pro si contra OALA MINUNE

pro si contra OALA MINUNE | Autor: _giulianna_

Link direct la acest mesaj

In curand vine ziua mamei mele si am auzit-o spunand ca ar vrea o oala minune. Am auzit multe pareri...unele pro..altele contra...
Unele ca ciorba ar fi foarte gustoasa in oala minune fata de oala normala...altele ca n-ar fi nicio diferenta.

Voi aveti? O folositi? N-as vrea s-o iau, sa o foloseasca o data sau de doua ori si apoi sa zaca in camara.

Cred ca mama ar folosi-o dar...nu stiu ce sa spun acum, astept si parerile voastre.

Multumesc frumos!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pro - totul fierbe de 3 ori mai repede, fara aburii aferenti
mincarea e super ok, le fierbi pe toate odata.

contra - nu exista

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Am primit o oala-MINUNE in urma cu 11 ani. Cred ca a depasit si termenul de viatza dat de firma respectiva. Dar continua sa ma "slujeasca" sarguincioasa. E nemaipomenita!!! Vrei sa fierbi carne? O pui in apa rece, o lasi 5 minute, o opresti, arunci apa si apoi o fierbi cat timp e necesar, in functie de carne.
Vrei sa faci un piure rapid? In 10 minute gata.
Vrei sa fierbi legume pt. salata de boeuf?
La fel, sunt suficiente 10 minute. Plus ca nu se fac nici aburi decat in momentul cand trebuie sa eliberezi aburul din interior.
Succes in alegerea potrivita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Este exceptionala aceasta oala sub presiune.Eu primesc frecvent pasari de curte, care au carnea foarte tare si atoasa, din care ies niste ciorbe si supe minunate.La o oala normala, fierbi in medie cam 1-2 ore(numai carnea)iar la oala sub presiune fierb(cu tot cu legume)in medie cam 20-30 minute.Ciorba de burta se prepara mult mai rapid, si multe alte "gateli".In plus, se pastreaza si marea majoritate a vitaminelor din legume...
Eu fara ea nu-mi inchipui sa gatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pro si eu, din aceleasi considerente... Chiar sunt curioasa daca vei gasi pareri contra.

Ioana
28+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Si eu sunt prooooooo!!! Tare mult ma ajuta, in plus ciorba sta f f bine la frigider si o saptamana fara sa isi schimbe gustul.
Impotriva????? Poate ca trebuie sa astepti ceva pana se mai raceste sau sa o bagi in apa rece sa poti scaote presiunea ca sa o deschizi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Sint pentru,binenteles...Imi economiseste f mult timp,nu fac miros de mincare in casa si toate celelate motive care s-au mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

Pro, fara doar si poate!

http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

cine poate sa fie contra ?

Eu mi-am luat una tefal, e super OK , e un pic mai scumpa dar mi-a fost frica sa nu explodeze-mama a patit asa pe vremuri cu una . O am de 4 ani si nu-mi imaginez gatitul fara ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

PRO!Si e fff utila.Asa ca nu mai sta pe ganduri......fugi si cumpar-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu sunt Gica-Contra , nu pt. ca fierbe totul repede, in aburi si mancarea iese buna, ci pt. ca era sa o patesc rau de tot cu o oala din asta. E adevarat ca oala era mai veche, a mamei, eu eram in liceu si gateam in ea o gaina de tara. In timp ce eu pregateam legumele pt. supa oala a bubuit, i-a sarit capacul in tavan, apoi a ricosat in aragaz si l-a infundat rau de tot, apoi din aragaz a sarit in geam si le-a spart. Gaina era pe toti peretii si pe tavan, firicele subtiti, si eu am murit de frica, daca eram langa aragaz, cred ca zburam si eu pe geam cu capacul, Doamne-Fereste...
E posibil ca garnitura sa se fi invechit...eu stiam sa o folosesc si sa o inchid cum trebuie pt. ca gateam frecvent la ea...din motivul asta nu-mi place mie oala

Sa aveti grija!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput