Muresence... la apel :) (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

buna fetelor...sunt noua pe la voi! de acum,bineinteles
pot sa intru si eu in randul muresencelor? si eu sunt tot mureseanca...
va pupic

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by florelacri

buna fetelor...sunt noua pe la voi! de acum,bineinteles
pot sa intru si eu in randul muresencelor? si eu sunt tot mureseanca...
va pupic

Bine-ai venit!

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor...multumesc de urare...eu nu am nimic, Dani e tot mucios si inca tuseste.. Cred ca si cateva zile sapt viitoare il voi tine acasa, vreau sa se vindece bine inainte sa intre iar in mediul ala (saptamana trecuta atatia copii tuseau acolo)
Bine ca va intalniti si voi cand nu pot eu.
Aura, am pus linkul la kinderland e pe strada Verii :
http://www.kinder-land.edu.ms/html/index.php Eu stiu de el pt ca Sandra a fost la chefuri acolo. Face si picturi pe fatza, pt 10 copii pretul e de 30 lei. La anul poate vom face la Ambient, acolo nu primeste numai copii peste 3 ani.
Florelacri bine ai venit printre noi...spune-ne mai multe despre tine...unde ai stat, cu ce treburi prin straini... ce vrei tu.
OanaPaul are niste ochi
Sunt obosita...m-am trezit azi dimineata la 5 si am invatat ceva pana la 8 . Nu mare lucru dar tot e ceva. Pana miercuri mai este un pic. Seara nu mai dau randament degeaba ma straduiesc. Azi a trebuit sa si gatesc ca imi era gol frigiderul asha ca...acum am terminat cu bucatareala, culc copii si ma pun si eu in pat ca maine de la 8 ore la faculta si dimineata iar vreau sa ma trezesc la 5 daca oi putea.
O seara placuta si weekend frumos la toata lumea
Distractie placuta la intalnire

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

telegrafic:florelacri:bine ai venit;asteptam sa ne povestesti!bianca:sanatate lui Dani,tie multa putere,criss:cum stai cu roseata?a trecut?oana:e un dulce Paul.apropo de copii:eu am ajuns la concluzia ca tot mai frumosi sint copiii.ma uitam asa si pe strada,si unul e mai frumos ca celalalt.sau la gradi;fetitele....despre intilneala:e cam nasoala vremea,iar noi la ora aceea dormim(unii!)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

criss:cum stai cu roseata?a trecut?

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Da, a trecut aproape de tot, mi-au mai ramas cateva bubite ca m-am scarpinat si eu ca si copiii. Am fost si la dermatolog, mi-a zis ca a aparut pe fond de imunitate scazuta si mi-a dat Activit imuno sa iau o luna.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Fetelor, daca vremea nu e mizerabila, va steptam maine la platou - pe la 3-3.30, la hinte

Seara placuta!!!

Oana 18+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

ce sa spun fetelor.. sunt din targu-mures ,stau in cartierul dambu, momentan in spania..am copilarit in cartierul tudor...am 25 de ani, m-am maritat anul trecut, bineinteles in targu-mures cu toate ca sotul meu e din bistrita...
sunt suparata ca am trecut printr-o experienta mai putin placuta acum o sapt, am pierdut o sarcina din cauza unui accident rutier...
am ajuns in spania din cauza neajunsurilor sa zic asa...sincer nu ma prea bucur ca nu sunt acasa,dar nu am ce sa fac...macar aici l-am cunoscut pe sotul meu, care zic eu ca e un lucru bun, nu am venit in spania deageaba... va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Fetelor, daca vremea nu e mizerabila, va steptam maine la platou - pe la 3-3.30, la hinte

Seara placuta!!!

pas. am un drum urgent de campia turzii maine. bunica mea a fost internata azi-noapte acolo. nu stiu cand revin, spre seara probabil.
alin ramane cu copiii...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La cum e vremea, am renuntat si eu la idee - o sa incercam sa iesim altundeva, probabil in vizita

Bun venit florelacri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

diana:sanatate bunicii taleoana:las'ca vine vremea frumoasa si incercam atunci o iesire.bb misca?pina cind mai lucrezi?florelacri:imi pare rau pt. pierderea sarcinii.cite luni aveai?daca e delicat subiectul ma scuzi si ignora-mi intrebarea.eu tot din dimbu ma trag dar nu cred ca ne cunoastem ca eu mi-s batrina,alta generatie.noi:desi e duminica ne-am impartit:tati cu Kristian au fost la bunica pina eu cu Robert am fost la teatrul de papusi.acum va las ca mergem sa ne culcam(inca tot ma-sa il adoarme pe Robert)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput