie sa-ti pui macar problema...sa stai cit poti de relaxata si de bine dispusa si vei trage lozul cistigator..

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Marrina mutumesc din suflet ma linistit dar ma gandesc daca va ramane acea lama acolo si cand ma duc la doctor sa-mi faca eco nu ami da tratamentul off ce sa mai zic acum am-i fac o mie de ganduri dar am-m linistit ceofi o fi ce vrea Dumnezeu . te pup

Mergi la inceput

Norocica uite tabelul cu valorile BHCG:

Week from the Last Menstrual Period Amount of HCG in mIU/ml
3 = 5 -50
4 = 3 - 426
5 = 19 - 7,340
6 = 1,080 - 56,500
7 - 8= 7,650 - 229,000
9 - 12= 25,700 - 288,000
13 - 16 = 13,300 - 254,000
17 - 24 = 4,060 - 165,400
25 - 40 3,640 - 117,000

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

si z10-z11 sint considerate ca fiind saptamina 3-4 de sarcina

iconita

Mergi la inceput