pro si contra OALA MINUNE
Raspunsuri - Pagina 7
gabitza2005 spune:
Si eu folosesc oala minune pentru ce fierbe greu.
De exemplu carnea de vita sau pasarile de curte le fierb in oala si apoi le mut intr-o oala normala unde "definitivez" mancarea cu tot ce trebuie legume, condimente....
Prima data cand am fiert carne de vita nu mi-a dat prn cap sa o spumez s-a infundat supapa de la spuma de carne si cand s-a desfundat si a rabufnit sa te tii toata faianta era plina de zeama, dar nu i-a sarit capacul.
Oricum regula principala este ca atunci cand o folosesc copilul nu intra in bucatarie.
mcoca spune:
Gata, aseara am facut fasolea. Am dat un clocot la ciolan, apoi am pus tot in oala pt 30 de min. La sfarsit am adaugat bulionul si ierburile. Delicioasa!
Vicky si Printzesone
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Gata, aseara am facut fasolea. Am dat un clocot la ciolan, apoi am pus tot in oala pt 30 de min. La sfarsit am adaugat bulionul si ierburile. Delicioasa! Vicky si Printzesone |
super, putem venii la masa
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
vladis spune:
si eu sunt in posesia unei oale de-o seama cu mine de care nu ma pot lipsi as vrea sa o schimb, ca arata tare rau, dar tot nu m-am lamurit cu ce model, sincer ce am vazut prin comert, chiar si pe la 5 mil nu mi s-au parut ok dpdv al garniturilor si supapei; cine si-a achizitionat mai de curand una, poate ne spuneti de unde si cum ii zice, chiar daca nu e de mare firma.
POZE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mcoca spune:
Vladis eu am Nutricook de la Seb. O am numai de cateva zile , dar mi s epare ok dpdv al sigurantzei. Deja are 3 sisteme de sigurantza, supapa si garniturile par ok. Din pacate este cam scumpa ...
Vicky si Printzesone
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Vladis eu am Nutricook de la Seb. O am numai de cateva zile , dar mi s epare ok dpdv al sigurantzei. Deja are 3 sisteme de sigurantza, supapa si garniturile par ok. Din pacate este cam scumpa ... Vicky si Printzesone |
Oau! Arata super!http://www.idealo.fr/prix/1916803/seb-nutricook-8l.html
As vrea si eu una exact la fel, dar cam la juma' de pret. Stiti pe undeva?
Ca sa fiu pe topic, eu sunt PRO!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
mcoca spune:
Si mie mi se pare scumpa. Nu cred ca as fi dat atatia bani pe ea. La mine a fost cadou de nasa :).
Vicky si Printzesone
Serialbastre spune:
Si eu sunt PRO oala-minune. Nici nu stiu ce m-as face fara ea. In ea fierb carnea pentru orice mancare, fie ca o fierb de tot, sau numai pe jumatate. De asemenea fierb sarmale, ardei umpluti, deci mancaruri pe care nu le mai potrivesti de sare sau mai stiu eu ce pe parcursul gatitului.
Am mai facut varza, am calit ceapa, am pus tot ce trebuie, am potrivit gustul si am pus capacul. A fost gata foarte repede si fara mirosul specific de varza.
Cartofii ii fierb in ea doar pentru piure, altfel mereu ii scap prea fierti.
Trebuie sa mai fac ceva experimente.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
lulu77 spune:
Hai ca zic eu doua experimente in oala minune
Pastrama de oaie, cruda, se adauga o cana vin alb, catei usturoi si o ling ulei, se fierbe 40-50 minute.
Carne de vita (fiarta putin sa putem lua spuma si spalata bine cu apa rece), cu dovlecel taiat pe jumate, morcov intreb, cartof intreg, catei usturoi, juma cana vin alb, juma cana mica suc rosii se fierbe 50 minute.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
vladis spune:
mcoca, arata intr-adevar f bine nutricook-ul, dar si pretul e pe masura! si-a luat cineva mai recent, din carrefour de ex., sa ne spuna daca sunt bune?
POZE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE